και προς αποφυγην παρεξηγησεων, δεν ειμαι υποστηρικτης κανενος ct, ασχετο αν καποιες μου αρεσουν περισσοτερο απο αλλες, απλα δεν βρισκω σωστο αυτο που γινεται, δλδ να κατηγορουν καποιοι καποια για κατι τοσο σοβαρο, που αφορα ολα τα μελη, και μετα να κανουν τον κινεζο! αυτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (4 μέλη και 75 επισκέπτες)
Alexander33 ή alexxxx ή alex333 είσαι παπάρας , η Βιβι έχει ηπατίτιδα Β , το ξέρεις, και το κρύβεται και το παίζετε έξυπνοι εσύ και τα τσάτσοι σου και μαζί μαζί με το μαλάκα το Τιpo , για να γαμάτε εσείς και ο φίλος σας ο Babe , παίρνοντας κόσμο στο λαιμό σας . Και να το σβήσετε θα είναι μία ακόμα απόδειξη για ποιούς δουλεύετε , έχω πάρει σκρινσοτ που θα μπούνε σε όλα τα φορουμ . ααααα Αντισθένη , όταν παίρνεις τα φράγκα από τις πουτάνες βάζετα στην τσέπη και όχι να στα παίρνουν πίσω άθλιε αγάμητε.
μα φιλε μου, το θεμα ειναι οτι σε μια τετοια καταγγελια, γιατι γι αυτο προκειται, το θεμα δεν ειναι αν εχει ο αλλος τα @@ να απαντησει, αλλα εσυ να υποστηριξεις αυτο που λες! Δλδ λεμε στον αλλο οτι ειναι τραμπουκος/νταβας/καριολης, διαλεγεις εσυ, και μετα του ζηταμε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας; ουτε στο κουρδισταν δεν γινονται αυτα..και οκ, αν πραγματι εχεις στοιχεια, εγω ειμαι μαζι σου, και πιστευω πολλοι ακομα..αν εχεις δωστα λοιπον, και μετα παμε στο επομενο βημα.
Επισκέπτης
Ρςτα τους και αν έχουν αρχίδια ασ απαντήσουν
δηλαδη συγνωμη να σου κανω μια ερωτηση.αυτη εχει ηπατιτηδα ετσι οπως μπορει να εχουν κ αλλες εσυ δηλαδη τι περιμενες οτι θα πας με πουτανα που περναει ιατρικες εξετασεις αφου αυτα γινονται στη ζουλα.μπορεις εαν θελεις να εξηγησεις τι ακριβως εχει γινει για να καταλαβουν κ οι υπολιποι?
Είχε γίνει ποστ , εδώ μου το είχε πει η ίδια μετα που την ρωτησα , σορρυ που δεν εχω αντίγραφα των απάντησεων αλλα τρελένομαι να τους βλέπω να το παιζουν και να κάνουν τους ανήξερους , και να φαει το κεφάλι τους ένας μ... εδώ μικρο το κακό , η οικογένεια του , τα παιδιά του τι φταίνε ?
Οχι ρ φίλε απλος δεν περίμανα να το πέζουν , να το κρύβουν και να ειρονεύονται .δηλαδη συγνωμη να σου κανω μια ερωτηση.αυτη εχει ηπατιτηδα ετσι οπως μπορει να εχουν κ αλλες εσυ δηλαδη τι περιμενες οτι θα πας με πουτανα που περναει ιατρικες εξετασεις αφου αυτα γινονται στη ζουλα.μπορεις εαν θελεις να εξηγησεις τι ακριβως εχει γινει για να καταλαβουν κ οι υπολιποι?
Επισκέπτης
Είχε γίνει ποστ , εδώ μου το είχε πει η ίδια μετα που την ρωτησα , σορρυ που δεν εχω αντίγραφα των απάντησεων αλλα τρελένομ,αι να τουσ βλέπω να το πεζουν και να κάνουν τους ανήξερους , και να φαει το κεφάλι τους ένας μαλακας εδώ μικρο το κακό , η οικογένεια του , τα πεδιά του τι φτένε ?
τα ποστ αυτα τι λεγανε?
Ναιθελεις να πεις οτι στο επιβεβαιωσε απο κοντα; δλδ την συναντησες στα πλαισια του ct και μετα ειπε κατι τετοιο; η, με αλο τροπο; ομολογω οτι δεν καταλαβαινω τι ακριβως λες..αν θελεις, διευκρινιζεις..
Επισκέπτης
Οτι έχει ηπατιτίδα , το οποιο μου ο επιβεβέωσε η ιδια.
κ συγνωμη μεσω αυτων κανονιστηκε το γαμησι η απλα σου λεγαν οτι ειναι μια χαρα ενω σε κοροιδευαν.δηλαδη αυτοι κανονιζουν τα ρανεβου με τα μουνια που διαφημιζουν
Οχι , απέκρυψαν την πληροφορία σβήνοντας το ποστ με σκοπό το κέρδος.κ συγνωμη μεσω αυτων κανονιστηκε το γαμησι η απλα σου λεγαν οτι ειναι μια χαρα ενω σε κοροιδευαν.δηλαδη αυτοι κανονιζουν τα ρανεβου με τα μουνια που διαφημιζουν
Επισκέπτης
Οχι , απέκρυψαν την πληροφορία σβήνοντας το ποστ με σκοπό το κέρδος.
α δηλαδη κατι τσιμπανε κ αυτοι πες τα ντε να καταλαβουμε.κ εγω κατι ειχα ψηλιαστει αλλα λεω λες?
Ρώτα τους καλύτερα για ποιο σωστη πληροφόρηση , αλλά γιατί κρύφτηκαν ?
α δηλαδη κατι τσιμπανε κ αυτοι πες τα ντε να καταλαβουμε.κ εγω κατι ειχα ψηλιαστει αλλα λεω λες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K