You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (36 μέλη και 247 επισκέπτες)
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΖΩ
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΚΕΤΟ
ΘΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΞΑΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 50 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΟΠΕΛΑ Η ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΑΛΛΟΥ?
συνηθως ερχονται, αλλα γιατι δεν ρωτας την ιδια??...
σβησε τον αριθμο τουλαχιστον!
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Να ερθω και εγω που μενω κοντα ???
είσαι γειτονάκι ;)
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
ολοι οι καλοι χωρανε
φιλοξένησε εσύ το κορίτσι πρώτα και μετά βλέπουμε... ;)
μου απαντησε η πολωνη και θελει 500 για 2 ώρες να πάρω?
Όχι, αν μπορείς (κι αντέχεις) περίμενε την επόμενη φορά που θα έρθει. Τώρα έχει πολλή ζήτηση και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί και να κερδίσει το μάξιμουμ από τις ώρες που έχει ακόμα διαθέσιμες. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ήμουν στη θέση της.
Mη μπερδεύουμε τη γραβάτα με το σώβρακο!
Η Ζιζή αντικειμενικά τα δουλεύει τα φράγκα! Γι' αυτό & την τίμησα τρις! Φυσικά είναι ακριβή!
ΥΓ Εγώ στραβοπήδηξα χθες αλλά Εσύ γκρινιάζεις πάλι...
Χρωστάς κριτικούλα όμως, για να μη ξεχνιόμαστε, εντάξει; :-*
Na παρεις Παιχτη !!!
Επομενη φορα δεν θα υπαρχη !!!
Αμάν, αμάν, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ;;;
Είχα γράψει ότι έγκωσα (=χόρτασα) μετά τη τελευταία φορά που την συνάντησα, αλλά τώρα με τσάκισες.
Και προφανώς κάτι ξέρεις παραπάνω και το λες. Να μη ρωτήσω τη πηγή, περιττό.
ΓΑΜΩΤΟ!!!
για ποια απο ολες βρε? απο την μια ψιλια στην αλλη ετρεχε ο φιλος μας!
Γι' αυτή:
Aκόμη 2 σελίδες με ανάλυση του προφανούς! Τουλάχιστον ο geo2007 κάτι εμπέδωσε! ;)
Για τη Μανώλα:
Οι φωτο ρεαλιστικές. Οποιος την ξεκλειδώσει να βάλει εδώ το συνδυασμό. Από φιλιά λες & προσκυνά εικόνισμα! Εγώ κατέβαζα καντήλια!
Αν την έβαζα να βολτάρει πέρα-δώθε στο bar του χοτελιού που προτιμώ -και κατά σύμπτωση τη φιλοξενεί- και γω να χαζεύω θα περνούσα καλύτερα!
Σώμα 10
Πρόσωπο 7
Πουτανιά 1
Επικ/νια 3
Συμμετ/χη 3
Απόδοση/τιμή 3
Εκλαψα 250 για την πιό βαρετή ώρα της αθλητικής μου ζωής! Σα να τρέχεις μόνος & νά 'ρχεσαι δεύτερος, ένα πράμα...
τα ειπε στο θρεντ και κλαψαμε ΜΑΖΙ! ;)
Ναι, αλλά ας προστατευτούν και οι επόμενοι, δεν της χρωστάνε τίποτα!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Λέμε λέμε και ξαναλέμε άλλα όσες φορές προσπάθησα να την κλείσω ήταν available!!!!Αμάν, αμάν, ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ;;;
Είχα γράψει ότι έγκωσα (=χόρτασα) μετά τη τελευταία φορά που την συνάντησα, αλλά τώρα με τσάκισες.
Και προφανώς κάτι ξέρεις παραπάνω και το λες. Να μη ρωτήσω τη πηγή, περιττό.
ΓΑΜΩΤΟ!!!
Και δεν νομίζω ότι μόνο σε μένα το κάνει!!!
Άρα μπορεί να γαμεί και να δέρνει κάποια γκόμενα αλλά η κρίση είναι κρίση!!!
Και για αυτό κάτι άφησε να εννοηθεί στην τελευταία μας συνάντηση για τελευταία φορά!!!!
Στην Τουρκία την περιμένουν με την γλώσσα έξω!!!!
Και βλέποντας και τις κριτικές της από Ιταλία μεριά....καλά πέρασε!!!!
Δυστυχώς μάγκες.....οι καλές γκόμενες μας εγκαταλείπουν!!!!
Φαίνεται άλλωστε δια γυμνού οφθαλμού!!!
καλα μην το λες και Donna πηγε τουρκια και βαραει μυγες! σε σχεση με το τι κανει εδω παντα!
εδω εχει στρωμενη πελατεια και παιχτες που ειναι repeaters που θα πανε και θα ξαναπανε! που ειναι το καλυτερο για μια επιχειριση/ κοπελα!
ασε που εκει οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες απο εδω! ρισκο θα παρει! ιταλια και γαλλια πιο καλα γι 'αυτην αλλά και πολυ ανταγωνισμος εκει!
ας ξαναερθει απο τα μερη μας (θεσ/νικη)! αν η καρολινα (οπου ειναι σχεδον παντα fully booked) και η εμιλυ το κανουν με επιτυχια ας το κανει και αυτη! και δεν θα την βαριουνται οι παιχτες απο τα συνεχη τουρς και θα μπορει να κρατα την πελατεια της! αυτο δεν σκοπευε να κανει? τι αλλαξε?
εδω εχει στρωμενη πελατεια και παιχτες που ειναι repeaters που θα πανε και θα ξαναπανε! που ειναι το καλυτερο για μια επιχειριση/ κοπελα!
ασε που εκει οι τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες απο εδω! ρισκο θα παρει! ιταλια και γαλλια πιο καλα γι 'αυτην αλλά και πολυ ανταγωνισμος εκει!
ας ξαναερθει απο τα μερη μας (θεσ/νικη)! αν η καρολινα (οπου ειναι σχεδον παντα fully booked) και η εμιλυ το κανουν με επιτυχια ας το κανει και αυτη! και δεν θα την βαριουνται οι παιχτες απο τα συνεχη τουρς και θα μπορει να κρατα την πελατεια της! αυτο δεν σκοπευε να κανει? τι αλλαξε?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Σόρρυ φίλε αλλά δεν θα πάει μόνο για τουρ!!!!!καλα μην το λες και Donna πηγε τουρκια και βαραει μυγες!
εδω εχει στρωμενη πελατεια και παιχτες που ειναι repeaters που θα πανε και θα ξαναπανε! που ειναι το καλυτερο για μια επιχειριση!
Έχει ήδη κλείσει και άλλες μπίζνες από αυτά που μου είπε!!!
Τέσπα....καλά πέρασα...μια χαρά....next year πάλι και αν υπάρξει ανάλογο τεμάχιο που πολύ αμφιβάλω!!!!
Γνώμη μου!!!!
Συνημμένα
τεσπα παιχτη! μακαρι να πανε καλα τα σχεδια της και να βρει την ευτυχια που ψαχνει! :-*
οποιος την γνωρισε στις καλες της μερες θα την θυμαται!
και οποιος την πετυχε στις κακες της θα το ξεχασει!
πάμε γι'αλλες γεο! ;) μπροσταρης εσυ πάντα στις πολωνες!
οποιος την γνωρισε στις καλες της μερες θα την θυμαται!
και οποιος την πετυχε στις κακες της θα το ξεχασει!
πάμε γι'αλλες γεο! ;) μπροσταρης εσυ πάντα στις πολωνες!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K