Καποιες γραφουν στα προγραμματα τους light submission μηπως ξερεται τι περιλαμβανει αυτο?
Πως αν τη σκοτώσεις έχεις ξεπεράσει τα όρια.
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
Καποιες γραφουν στα προγραμματα τους light submission μηπως ξερεται τι περιλαμβανει αυτο?
Γνωστό αυτό.... ;)Ααααααααα ξεχασα να σας πω και για την Σαντρουλα, εχει τους ¨κοκκινιστους" που της μεταφραζουν οτι γραφουμε εδω μεσα!!. Οταν την ρωτησα "μα καλα μιλας Ελληνικα και διαβαζεις τα φορουμ?" μου απαντησε "Οχι καλα, αλλα μου τα μεταφραζουν"
Ετσι για να ξερετε οτι υπαρχουν "αγαπουληδες" εδω μεσα!!![]()
Ενταξει ρε Lucent61 κουλαρησε μην τα περνεις δεν σε ειπα και καμπουρη πληροφοριες ζηταω να μαθω.Διοτι οπως ειναι γνωστο ρωτοντας πηγαινεις στην Πολη και εγω ειμαι ακομα στην Κομοτηνη,ειναι και πολλα τα λεφτα κοιταω να τα καταθεσω σωστα μην παρω και γουρουνι στο σακι.Εχεις φαγωθει με αυτα τα βιτσια. Light submission συνηθως δεν λει πολλα και παντα να ρωτας το γραφειο η την κοπελα οταν θελεις κατι. Συνηθως σημαινει οτι η κοπελα γινεται υπακουη και ακολουθει τις επιθυμιες σου η παυει να ειναι ενεργητικη. ΔΕΝ σημαινει σκλαβα !!!
Thank's LL!!!if be everything ok in Bruxelles. maybe in the end of february or in march. best regards ;)
Eλα ρε giorgio33 ποτε εγινε τουτο ?τελικα οι ευχες πολλων επιασαν ...συνελαβαν τον οργανωτη του ζουζανα και ειναι μαλλον θεμα χρονου για τον ιδρυτη ...δοκιμαστε να μπειτε στο site τους και θα σας κανει redirect στην ολλανδικη αστυνομια .... επισης εκλεισε αλλο ενα πρακτορειο το διαβασα στο site των παγκοσμιων συναγωνιστών ... 1300 σμς σταλθηκαν σε πελατες για να ζητηθει λεει η βοηθεια τους ...
Eλα ρε giorgio33 ποτε εγινε τουτο ?
τελικα οι ευχες πολλων επιασαν ...συνελαβαν τον οργανωτη του ζουζανα και ειναι μαλλον θεμα χρονου για τον ιδρυτη ...δοκιμαστε να μπειτε στο site τους και θα σας κανει redirect στην ολλανδικη αστυνομια .... επισης εκλεισε αλλο ενα πρακτορειο το διαβασα στο site των παγκοσμιων συναγωνιστών ... 1300 σμς σταλθηκαν σε πελατες για να ζητηθει λεει η βοηθεια τους ...
Γνωστό αυτό.... ;)
Για αυτό και "έστειλε" μνμ ότι δεν έχει Γκολφ αλλά o γκόμενος έχει Mercedes!!!!
Και εις ανώτερα.....του εύχομαι με τα λεφτουδάκια σας και Hummer!!!!
![]()