giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μου έπεσε το ποτό στο πάτωμα
μη γελάς...πιάνει έναν μηνίσκο εκεί...
Αύριο η Καριολίνα μας στέλνει το παρακάτω τεμάχιο να το "εκπαιδεύσουμε" και αυτό μπας και γίνει κάποια μέρα ct!!!!
Και το κοστολογεί στα 230 την ώρα!!!!!
Ανεξαρτήτως λοιπόν των κριτικών ...που την κατατάσσουν στους μπόγους.....
Αν τελικά αποφασίσω να την "εκπαιδεύσω" μπας και οι Γάλλοι έκαναν πάλι μαλακιές.....
Θα περιμένω να μου την στείλει η Αντρέα με 200 την ώρα!!!!!
Καλό μήνα είπαμε?
Geopab είσαι μάγκας
Αύριο η Καριολίνα μας στέλνει το παρακάτω τεμάχιο να το "εκπαιδεύσουμε" και αυτό μπας και γίνει κάποια μέρα ct!!!!
Αν τελικά αποφασίσω να την "εκπαιδεύσω" μπας και οι Γάλλοι έκαναν πάλι μαλακιές.....
Καλό μήνα είπαμε?
α ρε σκαουτερ... εγω παντως λεω οτι τα τουρ πεθανανε... ειναι η κριση, τα ψιλο-χοντρο-κυνηγανε τωρα τελευταια, ειναι που πηγαμε με πολλες και καλες και τωρα οι φλομπες που'ρχονται μας κακοφαινονται...
ασε θα περιμενω να πεσουν στα 150... και πολλα ειναι
Καλό μήνα είπαμε?
Σκάνε 3 τεμάχια στο lobby γνωστού γαμωχοτέλ, ανεβαίνουμε δωμάτια (δεν έπαιζε για παρτούζα έτσι μεθυσμένοι, θα γελάγαμε μέχρι σήμερα), παίζει ο καθένας την μπαλίτσα του και συναντιόμαστε στο lobby και τα μεταεόρτια.
Μούτζωνε ο ένας τον άλλον. Πληρώσαμε 150 τα call girls τιμή πόρτας, συν κάτι εξτραδάκια άλλα 40 ευρώ, + χοτέλι άλλα 50 ευρώ...σύνολο 240 ευρώ.
240 ευρώ για μία ώρα....τιμές CT δλδ...για κοπέλες που σήμερα (πλέον νηφάλιοι), όλοι παραδεχτήκαμε ότι δεν τις ξαναγαμάμε με τίποτα, υπηρεσίες κανείς δεν θυμάται λεπτομέρειες και δωμάτιο γαμωχοτέλ.
Ωραία..και εγώ που νόμιζα ότι η κρίση θα φέρει τα πράγματα στα ίσια τους.
Τζίφος, μου φαίνεται θα παρατήσω το άθλημα και θα ασχοληθώ ξανά με το μπάσκετ, πιο φτηνό και εγγυημένο value for money.
Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία! ;)Πάντως μάγκες, έφαγα μία νίλα εχθές άλλο πράγμα.
Μούτζωνε ο ένας τον άλλον. Πληρώσαμε 150 τα call girls τιμή πόρτας, συν κάτι εξτραδάκια άλλα 40 ευρώ, + χοτέλι άλλα 50 ευρώ...σύνολο 240 ευρώ.
240 ευρώ για μία ώρα....τιμές CT δλδ...για κοπέλες που σήμερα (πλέον νηφάλιοι), όλοι παραδεχτήκαμε ότι δεν τις ξαναγαμάμε με τίποτα, υπηρεσίες κανείς δεν θυμάται λεπτομέρειες και δωμάτιο γαμωχοτέλ.
Ωραία..και εγώ που νόμιζα ότι η κρίση θα φέρει τα πράγματα στα ίσια τους.
Τζίφος, μου φαίνεται θα παρατήσω το άθλημα και θα ασχοληθώ ξανά με το μπάσκετ, πιο φτηνό και εγγυημένο value for money.