TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
δεν δουλευουμε σημερις και βλεπουμε TV?
τέτοιο μωρό δεν χάνεται
καυλιαρη τουρμπινα!
Τα έδειξες όλα ρε μπαγάσα!!!!
Με έκανε κομμάτια.....τέλος!!!!
Ο γιατρος μας επιβεβαιωσε τις φωτο εδω! Απο τις χαμηλωτερες βαθμολογιες που εχει βαλει σε μωρο που πηδηξε!
Μπραβο γιατρε μου!!! ;)
Δεν έχυσα δηλητήριο γιατρέ μου!!!!Βρε φιλαράκο Geopa μη χύνεις δηλητήριο....είσαι καλό παιδί απ΄ότι εκτιμώ από τα γραφόμενά σου,και έχεις και φωτο αγαπημένου μου ηθοποιού.
Πήρα το ρίσκο όταν κανένας δεν έχει γράψει τίποτα γιά κοπέλλα να τη συναντήσω ,με τα κριτήριά μου φυσικά, και θεώρησα σωστό να ενημερώσω όλους τους φίλους /συμπαίκτες.
Ποτέ δεν παραπλάνησα κανένα ως προς την εμφάνιση κοριτσιών...όσο γιά τις βαθμολογίες μου αρχικά ναι ψιλοήμουνα large...το αναγνωρίζω και βελτιώνομαι...με την έννοια ότι τα παίρνω στο κρανίο πιό εύκολα. ΠΟΤΕ ενσυνείδητα δεν παραπλάνησα ...μην πλανάσε
Πιό συγκεκριμένα η εν λόγω κοπέλλα που σχολιάζουμε είναι η των φωτο με ξανθιά μαλλιά.
ΥΓ.Περιμένω λίστα ονομάτων να κάνω ...αναισθησία στη ψωλή μου...και θα σας φωνάξω όλους να δείτε τη τεχνική (αστειεύομαι...φοβάμαι τις βελόνες!!!)
Μεσα στο επομενο 10ημερο !!!
Αν και νομιζω πιο γρηγορα τελικα θα ειναι εδω !!
Τα έδειξες όλα ρε μπαγάσα!!!!
Με έκανε κομμάτια.....τέλος!!!!
Λιγο βιαστηκος ο τυπος στο ΕΝ με την κριτικη του !!!!
Δεν κρατιοταν να την γραψει λεμε ασχετο οτι ακομα δεν προσγειωθηκε ( 2011-02-06 ) η Πολωνεζα!!!
Tour dates
2011-02-07 - 2011-02-13 in Greece, Athens
Καλα τοσο καιρο στην Αθηνα και δεν την εχει κανει Verifed την Grace?? Λες να παχυνε περισσοτερο??
υπάρχει τρικ.... εκτυπώνεις την φωτό και της γράφεις πάνω "εαν δεν είσαι στη φωτό μην ανοίξεις την πόρτα" και της την ρίχνεις απο κάτω απο τη σχισμή της πόρτας... εαν σου την ρίξει πίσω... ξέρεις την απάντηση....
τι μου δείχνεις ρε αλεξ και είμαι ακόμη ζαλισμένος απο το μωρό στον ΑΝΤ1 το πρωί !!
;)
inspection camera παιχτη! περνα απο τρυπες και χαραμαδες για να ελεγχεις τα μωρα αν ειναι ιδια με τις φωτος!
[move]
[/move]
Καλησπέρα κι από μένα.
Γεόπα, για τη Λίνα μιλάμε?????