παρτε και εδώ την κριτική ...έτσι για να την δουν όλοι
Kristina
Να ξεκαθαρίσω κάτι από την αρχή θέλω,πως δηλαδή αυτή η κριτική δεν έχει το νόημα της τιμωρίας αλλά της διαμαρτυρίας προς μια κυρία, η οποία δεν ξέρω ποιοί νομίζει ότι είμαστε ,αλλά επειδή εγώ ακόμα θέλω να λέω πως σέβομαι τον εαυτό μου αποχώρησα από το δωμάτιο μιλώντας της αρκετά σκληρά (αν και τελικά δεν άξιζε τον κόπο)
Λοιπόν η γυναίκα είναι 30άρα, ψηλή θεωρητική νταρντάνα με ψιλοπεσμένο βυζί 2άρι και μεγάλες ρόγες.
Ο κώλος δεν είναι χοντρός αλλά πληθωρικός και ψιλοπλαδαρός(έτσι τουλάχιστον φαίνεται γυμνός στα ψιλοτάκουνα),και από πρόσωπο την λές όμορφη με μεγάλα γαλάζια μάτια. Βέβαια το τραβηγματάκι της το έχει κάνει αλλά στα παπάρια μας ,σάμπως η μόνη είναι....
Αλλoύ είναι το θέμα ...κατάρχάς δε νοείται να πηγαίνεις σε ραντεβού με ct και το δωμάτιο να είναι μέσα στα αποφάγια ...(θα μου πεις μπορεί να έτρωγε το κορίτσι και να το διέκοψα)...αυτό σκέφτηκα και εγώ και της είπα
- να έρθ λιγο αργότερα αφού τελειώσεις το γεύμα σου κορίτσι μου γιατί βλέπω τα πιάτα στο γραφείο σκόρπια
- όχι μου λέει δεν πειραζει ,συγνώμη για την ακαταστασία
- εσύ κοιμάσαι εδώ ρε κοπλειά εγώ ε μια ώρα θαφύγω της κάνω και πάω για ντους
Στο μπάνιο μια από τα ίδια....μου έδωσε πετσέτα χρησιμοποιημένη, ένα μικρό αφρολουτρο που έβγαλε από το τσαντάκι της και μου λέει πρόσεχε που πατάς....κοιτάζω κάτω και βλέπω το πάτωμα σαν ένα τεράστιο σταχτοδοχείο και κάπου σε μια γωνία μια γόπα!!!! τι διάολο λέω ρε πούστη μου έχει γούστο τώρα να βρω και καμιά ψόφια γάτα εδώ μέσα....
Τελικά βγαίνω έξω και μου κάνει θα μείνεις τελικά?
λέω όχι μωρέ έτσι ανεβηκα να κάνω ένα ντουσάκι και την έκανα..ναι λέω θα καθίσς να το πις όλο τοποτήρι
- Οκ μου κάνει money first
Τι διάολο λέω Λιθουάνα είναι η Ρουμάνα? λέω ξέρεις ειναι στο παντελόνι στο μπάνιο....
- πηγαινε και φέρτα ,μου ξανακάνει ξινισμένη
Λέω δε γαμιέται σηκώνομαι πάω και πιάνω δύο κατοτάρικα και τα αφήνω δίπλα της στο κομοδίνο. (εντάξει αυτό ου έχει ξανατύχει αλλά εκεί συνήθως τελείωνουν τα λόγια και αρχίζουν οι πράξεις...αλλά εδώ είχαμε συνέχεια)
Απλώνει η γκόμενα τα κουλά της πιάνει τα κατοστάρικα τα τεντώνει ένα ένα στο φως μπροστα στο παράθυρο και αρχίζει να τα ψιλαφίζει...
- μην το κάνεις αυτό της λέω ευγενικά με προσβάλεις....
- τι λες μου λέει δεν έχεις ιδέα τι κόσμος έρχεται
- μα λέω κάποιος που θα έρθει να δώσει 200 για μια ώρα θέλει άλλη μεταχείριση ξέρεις..μην το κάνεις τουλάχιστον τώρα
Αυτή εκέι το βιολί της και δώστου να τρύβει με το νύχι!!!!
Ε ρε πούστη λέω αρκετά οι ευγένειες τώρα θα σε γαμίσω....της λέω ξέρεις για να πηδήξω πρέπει να είμαι σε mood και με αυτά που κάνεις μου το χάλασες....
- I will be glad if you go μου λέει η καριόλα, έχω πολλούς πελάτες που περιμένουν....
- είσαι σίγουρη λέω πως εχεις πελάτες?
- φυσικά μου λέει ,πα΄ρε τα λέφτά σου και πήγαινε!!!!
Το τι γαμοσταυρίδι της έριξα δεν περιγραφεται βέβαια ....ακούς εκεί έχω πολλούς πελάτες λέει αν θες φύγε...
Εγω μωρή έφυγα γιατί αν ήθελα να πηδήξω την λογίστρια μου το έκανα και τσάμπα , εσύ να δούμε πόσο θα καθίσεις γιατί με μαγκιές κλανιές ct δεν φτούρησε στην Αθήνα!!!!
Αντε παλιολινάτσα τράβα φτιάξε καμιά σπανακόπιτα που θες και βίζιτες πολυτελείας....