tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εισαι για Αφροδιτουλα ετοιμος !!!Και με πετσετα αποτι καταλαβαινω!! Αλλα με τα ιδια λεφτα πας σε ενα στουντιο και σου μενουν και 250 για σουβλακι!!
Εισαι για Αφροδιτουλα ετοιμος !!!Και με πετσετα αποτι καταλαβαινω!! Αλλα με τα ιδια λεφτα πας σε ενα στουντιο και σου μενουν και 250 για σουβλακι!!
Εισαι για Αφροδιτουλα ετοιμος !!!
Δεν το εχει το πορνιδιο η μικρη!!
αληθεια εχει τσιμπησει κανεις σας 2 independent που δεν γνωριζονται για duo?
ισως ξεψαρωσει, ισως δεν εχει βρει την μεντορα της
Εδω σας θελω παιχτες!
O γιατρος μας παντως την πηδηξε!!
Παντα τετοια γιατρε!! Μην αφησουμε καμια σαυρα απηδηχτη!!
Είναι GFE γκόμενες και οι δύο!!!!
Αλλά μέχρι εκεί παίχτη...
Η Στέλλα έχει μεγάλη προστυχιά στο σεξ που δεν το έχει η μικρή!!!!!
Και δεν νομίζω ότι θα το αποκτήσει και ποτέ!!!!
Άλλο ταμπεραμέντο η μία με την άλλη.....
Παρε ενα καλο Consιliery βρε παιδι μου να κανεις δουλια !!!
Ελπίζω να με άκουσε ο Αγ. Βασίλης και το παρακάτω μωρό να είναι αξιόμαχο Περιμένω την γνώμη των πιο έμπειρων,
Ζuzana τωρα που στελνεις και την Honey τωρα ειναι που οι τρεις που ελεγα χτες δεν προκειται να σταυρωσουν Booking εαν δεν τις κατεβασεις στα 200 !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/64524102168344554478.jpg[/img[/URL]]
Παρε ενα καλο Consιliery βρε παιδι μου να κανεις δουλια !!! :think:
[/quote]
Οπως συνήθως σωστός στις παρατηρήσεις του ο Πρόεδρος.
Kαλα Παππου κανε λιγο ματι στα Booking των εν λογο κοριτσιων αυτες τις μερες και ελα μετα να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου !!! ;)βρε τον πρόεδρο... πάλι καρφί πετάει με σκοπό να επεκτείνει την επιχειρηματική του δράση
Πες τα μήπως σαν πρόεδρος ποιάσει τόπο η προτροπή σου!!!Ζuzana τωρα που στελνεις και την Honey τωρα ειναι που οι τρεις που ελεγα χτες δεν προκειται να σταυρωσουν Booking εαν δεν τις κατεβασεις στα 200 !!!
Παρε ενα καλο Consιliery βρε παιδι μου να κανεις δουλια !!!
περασα απο Diana σημερα το απογευμα και εντυπωσιαστηκα.
αναμεινατε για πληρη κριτικη αλλά με την μικρή μου εμπειρία την θεωρώ εκκολαπτόμενη Στέλλα
Kαλα Παππου κανε λιγο ματι στα Booking των εν λογο κοριτσιων αυτες τις μερες και ελα μετα να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου !!! ;)