You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (6 μέλη και 159 επισκέπτες)
Λενε οτι εχουν καμια σαραντρια μωρα ;) (αλλά μονο για prive meetings) ας βγαλουν κανενα απο εκεινα γιατι με αυτες που εχουν στην gallery δυσκολα βλέπω να βγαινουν τα εξοδα στα επομενα τουρ!
Αν θυμάστε, η συγκεκριμένη ήταν να είναι εδώ από σήμερα, μέχρι και τις 12/12 ("Dear friend, We would like to inform you about our the planned City Tour in your country. City tour in Greece - Athens will be from 08/December/2010 - 12/December/2010 Will be coming our lady - miss Polina. Nice, smiling GFE girl"). Φαίνεται όμως ότι δεν μαζέψαν αρκετές "κρατήσεις" και είπαν να μην το ρισκάρουν:
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Διαβασε και την κριτικη που εγραψε ο Τυπος χτες !!!αυτο εδω δεν υπαρχει στον καταλογο;
Διαβασε και την κριτικη που εγραψε ο Τυπος χτες !!!
Kαλημέρα αρχι-παιχταρά ,φρέσκος και κεφάτος σήμερα !!!!
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Διαβασε και την κριτικη που εγραψε ο Τυπος χτες !!!
Καλημέρα! Θα φάνε και τιμωρία της έδρας!!! :o
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.167
- Πόντοι
- 6.635
ξερουμε κατι για αυτην ?
THE TALISMAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επιβεβαιώνω ως παθών. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία των τεμαχίων είναι : fake φωτογραφίες, κρύες λετονές ακόμα και μικρής ηλικίας (20-23) με ερασιτεχνική συμπεριφορά.
Ως προς το πρακτορείο έχω να πω ότι μισή ώρα καθυστέρηση γι'αυτούς είναι κάτι το φυσιολογικό, ενώ η επικοινωνία είναι ψυχοβγαλτική.
"Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός"
Ως προς το πρακτορείο έχω να πω ότι μισή ώρα καθυστέρηση γι'αυτούς είναι κάτι το φυσιολογικό, ενώ η επικοινωνία είναι ψυχοβγαλτική.
"Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός"
jostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν θυμάστε, η συγκεκριμένη ήταν να είναι εδώ από σήμερα, μέχρι και τις 12/12 ("Dear friend, We would like to inform you about our the planned City Tour in your country. City tour in Greece - Athens will be from 08/December/2010 - 12/December/2010 Will be coming our lady - miss Polina. Nice, smiling GFE girl"). Φαίνεται όμως ότι δεν μαζέψαν αρκετές "κρατήσεις" και είπαν να μην το ρισκάρουν:
Xa, xa very funny. >
Tour was canceled by reason that she is sick. In LV cold. Sorry for inconvience.
L-L
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Μας προτιμάνε τα φιλομαθή κορίτσια! Εχουμε επίπεδο, βλέπεις!Τι έγινε ρε πούστη? Όλες οι λιθουανολετονεσθονορωσιδοπολωνές έμαθαν ξαφνικά ελληνικά σήμερα?
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Κρανίδης, καλά δεν ήξερες, δε ρώταγες το φιλαράκι σου για τα χούγια της ψηλιάς!
Πάντως μια χαρά τα πέρασες κι όλο τέτοια εύχομαι!
Αλλά επίτρεψε μου: "τοις μετρητοίς"
Ετσι που το 'γραψες με σκότωσες κι εμένα... :o
Φιλικά!
Πάντως μια χαρά τα πέρασες κι όλο τέτοια εύχομαι!
Αλλά επίτρεψε μου: "τοις μετρητοίς"
Ετσι που το 'γραψες με σκότωσες κι εμένα... :o
Φιλικά!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Κόλλησες στο μέλι εσύ;ναι, ειστε gentle"mans" γι'αυτο!
Ναιιιιιιιιιιιιι!
Κόλλησες στο μέλι εσύ;
αν η προφανης επιλογη δεν ειναι tatally booked οπως ειπε σε μερικους παιχτες όταν φιλοτιμηθηκε να απαντησει στα μειλ και τα sms
(καλα μπορει και να μην σου απαντησει και καθολου οπως συνηθιζει) πηγαινε Daisy ή καλυτερα Karina!
(καλα μπορει και να μην σου απαντησει και καθολου οπως συνηθιζει) πηγαινε Daisy ή καλυτερα Karina!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Daisy θέλω κι εγώ
Εσυ ρε ολες θες να τις πηδηξεις! μετα πως να μην τρεχεις για μασαζ και χαλαρωση στα λαδωμαγαζα!
Daisy θέλω κι εγώ
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Κι εγώ έχω μια παλιά φαγούρα, αλλ' αν διάλεγα τη μία τους θά 'ταν η πιτσιρίκα!Daisy θέλω κι εγώ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 624K