matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.095
- Πόντοι
- 6.635
thanks ψηλε! ;)Κοντά έπεσες!!!!
Η φίλη της η Καρίνα είναι.....
Υ.Γ. Δεν πιάνει τις προδιαγραφές σου στα βυζιά παίχτη!!!! ;)
thanks ψηλε! ;)Κοντά έπεσες!!!!
Aλλη Ντεζη λεει ο Παιχτης !!!Κοντά έπεσες!!!!
Όπα......σωστός ο Δάσκαλος!!!!Aλλη Ντεζη λεει ο Παιχτης !!!
Έμαθε παραπάνω Αγγλικά? Ή παραμένει στο super "More sex?"Εχει κιλα παραπανω τα εχω γραψει πιο πισω !!!
Και οι φωτο ειναι 5αετιας !!!
εγω αποφασισα να υποστω αυτη τη ταλαιπωρια οπως λεει ο Fid oταν εχοντας βαρεθει απο τις σχεσεις και το πηδημα μια στο τοσο οταν περιμενες να σου κατσει η γκομενα που σημειωτεον πολυ καλα τους φερομουνα χτυπησε το βιολογικο μου ρολοι που μου ειπε <<αγορι μου αφου εχεις ορμες και εισαι καθως φαινεται κανονικος αντρας>> δεν το ψαχνεις λιγο περισσοτερο και ετσι πηγα σε αυτη τη διαδικασια των call girl και γενικως των κοριτσιων που γρηγορα και ευκολα σου προσφερουν αυτο που τοσο πολυ ευχαριστει ενα αντρα και που τον κανει απο ενα σημειο και μετα πιο εμπειρο,πιο ηρεμο και πιο σιγουρο με τις γυναικες που κυκλοφορουν εξω.Και φυσικα για να φτασεις σε αυτο το σημειο της ψυχικης ηρεμιας τιποτα δε προσφερεται ευκολα,και θα τρεξεις και θα ρισκαρεις και θα καρδιοχτυπησεις αλλα ολα αυτα πρεπει να τα χει το DNA σου αλλιως καθεσαι στο καναπε σου αφηνοντας τη ζωη να σε προσπερναει
.
.../Lana-87281.html
.....η 4η φωτό αυτηνής από πάνω είναι η ίδια με αυτή...
.../Melena-87429.html
απαπαπαπαπαπα....γίνονται τέτοια πράγματα?
Δώσε στον λαό ρε μηχανικέ να γελάσουμε!!!!!Στείλε SMS και θα καταλάβεις πολλά από τις απαντήσεις.
Μια ζωή σε ρωτάω για ψηλές και εσύ πας και ξετρυπώνεις μονίμως απίστευτα κομοδίνα.Μila φτιακε το υψος γιατι με 63 ποντους δεν πας πουθενα !!!
Μila φτιακε το υψος γιατι με 63 ποντους δεν πας πουθενα !!!