tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
1.83....έφυγα!!!!!.....
1.83....έφυγα!!!!!.....
1.83....έφυγα!!!!!.....
Να της στείλεις e-mail στο άλογο!!!!Επειδή το Πολωνέζικο άλογο , με έχει γράψει κανονικά μέχρι τώρα , και έχω ψηθεί για ψηλή αυτή τηνέβδομάδα , αν όντως πας , η ενημέρωση θα εκτιμηθεί δεόντως
Υ.Γ Το είδες ότι κάνει μόνο Outcall , το συγκεκριμένο γραφείο...για εμένα μια χαρά ;)
γουσταρετε ρε μαγκες να γαματε πολυοροφα εε???
1.83....έφυγα!!!!!.....
O Gentleman !!!
επεστρεψε ο κασκαντερ!
νταξει, μια χαρα περασα, ειναι καλη για οσους γουσταρουν αματουρια, αλλα 250 με τιποτα!
23 χρονων ειναι, φαινεται βεβαια πολυ μικροτερη, οχι μονο στο προσωπο, αλλα και σε τρυπουλες, δαχτυλα κλπ.
αγγλικα της πλακας, υψος οχι πανω απο 1.65, μαλλι μαυρο, πιο ωραιο απο αυτο των φωτογραφιων, προσωπο μετριο, βυζακι Α+, τουρλωτο κωλαρακι, καλη επιδερμιδα...
μου ειπε οτι ειναι το πρωτο της τουρ και μαλλον λεει αληθεια... φοβισμενη και σφιγμενη στην αρχη, χαλαρωσε σχετικα γρηγορα, αφου το'παιξα GFE style!
Επειδη σκεφτομουνα να παρω αυτην, και να αφησω τα κασκαντεριλικια, η συγκριση ηρθε αναποφευκτα στο μυαλο μου...
ισως να θεωρηθω προμοτερ, αλλα δεν μπορω να βρω πολλους λογους να δωσει καποιος 250 αντι για τα 150 της μικρης ρουμανας...
λιγο καλυτερο προσωπο, λιγο μεγαλυτερο βυζι, λιγο καλυτερα αγγλικα και λιγο πιο αματιουρ... αυτα ομως δεν κανουν με τιποτα διαφορα 100€ στην ωρα, ποσω μαλλον οταν στη μαχη η ρουμανα ειναι μακραν καλυτερη...
αυτα...
Respect παίχτη για την "βουτιά" που έκανες!!!!
επεστρεψε ο κασκαντερ!
νταξει, μια χαρα περασα, ειναι καλη για οσους γουσταρουν αματουρια, αλλα 250 με τιποτα!
23 χρονων ειναι, φαινεται βεβαια πολυ μικροτερη, οχι μονο στο προσωπο, αλλα και σε τρυπουλες, δαχτυλα κλπ.
αγγλικα της πλακας, υψος οχι πανω απο 1.65, μαλλι μαυρο, πιο ωραιο απο αυτο των φωτογραφιων, προσωπο μετριο, βυζακι Α+, τουρλωτο κωλαρακι, καλη επιδερμιδα...
μου ειπε οτι ειναι το πρωτο της τουρ και μαλλον λεει αληθεια... φοβισμενη και σφιγμενη στην αρχη, χαλαρωσε σχετικα γρηγορα, αφου το'παιξα GFE style!
Επειδη σκεφτομουνα να παρω αυτην, και να αφησω τα κασκαντεριλικια, η συγκριση ηρθε αναποφευκτα στο μυαλο μου...
ισως να θεωρηθω προμοτερ, αλλα δεν μπορω να βρω πολλους λογους να δωσει καποιος 250 αντι για τα 150 της μικρης ρουμανας...
λιγο καλυτερο προσωπο, λιγο μεγαλυτερο βυζι, λιγο καλυτερα αγγλικα και λιγο πιο αματιουρ... αυτα ομως δεν κανουν με τιποτα διαφορα 100€ στην ωρα, ποσω μαλλον οταν στη μαχη η ρουμανα ειναι μακραν καλυτερη...
αυτα...
1.83....έφυγα!!!!!.....
Ε οχι και στο υπογειο, καπου στον τριτο (και κατι) ειναι το αρμοζον ;)γουσταρετε ρε μαγκες να γαματε πολυοροφα εε???
να τον χωνετε στο υπογειο, να χουφτωνετε στον πεμπτο και να φιλατε τα ρετιρε εε?
Καλη επιτυχια ... και οποια εξελιξη και να εχει το θεμα ,θετικη η αρνητικη, αναμενουμε εντυπωσεις !
Εν τω μεταξυ το γραφειο με ελληνικο τηλ και ολα τα γραφομενα στα ελληνικα
εχει κι αλλες πανυψηλες και θεομουνα... ;) ενταξει 2-3 ωρες υποθεση ειναι να ξεκαθαριστει το τοπιο.
Πας, στηνεσαι στο χοτελι και περιμενεις.. και οτι γινει. παιζει να το κανω .
Μην χάσουν τον μούνο!!!!!Βιαζεστε Παιχτες να Bookarete την Abelia μην και χασετε το τεφαρικι !!!
Η Blance ειδη επεσε στα 200 διοτι δεν εχει ουτε μια κοκκινη κουκιδα !!!
Αντε τραβατε στα 250 στο Ρουμανακι !!!
Luc η δικια σου σου δινει δευτερη ευκαιρια !!!
Λουκ άστον να λέει!!!!
Περίμενε να έρθει η Τζένιφερ.....
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/16393513249812488468.png[/img[/URL]]
:o :o :o :o
[/quote]
:2funny: :2funny: Σαν τον Αλοχα εγινες!! :2funny: :2funny: Δεν ερχεται αυτη!!
ΥΓ. Την ειδα το καλοκαιρι στην Αθηνα μακιγιαρισμενη και με μπλουτζινακι.........................μουνα ;D
Mπα οι ιδιες ειναι οι τιμες !!!
Εκτος και αν βγει στα 150 Full Service !!!
Ποτε δεν ξερεις !!!