Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (4 μέλη και 114 επισκέπτες)

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Νομίζεις ότι θα μου ξεφύγεις έτσι εύκολα ???  :grin:

Τα θέλει ο κώλος σου.....αλλά περισσότερο του άλλου που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό!!!!
Ρε ούστ κουτσομπόλες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Πλάκα με κάνεις?
Ποιος μίλησε για κόμματο? :o :o
Εκτός και αν δεν ξέρω να διαβάζω ή δεν έχω γούστο στις γυναίκες!!!!
Δεν έχω γούστο ή δεν ξέρω να αναλύω αυτά που διαβάζω...φτερούγα? :think:

Υ.Γ.Ο Τζιμάκος επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα τι εννοούσε όταν τα έγραφε αυτά....δες και τι ώρα τα έγραψε!!!!! ;) :grin: :grin: :grin:

:-*
Oύτε τις φωτό δεν είδα αλλά επιμένω πως μετράει από εμφάνιση!

Οχι πως αυτό σημαίνει & τίποτα...νά 'χουμε να λέμε!

ΥΓ. Για τα καλωσορίσματα γαργάρα! Μουνοφαγά!  :grin: Κοίτα μη σε νοικοκυρέψει αυτή!  :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ΥΓ. Για τα καλωσορίσματα γαργάρα! Μουνοφαγά!  :grin: Κοίτα μη σε νοικοκυρέψει αυτή!  :2funny: :2funny: :2funny:
Κάνω γαργάρες.....με αλατόνερο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Τι να σου πω, σέβομαι το..................................μπόϊ σου!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ. Κομμένη η πλάκα μην τα πάρω στην κράνα....είναι σοβαρά τα πράγματα!!!!!

er2075.jpg

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Φίλε NITRO, σε "πάμε" όλοι μας,

Η περιπέτειά σου με την Κristina είναι όντως μοναδική, απορώ μάλιστα με την ψυχραιμία που επέδειξες με τα όσα είδες και έπαθες... Αλλά έχω και την απορία για τα αρχικά hints από τον φίλο Makim που τα είδε αλλιώς (πήγε προ γεύματος προφανώς);

Πάντως η κυρία δεν είναι νέα όπως με ενημέρωσε γνωστός συμπαίκτης αλλά αρκετά παλαιότερη με τα ίδια θέματα συμπεριφοράς πάντα... τελικά θυμήθηκα ποιά είναι παρά το Αλτζχάιμερ που με ταλαιπωρεί και απότι θυμάμαι και στο service είναι μια μετριότητα ....μάλιστα θυμήθηκα την σκηνή πριν 1-2 χρόνια που πήγα να πνιγώ στο 69 γιατί πραγματικά είχε νταρντανόκωλο...

Εντάξει μετάξύ σοβρού και αστείου ξέχασα να αναφέρω νομίζω την καλύτερη ατάκα ,όταν την είδα να τσεκάρει τα χαρτονομίσματα σαν περιπτερού της κάνω τώρα θα κάτσεις να σου τσεκάρω το μουνί και τον κώλο?
Και εκεί φρίκαρε και μου είπε θα χαρώ αν φύγεις.... 

Μα λέω έχω μαζί μουνόμετρο και αν το βρώ πάνω από 15 εκατοστα την έκανα
αχαχαχαχαχ

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πάντως η κυρία δεν είναι νέα όπως με ενημέρωσε γνωστός συμπαίκτης αλλά αρκετά παλαιότερη με τα ίδια θέματα συμπεριφοράς πάντα... τελικά θυμήθηκα ποιά είναι παρά το Αλτζχάιμερ που με ταλαιπωρεί και απότι θυμάμαι και στο service είναι μια μετριότητα ....μάλιστα θυμήθηκα την σκηνή πριν 1-2 χρόνια που πήγα να πνιγώ στο 69 γιατί πραγματικά είχε νταρντανόκωλο...

Εντάξει μετάξύ σοβρού και αστείου ξέχασα να αναφέρω νομίζω την καλύτερη ατάκα ,όταν την είδα να τσεκάρει τα χαρτονομίσματα σαν περιπτερού της κάνω τώρα θα κάτσεις να σου τσεκάρω το μουνί και τον κώλο?

αχαχαχαχαχ
Είσαι μαλάκας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

αχαχαχαχαχ

τα καλύτερα μας τα φυλάς για το τέλος  :grin:

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96

αχαχαχαχαχ
Πάρα πολύ καλό
:2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
:2funny:

WRAIOS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
924
Πόντοι
96
Ανταπόκριση από Στέλλα:

αν και άπειρος, σας πρόλαβα και γνώρισα πριν από λίγο τη Στέλλα από κοντά. Επειδή είμαι εύκολος πελάτης δεν αξίζει να περιγράψω τις επιδόσεις της Στέλλας. Λογικά θα δούλευε με σβησμένη μηχανή. Οφείλω όμως να τονίσω οτι μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση η συμπεριφορά της. Χωρίς άγχος για το ρολόι, δεν σε κυνηγάει για τα χρήματα και αν ανοιχτείς τότε χαλαρώνει και αυτή μαζί σου και αναπτύσσεις κανονική κουβέντα.

Στα του σέξ είναι κορυφαία αλλά είπαμε..μην εμπιστεύεστε μόνο τη δική μου άποψη.
Να συνυπογράψω μια και ήταν και το δικό μου πρώτο CT. Απλά Θεά …μια και είναι ατάκα των ήμερων.
Μα πάνω από όλα το χιούμορ της στη στάμπα της μπλούζα που φόρεσε μετά…  :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχ
Δε μού 'χει μείνει άντερο!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom