Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Το Αμστερνταμ πεφτει λιγο μακρυα! Απο εδω δεν περασε κανεις?
Κατι μου θυμιζει αυτο το μωρο!!
Να βάλω κάνα link
Αν έχει κανένας infos ευπρόσδεκτες....
Μούφα.....Το Αμστερνταμ πεφτει λιγο μακρυα! Απο εδω δεν περασε κανεις?
Το Αμστερνταμ πεφτει λιγο μακρυα! Απο εδω δεν περασε κανεις?
Φαγώθηκες παίχτη!!!!Λες να μας βγει σε καλο και να ερθει ανεξαρτητη με καλυτερη τιμη??????
Ετσι που καταντησαμε αναγκαστικα θα κανουμε καταθεση! Λες να ζηταει τα ιδια σαν ανεξαρτητη???
Φαγώθηκες παίχτη!!!!
Έτσι που το πάτε και σαν ανεξάρτητη να έρθει, θα μας χρεώσει τα ίδια με πριν!!!!
Κάλμα....κάλμα λέμε!!!!
Φαγώθηκες παίχτη!!!!
Έτσι που το πάτε και σαν ανεξάρτητη να έρθει, θα μας χρεώσει τα ίδια με πριν!!!!
Κάλμα....κάλμα λέμε!!!!
ΤΟ ΜΑΓΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ????????
Εχεις δικιο αρχηγε!!!!!!!!!!!!!
κλείσαν και το puretna.com (torrent)??????????
sorry για το
ΤΟ ΜΑΓΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ????????
Ναι αλλά αυτήν την φορά είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα!!!!
Υπάρχουν ανακατατάξεις και αλλαγή ευρωπαϊκής πολιτικής.....
Δεν μιλάμε για απλές κατηγορίες παράνομης πορνείας αλλά για human trafficking!!!!
Αυτός ο όρος περιλαμβάνει συν της άλλης και εμπόριο οργάνων και πολλά άλλα αδικήματα σοβαρότερα της πορνείας!!!!
Όποιος γνωρίζει τον όρο (που είναι αμερικάνικος....) καταλαβαίνει τι γράφω!!!!
Το γεγονός ότι μας καλούν δημόσια να συμβάλλουμε στην διερεύνηση της υπόθεσης τα λέει όλα!!!!
Και επιπλέον πιστεύω ότι δεν εμπλέκονται μόνο οι Ολλανδικές υπηρεσίες με βάση την μεθοδολογία που ακολουθείται!!!!
Άρα....μακριά και αλάργα και όποιος έχει δώσει κυρίως πιστωτική κάρτα, αργά ή γρήγορα θα ενοχληθεί!!!!
Ευτυχώς που σ' έχουμε & σένα... να φυλάς Θερμοπύλες! ;)διαβάζοντας κριτικές για διάφορες αδιάφορες αισθάνθηκα την ανάγκη να παρέμβω -παρόλο που συνηδητά απέχω από τις τουρίστριες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - μπας και σωθεί κανείς χριστιανός από το να πετάξει τα λεφτά του.
Αναφέρομαι στις γνωστές και μη εξαιρετέες Brook και Angel οι οποίες είναι ότι πιο απαράδεκτο κυκλοφορεί τόσο από συμμπεριφορά (Angel) όσο και από service (Angel & Brook).
Δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια τους αλλά τις έχω πετύχει στην πτήση για Βουδαπέστη τα τελευταία 2 χρόνια δύο φορές.
Εμφανισιακά είναι εντυπωσιακές παρουσίες κυρίως η Angel αλλά και η Brook λογω ύψους αλλά κατά τα άλλα είανι εντελώς βουκώλες με συμπεριφορά που αγγίζει τα όρια της αναίδειας του τύπου και χάρη σου κάνω που σου κάθομαι.
Η Brook αντιμετωπίζει χρόνιο θέμα αλκοολισμού (η γνωριμία μας ξεκίνησε γύρω στο 2005) και στο πήδημα είναι ιδανική για νεκρόφιλους...μόνο στα τέσσερα λέει και αυτό λόγω θέας.. ακόμα και από πανω παρόλο που η θέα τουν βυζιών της είναι εντυπωσιακή καταφέρνει να σε ξενερώσει γιατί από κούνημα γνωρίζει μόνο αυτό του σέικερ του φραπέ.
Η Angel την έχει δει τουλαχιστον Monroe και την τελευταία φορά δεν άντεξα και αποχώρησα από το κρεβάτι χαμογελώντας γιατί οι θεατρικές παραστάσεις όταν παίζονται από κακούς ηθοποιούς ακόμα και το δράμα βγάζει γέλιο. Ασε που δεν γουστάρει και τα πολλά πολλά ...ακόμα και τον κώλο τον δίνει εντελώς μηχανικά! δεν το χω ξαναδει αυτό...
Αυτά μπας και σωθεί κανένας χριστιανός από τις απαράδεκτες...