Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (10 μέλη και 108 επισκέπτες)

TRIXA

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια θελω να κλεισω τη claire.την εχει παρει κανειs?

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
κανένα review για kimberly έχουμε ;

Επισκέπτης
Για Nataly πήγαινα, εκλεισα τη Marsha για αυριο. Ελπιζω να περασω καλα.
Το κακό ειναι οτι θα τη συγκρινω με τη Bibi.
Αυριο το απογευμα το review
Μην μου την κουρασεις πολυ για να αντεξει και εμενα αυριο.
Οντος η Ναταλι ειναι καλη αλλα η Μαρσα ειναι ολα τα λεφτα.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
τόσο καλή είναι η claire. ρωτάω γιατί την έχω "βάλει στο μάτι" από την προηγούμενη επίσκεψη της, αλλά δεν βρίσκω πουθενά review.
Βασικά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει κάποιο review ούτε εγώ, αλλά όπως και εσύ έτσι και εγώ την έχω βαλέι στο μάτι...Και ήμουν δατεθειμένος να ρισκάρω και χωρίς review,αλλά καταραμένη αφραγκία!

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Μην μου την κουρασεις πολυ για να αντεξει και εμενα αυριο.
Οντος η Ναταλι ειναι καλη αλλα η Μαρσα ειναι ολα τα λεφτα.
Κι εσύ με το μαλακό για ν' αντέξει μεθαύριο!  ;) :2funny: :rockon:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Συναδελφοι καινουργιο αλογο στο κουρμπετι ονοματι Ελιζα.Υψος 1,78 και τελειες γραμμες σωματος στις φωτογραφιες.Γνωριζει κανεις τιποτα για τον Αστραχαν??? :think: :rockon: :rockon: :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στις φωτο ουγγαρεζικο καθαροαιμο...2 ενστασεις ομως....το πρακτορειο...οι τιμες.....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν έκλεισα με Claire. Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής να μας διαφωτίσει από
την προηγούμενη επίσκεψη της?

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλημέρα φίλοι συναγωνιστές!
Ζητάω συγνώμη από mods και admins που βάζω εδώ το review μου από ένα ct και όχι στην σωστή κατηγορία αλλά 2 φορές προσπάθησα και δεν την πηρε(φαινόταν ότι την καταχωρούσε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.Επίσης δεν ενεργοποιούνταν το πεδιό της ημερομηνίας)

Review από ραντεβου με Nataly (Τετάρτη 17/1 ώρα 18:00)
Συνάντηση σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας.Κανένα πρόβλημα στην εισόδο.Πέρασα ανενόχλητος
Τελευταία στιγμή η Mila με έβαλε τελικά 2ωρο και το μετάνιωσα που δεν έκλεισα 24ωρο!
Η κοπέλα δεν παίζεται...Πολύ όμορφο πρόσωπο, με ελάχτιστες διαφορές από τις φώτο αλλά πρέπει να την παρατηρήσεις καλά για να φανούν.Σώμα υπέροχο,ονειρεμένο,μαγικό!Αργησα να πάω στο ραντεβου 15 λεπτά λόγω κίνησης αλλά δεν την πειραξε καθόλου.
Λοιπόν έχουμε και λέμε...Η κοπελα πραγματικά λατρεύει αυτό που κάνει!Αχόρταγη όταν τον έχει στον στόμα της και σε κοιτάει με ένα βλέμα που σαν να σου ζητάει να της αλλάξεις τα φώτα!Λίγη χρήση των χεριών κατά την πεολιχία,deep throught συνέχεια και υγρή.Ηθελα περισσότερο από την συνάντηση GFE, το κατάλαβε από τις κινήσεις μου στο κρεβάτι και μου το έδωσε απλόχερα!Καταπληκτική συμμετοχή στο κρεβάτι με νορμάλ φωνές σε ύφος και τόνο φωνής(να μην μας ακούσει και όλος ο όροφος!).Οτάν είσαι από πάνω της σε κοιτάει με ένα ύφος "Σε παρακαλώ κι άλλο!Μη σταματάς".Μετά στα τέσσερα γυρίζει και σε κοιτάει κιόλας!Τελείωσα 3 φορές και αυτή 2 χωρίς να προσποιηθεί σε καμία και το απολάμβανε και στο τέλος μου έδειξε και μια εικόνας χαράς και ευχαρίστησης που της το πρόσφερα!Α!Δεν χρειάζεται να καθοδήγηση καμία!Παίρνει πρωτοβουλίες τηνν στιγμή που πρέπει σαν να διαβάζει την σκέψη σου!
Πολύ καλή στην κουβέντα της, δείχνει πανέξυπνη(έξυπνη είναι σίγουρα), ευχάριστη και πεντακάθαρη!Επειδή θα αργούσε το επόμενο ραντεβου της μου είπε να μείνω να της κάνω παρέα λίγο(χωρίς φυσικά να ζητήσει extra και πρόσφερε και ποτάκι).
Τι να πω παιδιά...Καταπληκτική κοπέλα,επαγγελματίας,με απίστευτα φιλική διάθεση και τιμάει μέχρι τελευταίο cent τα λεφτά που παίρνει!Αυπομονώ να ξανάρθει...Ελπίζω σύντομα

Επισκέπτης
ZTOD Μπραβο αγορι μου και εις αλλα με υγεια.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλοι συναγωνιστές!
Ζητάω συγνώμη από mods και admins που βάζω εδώ το review μου από ένα ct και όχι στην σωστή κατηγορία αλλά 2 φορές προσπάθησα και δεν την πηρε(φαινόταν ότι την καταχωρούσε αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ.Επίσης δεν ενεργοποιούνταν το πεδιό της ημερομηνίας)

Review από ραντεβου με Nataly (Τετάρτη 17/1 ώρα 18:00)
Συνάντηση σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας.Κανένα πρόβλημα στην εισόδο.Πέρασα ανενόχλητος
Τελευταία στιγμή η Mila με έβαλε τελικά 2ωρο και το μετάνιωσα που δεν έκλεισα 24ωρο!
Η κοπέλα δεν παίζεται...Πολύ όμορφο πρόσωπο, με ελάχτιστες διαφορές από τις φώτο αλλά πρέπει να την παρατηρήσεις καλά για να φανούν.Σώμα υπέροχο,ονειρεμένο,μαγικό!Αργησα να πάω στο ραντεβου 15 λεπτά λόγω κίνησης αλλά δεν την πειραξε καθόλου.
Λοιπόν έχουμε και λέμε...Η κοπελα πραγματικά λατρεύει αυτό που κάνει!Αχόρταγη όταν τον έχει στον στόμα της και σε κοιτάει με ένα βλέμα που σαν να σου ζητάει να της αλλάξεις τα φώτα!Λίγη χρήση των χεριών κατά την πεολιχία,deep throught συνέχεια και υγρή.Ηθελα περισσότερο από την συνάντηση GFE, το κατάλαβε από τις κινήσεις μου στο κρεβάτι και μου το έδωσε απλόχερα!Καταπληκτική συμμετοχή στο κρεβάτι με νορμάλ φωνές σε ύφος και τόνο φωνής(να μην μας ακούσει και όλος ο όροφος!).Οτάν είσαι από πάνω της σε κοιτάει με ένα ύφος "Σε παρακαλώ κι άλλο!Μη σταματάς".Μετά στα τέσσερα γυρίζει και σε κοιτάει κιόλας!Τελείωσα 3 φορές και αυτή 2 χωρίς να προσποιηθεί σε καμία και το απολάμβανε και στο τέλος μου έδειξε και μια εικόνας χαράς και ευχαρίστησης που της το πρόσφερα!Α!Δεν χρειάζεται να καθοδήγηση καμία!Παίρνει πρωτοβουλίες τηνν στιγμή που πρέπει σαν να διαβάζει την σκέψη σου!
Πολύ καλή στην κουβέντα της, δείχνει πανέξυπνη(έξυπνη είναι σίγουρα), ευχάριστη και πεντακάθαρη!Επειδή θα αργούσε το επόμενο ραντεβου της μου είπε να μείνω να της κάνω παρέα λίγο(χωρίς φυσικά να ζητήσει extra και πρόσφερε και ποτάκι).
Τι να πω παιδιά...Καταπληκτική κοπέλα,επαγγελματίας,με απίστευτα φιλική διάθεση και τιμάει μέχρι τελευταίο cent τα λεφτά που παίρνει!Αυπομονώ να ξανάρθει...Ελπίζω σύντομα

Μπραβο φιλε μου χαιρομαι...Αλλα κοροιδευομαστε??Τι πεντακαθαρη και μαλακιες??Αυτη πινει τα χυσια του καθενα,της πουτανας τις αρρωστιες εχει αυτη?Εκτος και εαν τα πλενει πρωτα και τα καθαριζει και μετα τα πινει...

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον στην συγκεκριμενη περιπτωση παει το απο εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα...Γιατι με αυτα που πινει θα ειναι τιγκα στις αρρωστιες.

Επισκέπτης
Μαλλον στην συγκεκριμενη περιπτωση παει το απο εξω κουκλα απο μεσα πανουκλα...Γιατι με αυτα που πινει θα ειναι τιγκα στις αρρωστιες.
ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ SITE ΕΙΣΑΙ .
Καλυτερα να μπης στο site της εκκλησιας.

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ SITE ΕΙΣΑΙ .
Καλυτερα να μπης στο site της εκκλησιας.

Μην ανησυχεις φιλε γιατι και συ εκει θα καταληξεις στην εκκλησια οταν πας και γαμας ολες αυτες τις αρρωστιαρες..Αντι να τους λες να  προσεχουν τους συγχαιρεις.

Για να μην πουμε για Μπιμπι μπλακ.Ρωτηστε την γιατι το μουνι της ειναι μαυρο εσωτερικα και μετα τα λεμε...

Η υγεια πανω απο ολα.Τωρα εαν την χυσεις και στο στομα και τα καταπιει σιγα την μαγκια πουτανα ειναι και την πληρωνεις...Εσυ ομως δεν σκεφτεσαι τον ευατο σου τι μπορεις να κολησεις

Επισκέπτης
Μην ανησυχεις φιλε γιατι και συ εκει θα καταληξεις στην εκκλησια οταν πας και γαμας ολες αυτες τις αρρωστιαρες..Αντι να τους λες να  προσεχουν τους συγχαιρεις.

Για να μην πουμε για Μπιμπι μπλακ.Ρωτηστε την γιατι το μουνι της ειναι μαυρο εσωτερικα και μετα τα λεμε...

Η υγεια πανω απο ολα.Τωρα εαν την χυσεις και στο στομα και τα καταπιει σιγα την μαγκια πουτανα ειναι και την πληρωνεις...Εσυ ομως δεν σκεφτεσαι τον ευατο σου τι μπορεις να κολησεις
Επιλογη μας φιλε ειναι.
Καποτε πισω απο την εκκλησια θα παμε σιγουρα και τρια μετρα πιο κατω .
Τωρα ποιος θα παει πρωτος εμενα στα @@ .

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επιλογη μας φιλε ειναι.
Καποτε πισω απο την εκκλησια θα παμε σιγουρα και τρια μετρα πιο κατω .
Τωρα ποιος θα παει πρωτος εμενα στα @@ .

Καλα αυτα τωρα τα λες...Τεσπα και μενα στα @@ εαν εσυ ο καθενας θελει να γαμει χωρις καποτες η δεν ξερω και γω τι αλλο κανετε.Αλλα ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να κανετε τους αλλους να ενθουσιαζονται και να τους παρακινειτε να τα κανουν

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom