Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (1 μέλη και 85 επισκέπτες)

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
  ΟΙ  Φιλεναδιτσες Στελλα και Πολινα τι γινανε?? Η πιο μεγαλη μου ειχε πει οτι στις 20-30 Ιανουαριου θα ητο εδω!! Καποιο προβλημα με Βιζα μου ειχε αναφερει.... ξερει κανεις?????

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους  :)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
επίσης καλό μήνα σε όλους

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αύριο η Καριολίνα μας στέλνει το παρακάτω τεμάχιο να το "εκπαιδεύσουμε" και αυτό μπας και γίνει κάποια μέρα ct!!!!
Και το κοστολογεί στα 230 την ώρα!!!!!

Ανεξαρτήτως λοιπόν των κριτικών ...που την κατατάσσουν στους μπόγους.....

Αν τελικά αποφασίσω να την "εκπαιδεύσω" μπας και οι Γάλλοι έκαναν πάλι μαλακιές.....
Θα περιμένω να μου την στείλει η Αντρέα με 200 την ώρα!!!!!

Καλό μήνα είπαμε?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως μάγκες, έφαγα μία νίλα εχθές άλλο πράγμα.

Είχα ο κακομοίρης τρελά κέφια λόγω μίας προσωπικής επιτυχίας και είπα να ξεδώσω λίγο.

Σκέφτηκα λοιπόν μετά από πολύ καιρό (γαμημένη κρίση) να πάρω ένα ξεκωλάκι και να βγάλω τα χοντράδια για καμία ωρίτσα.

Έψαχνα τουράκια, δεν έβλεπα φως...καμία δεν μου γέμιζε το μάτι.

Ρώταγα νέους και παλιούς για κανένα hidden μυστικό, όλοι έλεγαν κάτσε στα αυγά σου καλύτερα.

Κάποια στιγμή, αργά την νύχτα μετά από ποτά και ξενύχτια με μεγάλη μπακουροπαρέα, καταλήγουμε να καλούμε call girls (καταραμένο αλκοόλ, κατά το καταραμένο αεροζόλ...).

Σκάνε 3 τεμάχια στο lobby γνωστού γαμωχοτέλ, ανεβαίνουμε δωμάτια (δεν έπαιζε για παρτούζα έτσι μεθυσμένοι, θα γελάγαμε μέχρι σήμερα), παίζει ο καθένας την μπαλίτσα του και συναντιόμαστε στο lobby και τα μεταεόρτια.

Μούτζωνε ο ένας τον άλλον. Πληρώσαμε 150 τα call girls τιμή πόρτας, συν κάτι εξτραδάκια άλλα 40 ευρώ, + χοτέλι άλλα 50 ευρώ...σύνολο 240 ευρώ.

240 ευρώ για μία ώρα....τιμές CT δλδ...για κοπέλες που σήμερα (πλέον νηφάλιοι), όλοι παραδεχτήκαμε ότι δεν τις ξαναγαμάμε με τίποτα, υπηρεσίες κανείς δεν θυμάται λεπτομέρειες και δωμάτιο γαμωχοτέλ.

Ωραία..και εγώ που νόμιζα ότι η κρίση θα φέρει τα πράγματα στα ίσια τους.

Τζίφος, μου φαίνεται θα παρατήσω το άθλημα και θα ασχοληθώ ξανά με το μπάσκετ, πιο φτηνό και εγγυημένο value for money.

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αύριο η Καριολίνα μας στέλνει το παρακάτω τεμάχιο να το "εκπαιδεύσουμε" και αυτό μπας και γίνει κάποια μέρα ct!!!!

Αν τελικά αποφασίσω να την "εκπαιδεύσω" μπας και οι Γάλλοι έκαναν πάλι μαλακιές.....

Καλό μήνα είπαμε?

Geopab είσαι μάγκας

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Καλό μήνα είπαμε?

α ρε σκαουτερ... εγω παντως λεω οτι τα τουρ πεθανανε... ειναι η κριση, τα ψιλο-χοντρο-κυνηγανε τωρα τελευταια, ειναι που πηγαμε με πολλες και καλες και τωρα οι φλομπες που'ρχονται μας κακοφαινονται...
ασε θα περιμενω να πεσουν στα 150... και πολλα ειναι

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
α ρε σκαουτερ... εγω παντως λεω οτι τα τουρ πεθανανε... ειναι η κριση, τα ψιλο-χοντρο-κυνηγανε τωρα τελευταια, ειναι που πηγαμε με πολλες και καλες και τωρα οι φλομπες που'ρχονται μας κακοφαινονται...
ασε θα περιμενω να πεσουν στα 150... και πολλα ειναι

++

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Καλό μήνα είπαμε?

Μην ανησυχεις, δεν εχουν κανει λαθος οι Γαλλοι! Προκειται για ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΤΟ, και η Αντρεα κανει "νερα" τελευταια, οποτε εχουμε μεταγραφες.  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σκάνε 3 τεμάχια στο lobby γνωστού γαμωχοτέλ, ανεβαίνουμε δωμάτια (δεν έπαιζε για παρτούζα έτσι μεθυσμένοι, θα γελάγαμε μέχρι σήμερα), παίζει ο καθένας την μπαλίτσα του και συναντιόμαστε στο lobby και τα μεταεόρτια.

Μούτζωνε ο ένας τον άλλον. Πληρώσαμε 150 τα call girls τιμή πόρτας, συν κάτι εξτραδάκια άλλα 40 ευρώ, + χοτέλι άλλα 50 ευρώ...σύνολο 240 ευρώ.

240 ευρώ για μία ώρα....τιμές CT δλδ...για κοπέλες που σήμερα (πλέον νηφάλιοι), όλοι παραδεχτήκαμε ότι δεν τις ξαναγαμάμε με τίποτα, υπηρεσίες κανείς δεν θυμάται λεπτομέρειες και δωμάτιο γαμωχοτέλ.

Τζίφος, μου φαίνεται θα παρατήσω το άθλημα και θα ασχοληθώ ξανά με το μπάσκετ, πιο φτηνό και εγγυημένο value for money.

Αχαχαχαχαχα δεν εχεις ακουσει την εκφραση " I have never slept with an ugly woman, but have woken up with quite a few"  :2funny: :2funny: :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.813
Πόντοι
3.715
μηχανικέ παίζει κρίση...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Πάντως μάγκες, έφαγα μία νίλα εχθές άλλο πράγμα.

Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία!  ;)
Περαστικά, συνάδελφε συναγωνιστά!  :cheesy:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και να ηταν η πρωτη φορα !!!
Το δις εξ αμαρτην ..... Τι δις δηλαδη !!! :grin: :grin: :grin:

URL]]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H Aleksandra αφου πατωσε η καριερα της στην Αθηνα αλαξε σε Rafaela και τραβηξε για Καιρο !!!

Μια σωστη επιλογη αυτο το κοριτσι δεν μπορει να κανει !!!

Μα στο Καιρο Χριστιανη μου !!! :headbang:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.813
Πόντοι
3.715
Πάει να συνδράμει τον τίμιο αγώνα των Αδελφών Μουσουλμάνων

ere

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
αυτή εδώ μας έχει ξανάρθει άλλα επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς με ποιό πρακτορείο ούτε τι εντυπώσεις είχε αφήσει..ας μας διαφωτίσει καποιος παλαιότερος

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom