Επισκέπτης
Εγω παντως τα τελευταια τεσσερα κομματια που πηρα απο τον Zuzuna μου βγηκαν πολυ καλα οποτε καλο βολι φιλε.
Οπως ειπα εκλεισα με kimberly, απο τον souzana. Ενω ελαβα επιβεβαιωτικο email, μου ηρθε δευτερη ειδοπιηση οτι δεν γινεται καθως δεν με γνωριζει η .... kimberly.
Το παραθετω αυτουσιο προς ενημερωση να μην μεινει καποιος με το τσ....νι στο χερι
Hi Nikos,
I am very sorry but Kimberly can not meet you thursday at 12:00 pm.
Kimberly only accepts meetings from clients that already was meet girls before, she can not accept meetings from new clients.
If you need any further information please contact me at
Πάλι έρωτα έσπειρες ρε συ? Βούiξε η Αθήνα τα Χριστούγεννα έμαθα (από τρίτους). Τσέχικες φωνές σε έψαχναν.
ΜΠΑ φήμες του ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!! Μήπως ήταν ψιλή, ξανθιά τσέχα εκ ΘΕΣ/ΚΗΣ ορμώμενη? Κατι μου θυμίζει αλλα φταίει το
αλτσχαιμερ λόγω ηλικίας
Θα συμφωνήσω μαζί σου Yura απλά μου κάνει εντύπωση κάτι άλλο...Στα posts του threat για εντυπώσεις από ct υπάρχουν παιδιά που αναφέρονται σε κοπέλες που ΚΑΙ πρωτη φορά έρχονται και είναι παιδιά που δεν έχουν ψωνίσει από Z ξανά...Κάτι βρωμάει εδω...EINAI ΑΞΙΟΝ απορρίας και ας με βρίσετε πότε θα σταματήσεται να παριστάνει κάποιος το ΘΥΜΑ του ΖUZANA. Noμίζω έχει ειπωθεί
ΑΠΕΙΡΕΣ φορές οτι ο Ζ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ....τότε γιατί το λέτε συνέχεια? Ποιος είναι ... ποιος
Οπως ειπα εκλεισα με kimberly, απο τον souzana. Ενω ελαβα επιβεβαιωτικο email, μου ηρθε δευτερη ειδοπιηση οτι δεν γινεται καθως δεν με γνωριζει η .... kimberly.
Το παραθετω αυτουσιο προς ενημερωση να μην μεινει καποιος με το τσ....νι στο χερι
Hi Nikos,
I am very sorry but Kimberly can not meet you thursday at 12:00 pm.
Kimberly only accepts meetings from clients that already was meet girls before, she can not accept meetings from new clients.
If you need any further information please contact me at
Θα συμφωνήσω μαζί σου Yura απλά μου κάνει εντύπωση κάτι άλλο...Στα posts του threat για εντυπώσεις από ct υπάρχουν παιδιά που αναφέρονται σε κοπέλες που ΚΑΙ πρωτη φορά έρχονται και είναι παιδιά που δεν έχουν ψωνίσει από Z ξανά...Κάτι βρωμάει εδω...
Πες τα ρε φιλε GABOR. Αντε γιατι θα τρελαθω με την υπερασπιση του Ζ. Αμαν, προσπαθεις να ενημερωσεις το κοσμο να μην παθει καμια ηττα και περιμενει σε κανα ξενοδοχειο (οπως εχω διαβασει εδω, οτι εχει συμβει στο παρελθον με τον λεβεντη) και καποιοι που ασφαλως γνωριζουν καλλιτερα αντι να δωσουν οδηγιες ΟΡΘΗΣ προσεγγισης, μας μαλλωνουν που δεν γνωριζαμε οτι ζ ειναι .... VIP.Επρεπε να του πεις ότι έχω συστατικές επιστολές από τα κορίτσια του cathouse
Το εν λόγω πρακτορείο το παρακολουθώ από το forum.
Δεν ξέρω αλλά μάλλον βρίσκει μα.....κες και τα λέει. Τι να πώ????
Επίσης για Erica κανείς;