Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
έ ψίτ  αγόρια, είστε για μιά μπύρα γιατί οι μέρες + οι νύχτες είναι δύσκολες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μας φας τη δουλειά ρε ? από το πρωί είμαι εδώ στημένος...ουστ σε άλλο thread να πας να πουλήσεις τις μπύρες σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποπ κορν εδώ τα καλά ποπ κορν...και μπύρες έχω  :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Θα μας φας τη δουλειά ρε ? από το πρωί είμαι εδώ στημένος...ουστ σε άλλο thread να πας να πουλήσεις τις μπύρες σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποπ κορν εδώ τα καλά ποπ κορν...και μπύρες έχω  :grin:

ποιά δουλειά βρέ, το μυαλό σου στα κορίτσια όλη μέρα τόχεις!!! :tits: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
 Διαβαζοντας την κριτικη του αγαπητου Fantom12 for blondbunnies πρεπει να του αναγνωρισω το ταλεντο του στην περιγραφη και στο γραψιμο!!! Επισης θελω ν αναφερω οτι ουτε κανενα Bad or Mad  γνωριζω, αλλα επανελλιμενα εχω γραψει στο παρελθον ειτε μ αυτο το νικ η με αλλο οτι υπαρχει μια παρεουλα εδω 10-20 ανθρωπων που ελεγχει τα πραγματα και ο φιλτατος Φαντομ ειναι ενας απ αυτους!!!! Αυτος ειναι και ο λογος που δεν ανεβαζω κριτικες πια!!!! Υπαρχουν γραφεια και κοπελλες που εχουν εξαφανιστει γιατι απλα δεν ακολουθησαν τα προσταγματα της παρεουλας!!!!Το οτι ο φιλτατος αεροπορος βοηθα με τις κριτικες του ειναι γεγονος αλλα βοηθα με τον τροπο που θελει αυτος και ειναι εκθετος γιατι ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ και οχι απο πληροφοριες εχει γραψει οτι εχει πιεστει να γραψει θετικα για καποιες ας παει πισω στα γραφομενα του να τα βρει!!!! Εγω δεν θα πω αυτα που λεει ο MAD or BAD οτι τα κατεβαζει απ το μυαλο  του απλα γιατι πιστευω οτι χρειαζεται ειδικο ταλεντο kai δεν ειναι Pinocchio !!!!!! Τελικα πιστευω οτι ΟΛΟΙ εχουμε   χασει τον προσανατολισμο μας σ αυτο το σαιτ!!! και ο καθεις αμεσα η εμμεσα βοηθαει περρισοτερο τους νταβατζηδες παρα την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ  ενημερωση των υπολοιπων!!!!!! συναγωνιστων!!!!!!

Πρεπει να εισαι πολυ ασχετος φιλε για να πιστευεις αυτα που εγραψες, εκτος αν δεν τα πιστυειες και τα εγραψες ετσι για να μας αναστατωσεις.

Εδω γνωστα μπαζα που εχουμε γραψει αμετρητες κακες κριτικες ερχονται καθε μηνα και τα οικονομανε και εσυ νομιζεις οτι η "παρεουλα" ελεγχει την κινηση?? :headbang:

Οσο για το σχολιο αυτο "kai δεν ειναι Pinocchio" ενα εχω να πω .................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν πιστευεις οτι ειμαι ο "Μονικα" και φερνω μωρα στην Ελλαδα! :2funny: :2funny: :2funny:

Μα δεν μπορει να υπαρχει τοσο ασχετος ανθρωπος σαν εσενα στον χωρο αυτο οποτε μαλλον βαλτος εισαι!! :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πρεπει να εισαι πολυ ασχετος φιλε για να πιστευεις αυτα που εγραψες, εκτος αν δεν τα πιστυειες και τα εγραψες ετσι για να μας αναστατωσεις.

Εδω γνωστα μπαζα που εχουμε γραψει αμετρητες κακες κριτικες ερχονται καθε μηνα και τα οικονομανε και εσυ νομιζεις οτι η "παρεουλα" ελεγχει την κινηση?? :headbang:

Οσο για το σχολιο αυτο "kai δεν ειναι Pinocchio" ενα εχω να πω .................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκτος αν πιστευεις οτι ειμαι ο "Μονικα" και φερνω μωρα στην Ελλαδα! :2funny: :2funny: :2funny:

Μα δεν μπορει να υπαρχει τοσο ασχετος ανθρωπος σαν εσενα στον χωρο αυτο οποτε μαλλον βαλτος εισαι!! :grin:

λουκ Ο Μόνικας δεν είναι εφεύρεση του Star Channel?  :think:

regazoni

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
6
Πόντοι
1
Γειά χαρά σε όλους τους συναγωνιστές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
976
Πόντοι
4.460
δεν πολυμοιαζει με τις φωτο η το βιντεακι....

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Πριν από λίγο την αφαίρεσαν από το ecortnews....
Της έστειλα και mail και sms αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.......

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom