You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)
Επειδή ξέρω να ξεχωρίζω το γάιδαρο από το μουλάρι η Ρωμαία ΔΕΝ είναι βουλγάρα... εκτός κι αν η μάνα της πηδήχτηκε με βούλγαρο!!! Πάντως επειδή μέναμε στο ίδιο χοτέλι το ΣΚ που πέρασε, την πέτυχα στο πρωινό και έτριβα τα μάτια μου. Δεν πίστευα ότι αμακιγιάριστη μια γκόμενα είναι τόσο ΧΑΛΙΑ!!! Μετά από 2 ωρίτσες που πήγα στο δωμάτιό της ήταν πολύ ΣΕΞΥ και φυσικά με υπηρεσίες που τιμούν τα λεφτά τους. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ποτέ μη βλέπεις γκόμενες στο πρωινό"
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
θα θελαμε, αλλα δεν το κοβω πιθανό....!Για κοιτάξτε τι έχουμε εδώ. Διαρροές......απο Swedish-Harmony και βάλε ..(Αυτή δεν είναι η EWA ;
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Αν θυμάμαι καλά, το αντίστροφο συμβαίνει με τους γονείς της. Οχι πως έχει καμιά σημασία αλλά ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ βουλγάρα & τα γερμανικά της είναι παράξενα για μόνιμο κάτοικο Βιέννης...Επειδή ξέρω να ξεχωρίζω το γάιδαρο από το μουλάρι η Ρωμαία ΔΕΝ είναι βουλγάρα... εκτός κι αν η μάνα της πηδήχτηκε με βούλγαρο!!! Πάντως επειδή μέναμε στο ίδιο χοτέλι το ΣΚ που πέρασε, την πέτυχα στο πρωινό και έτριβα τα μάτια μου. Δεν πίστευα ότι αμακιγιάριστη μια γκόμενα είναι τόσο ΧΑΛΙΑ!!! Μετά από 2 ωρίτσες που πήγα στο δωμάτιό της ήταν πολύ ΣΕΞΥ και φυσικά με υπηρεσίες που τιμούν τα λεφτά τους. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: "ποτέ μη βλέπεις γκόμενες στο πρωινό"
Μου 'χει μείνει όπως καταλάβατε! Αρχοντοκαθίστρα η Κυρία & μπράβο της & Χρυσό κορίτσι!
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Αν θυμάμαι καλά, το αντίστροφο συμβαίνει με τους γονείς της. Οχι πως έχει καμιά σημασία αλλά ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ βουλγάρα & τα γερμανικά της είναι παράξενα για μόνιμο κάτοικο Βιέννης...
Μου 'χει μείνει όπως καταλάβατε! [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αρχοντοκαθίστρα [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]η Κυρία & μπράβο της & Χρυσό κορίτσι!
ωπα! νεος ορος!
τι ειναι παλι αυτο?? εχω ξεχασει τον Μπαμπινιωτη στο πατρικο μου!
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Οσοι συναγωνιστες ειναι να περασουνε σημερα απο Μεσογειων και Κατεχακη, να ειναι ετοιμοι για ταλαιπωρια... 4.45 κλεινανε τη διασταυρωση διαδηλωτες!!!
προσοχή στη συγκεκριμένη .. ..
είναι η ίδια "καταπληκτική" τουρίστρια ..
είναι η ίδια "καταπληκτική" τουρίστρια ..
regazoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τι είναι αυτό παίδες ? ΑΝ ΔΕΝ είναι fake είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.
Ξέρει κανείς τίποτα ?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ξέρει κανείς τίποτα ?
Έκανα το κλασσικό τεστ.
Ζήτησα outcall και ανέφερα ξεκάθαρα ότι εάν οι φωτό δεν είναι αληθινές, θα φύγει όπως ήρθε.
Απάντηση δεν έχω λάβει ακόμη (από εχθές).
Κάνε τις αναγωγές σου, όπως έλεγε και ο ανεπιθύμητος.
Επισκέπτης
Ξέρει κανείς τίποτα ?
η εικονιζόμενη είναι "γνωστή"... ;)
check here :
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.twistys.com[/code[/URL]]
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Για κοιτάξτε τι έχουμε εδώ. Διαρροές......απο Swedish-Harmony και βάλε ..(Αυτή δεν είναι η EWA ; Τυχαίο , δεν νομίζω).
Αν είναι αυτή βουρρρρρ
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Kai ομως ειναι Βουλγαρα η Αυστριακη !! ;)
Δίκιο έχεις Πρόεδρε. Respect.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
Ξέρει κανείς τίποτα ?
χεχεχεχεχε
χοχοχοχοχο
the result is cheese.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ξέρει κανείς τίποτα ?
Karina Flores
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
όπως ο φίλος μου ο Σήφης που έχει φτιάξει κυκλαδίτικο σπίτι επάνω στις Αυστριακές Αλπεις...αλλά παραμένει Κρητίκαρος από τον ΨηλορείτηKai ομως ειναι Βουλγαρα η Αυστριακη !! ;)
Δεν ξέρω αν είναι Αυστριακή ή Βουλγάρα ο κώλος της πάντως brother είναι από άλλο πλανήτη
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν αντιλεγω αδελφι !!! ;)όπως ο φίλος μου ο Σήφης που έχει φτιάξει κυκλαδίτικο σπίτι επάνω στις Αυστριακές Αλπεις...αλλά παραμένει Κρητίκαρος από τον Ψηλορείτη
Δεν ξέρω αν είναι Αυστριακή ή Βουλγάρα ο κώλος της πάντως brother είναι από άλλο πλανήτη
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/36097035222532981302.jpg[/img[/URL]]
Αλλα εχουμε αυτη την εποχη !!! :-
:rolleyes:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K