giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Εσύ καλά τα λες...έχεις PM ;)
Εννοεί ότι κάποιος την έπεισε να κάνει outcall για τον φίλο μας τον Ουκρανίδι!!!! ;)οταν λες "αμερικανικη βοήθεια" στο σχόλιο σου , για να κλείσεις τη Στέλλα τι εννοείς ?
Φωτοσοπιά είναι ρε συ,το ασχήμηναν το μουρόΕίναι ή δεν είναι ίδια με τις φωτό και αν ναι πόσο φωτοσοπιά?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ένας φίλος από Γαλλία μεριά....άλλα μου είπε!!!!
Εννοεί ότι κάποιος την έπεισε να κάνει outcall για τον φίλο μας τον Ουκρανίδι!!!! ;)
Εσύ Πυρκαγιά δεν έχεις τέτοια προβλήματα......
Είπα κι εγώ πως έχω παραγίνει μίζερος και απαιτητικός διότι για βλαχαδερό της σειράς μου φάνηκε.
Και ένα 400άρι για να σου δώσει το κωλί της και να τα καταπιεί!! Και στο Ηράκλειο για πάρτη της!!
Μάλλον έχουμε ξεφύγει.
Καλά που είχε πάει ο άλλος και είχε βάλει το ταληράκι στο VFM...
Για αυτή τη φτωχή, πλην τίμια, κορασίδα καμμία άποψη;
Πέφτεις έξω, Ντοκ! Από πιό βόρεια, Βαλτική, κατέβηκε...
Το home country : Europe μου αρέσει πολύ! Όταν ντρεπόμαστε να πούμε Ρουμανία, θυμώμαστε πως έχει ενταχθεί στην Ε.Ε.
Και ομως γιατρε, βλαχαδερο μπορει να ειναι αλλα κανει το πρωτο μαμησι!! Για μερακληδες ομως και οχι για ολα τα γουστα!
πολυ ψευτικο το βυζι ρε φιλεΈρχεται κατά τα φαινόμενα καινούργιο πολωνικό άρμα!!!!
Κριτικές υπάρχουν από τους ΛεΦλορ....
Το γραφείο γνωστό.....για καρπαζιές η τσατσά!!!!
Από τις πολύ αχώνευτες και "πουτάνα" όσο δεν παίρνει άλλο!!!
Οι φωτό στο προφίλ φαίνονται επεξεργασμένες αλλά......
Πέφτεις έξω, Ντοκ!
Λίγο καλύτερη εμφανισιακά απ' την αλήστου μνήμης Λίντα είναι!
Παιχταρά μου δεν αμφιβάλω. Αλλά 400 για όσα προανέφερα; :o :o
Δηλαδή στις όποιες ντόπιες μας τα προσφέρουν με 200 (και πιο εμφανίσιμες είναι!) τους χρωστάμε και χάρη;
Μην τρελλαθούμε!!
Ρε ήξεις - αφήξεις μίλα ξεκάθαρα μια φορά!
Και κόφτε τη βιβλιογραφία του ΕG! Eμένα δε μου χρησίμεψε ποτέ! Πιό μούφα απ' του EN είναι το 80% των κριτικών!