Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (6 μέλη και 105 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πρεπει να μαθεις και το "break dancing" του Μικλ Ντζακσον οταν πας σε τετοια ραντεβου!!  :2funny: :2funny:

Αν δεν δεις το μωρο των φωτογραφιων..........την κανεις ευγενικα! ;) :grin: :grin:

Moon walk είπαμε ρε Λουκ.......

να στο δείξω να το εμπεδώσεις....και να το μάθεις

θέλει λίγο δουλειά για να το μάθεις και πρέπει να φοράς και παπούτσια άνετα σε πάτωμα που γλυστράει...

λίγο δύσκολο να το εφαρμόσεις στο χαλί του ξενοδοχείου... θα σε μαζέψει το κορίτσι με το κουταλάκι...

:2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Moon walk είπαμε ρε Λουκ.......

να στο δείξω να το εμπεδώσεις....και να το μάθεις

θέλει λίγο δουλειά για να το μάθεις και πρέπει να φοράς και παπούτσια άνετα σε πάτωμα που γλυστράει...

λίγο δύσκολο να το εφαρμόσεις στο χαλί του ξενοδοχείου... θα σε μαζέψει το κορίτσι με το κουταλάκι...

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγω το εχω μαθει πολυ καλα!!  :2funny: :2funny: και μου φανηκε πολυ χρησιμο σε πολλες περιπτωσεις!!  :grin: :grin:

Ολοι οι παιχτες πρεπει να το μαθουν, για να αποφευγουν τις κακοτοπιες!!  :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εγω το εχω μαθει πολυ καλα!!  :2funny: :2funny: και μου φανηκε πολυ χρησιμο σε πολλες περιπτωσεις!!  :grin: :grin:

Ολοι οι παιχτες πρεπει να το μαθουν, για να αποφευγουν τις κακοτοπιες!!  :2funny: :2funny:

χαχαχαχ....

αψηφάς την βαρύτητα....

αν της χτυπήσεις την πόρτα και μετά της πεις λάθος δωμάτιο χεχεχε??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
χαχαχαχ....

αψηφάς την βαρύτητα....

αν της χτυπήσεις την πόρτα και μετά της πεις λάθος δωμάτιο χεχεχε??

Χαχαχαχα............. εγω τις αφηνω να γδυθουν πρωτα για να δω τι θα παρω!!  :2funny: :2funny: Μετα γρηγορη φυγη που καμια φορα αφηνω και τα σοκολατακια στο δωματιο απο την βιασυνη μου!!  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Sokolates.jpg
    Sokolates.jpg
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 47

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Χαχαχαχα............. εγω τις αφηνω να γδυθουν πρωτα για να δω τι θα παρω!!  :2funny: :2funny: Μετα γρηγορη φυγη που καμια φορα αφηνω και τα σοκολατακια στο δωματιο απο την βιασυνη μου!!  :2funny: :2funny:

ε ναι... όπου φύγει φύγει....

παίρνεις ασανσερ ή σκάλες πιο γρήγορα?  :2funny: :2funny:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Παιδιά το Ladyland έχει αναστείλει τη λειτουργία του?
Δεν έχει καμιά φωτογραφία αναρτημένη και συν τοις άλλοις λένε ότι 1πό 12/11 είναι σε διακοπές....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αντε τουρμπινα.......να περασεις και απο την παχουλη Τσεχα!!  :2funny: :2funny:

καλά θα φάω το φαι μου σήμερα :grin:

καμιά ρουμάνα χοντρή βρες μου διότι έχω στην κατάψυξη κάτι ρουμάνικα λουκάνικα που δεν μου αρέσαν και είναι κρίμα να τα πετάξω να της τα δώσω αντι σοκολατάκια... :2funny: :2funny: :2funny:

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η Αννουλα και τεμεναδες να μου κανει, δεν ασχολουμαι ξανα!!  :grin: Μου εχει στειλει ενα σωρο μηνυματα τωρα, αλλα πολυ αργα!

Δεν εμαθε το μαθημα της!!  :headbang:

Την "συγχωρεμενη" την συγχωρεσα, γιατι της ειχα αδυναμια!  ;) Θα βαλω και μερικα "αναμνηστικα" βιντεο συντομα για τα γεννεθλια της, ετσι για να την θυμομαστε!! :grin: 

Βάλε Luc, για μας που δεν την προλάβαμε...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Χαχαχαχα............. εγω τις αφηνω να γδυθουν πρωτα για να δω τι θα παρω!!  :2funny: :2funny: Μετα γρηγορη φυγη που καμια φορα αφηνω και τα σοκολατακια στο δωματιο απο την βιασυνη μου!!  :2funny: :2funny:

Τις αφήνεις γύμνες και αφήνεις τα σοκολατάκια για να τις γλυκάνεις  :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
συγχαρητήρια στον κον αϊρ για την κριτική... μπράβο! μου άρεσε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δηλ. αν το κατεβάσει στα 200 ο ακατανόμαστος στις κοντές τότε θα αξίζουν?
Οκ, 200 + 50 + 100 = 350 για 1 ώρα!!!!!
Σε ποιες?.....στις κοντές!!!!
VFM = άκλαφτο!!!!!
Άσε, ξέρω με τα ίδια λεφτά στα 200, ένα μουνί 3 κλάσεις ανώτερο, 1,75 μούναρος και χωρίς εξτρά!!!!
Και μην ρωτήσει κανείς ποια......θα του πω η παπιά!!!!
Η διαφορά?....δεν είναι σε πεντάστερο.....μπουχουχου μπουχουχου!!!!! :'( :'( :'( :'(
Κλαίω γοεράαααααααααααα!!!!! :'( :'( :'(

Υ.Γ. Πάω Κεραμικό με 15 και δίνω και 35 γιούρια σε μια καθαρίστρια να κάνει το δωμάτιο λαμπίκο!!!
Και αν είναι η καθαρίστρια του House θα της δώσω άλλα 50 για τρίο.....σύνολο 100 γιούρια!!!!! :rockon: :rockon:
φιλε geopa είμαι πρωτάρης σε αυτό το foroym.ti εννοείς με αυτήν σου την φράση μιας και σε λίγο που ανεβαίνω αθηνα ίσως μείνω εκεί κοντά γκάζι κεραμεικό δηλαδή.περιπίπτοντος ξέρεις κάποιο καλο και κυρίως φτηνό "ηοτελι" εκεί?καθαρό να είναι και δεν θέλω poluteleies

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
a ok nomizw κατάλαβα.παρεπιπτόντως η καθαρίστρια του house είναι καλή?

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Εδω σας θελω παιχτες!! Για την σουφρα και μονο! :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι πως εχει στηθει ειναι για γλυψιμο χοντρο παντου... προσωπικη μου αποψη... και μετα στην μουνα!!! αφηστε τον κωλο της...ολο με τα σκατα πρεπει να μπλεκουμε?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aς γραψουμε τιποτα ενδιαφερον !!!

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/23853480057394270679.jpg[/img[/URL]]

Απο αυριο και παλι εδω κοντα μας !!! ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom