House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Join our Club
Ε ρε γλεντια η Πιτσιρικα !!!!
Αντε τραβατε Παιχτες !!!!
Kαι εσυ Τεκνον Βρουτε !!!Και ναι, πλέον θα μπορώ να πω κυριολεκτικά για αυτήν ότι ούτε τζάμπα δεν την γάμαγα!
Επίσημα!
δηλαδη αμα καταλαβα καλα κλεινω το ραντεβουδακι και μετα το πουλαω σε τιμη ευκαιριας εξω απο το χοτελι με τον αριθμο του δωματιου....Ε ρε γλεντια η Πιτσιρικα !!!!
Και ναι, πλέον θα μπορώ να πω κυριολεκτικά για αυτήν ότι ούτε τζάμπα δεν την γάμαγα!
Επίσημα!
Ε ρε γλεντια η Πιτσιρικα !!!!
δεν την εχω παρει και δεν ξερω βασιζομαι σε αυτα που λετε.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ζηταει 300 συν το ταξι την ωρα.με αυτα που λετε μηπως δεν ειναι ριστουγεννα αλλα πρωταπριλιαΌχι ρε γαμώτο τι άλλο θα δούμε.Στην λεγάμενη επειδή κανείς δεν θα περάσει ούτε από την πόρτα και για να μην αισθάνεται μοναξιά χρονιάρες μέρες σου λέει αφού ούτε οι καθαρίστριες δεν περνούν να μου κάνουν παρέα κάτσε να βγάλω την είδηση όλο και κάποιος μπορεί να χτυπήσει την πόρτα...το να κάτσει κιόλας κι ειδικότερα να πηδήξει είναι άλλο θέμα
Εσύ ξέρεις από Torten?
Ελπίζω να μην γουσtάρεις και το Hotel! ;)Δες σε λίγο κριτική για Wien .. ;)
Κλεισε και περνα και μετα μην μας πεις οτι ηταν Παρασκευη και 13 !!!δεν την εχω παρει και δεν ξερω βασιζομαι σε αυτα που λετε.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ζηταει 300 συν το ταξι την ωρα.με αυτα που λετε μηπως δεν ειναι ριστουγεννα αλλα πρωταπριλια
ρε πουστη μου γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεω.συμφωνω μαζι σας και κραζω με τον τροπο μου το πρακτορειο που θελει και 300 για τη γκομενα απο τη μια και απο την αλλη το δινει τσαμπαΚλεισε και περνα και μετα μην μας πεις οτι ηταν Παρασκευη και 13 !!!
Οκ Παιχτη !!!
Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει! ;)ρε πουστη μου γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεω.συμφωνω μαζι σας και κραζω με τον τροπο μου το πρακτορειο που θελει και 300 για τη γκομενα απο τη μια και απο την αλλη το δινει τσαμπα
Mπα μόνο torte όλα τα άλλα μούφα ειδικά τα sauna clubs Deutschland über alles
Sorry ξέρω