asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
ξανανεβηκε η σελιδα.. τι γινεται?
Βιαζεστε να συμπερανετε παιδες
παει καλα??? 4 ωρες 3000?!?! τι ειναι στραγαλια?
Ετσι είναι , κάποια μέρα έκλεισα ραντεβού για Αμάντα και μια ώρα πριν μου τηλεφώνησε μια Ελα, μάλλον η λεγάμενη και μου είπε πως είναι από την ομάδα της Αμάντα !!!!. Φυσικά την έσειλαΛοιπον αυτες οι δυο η φιλες ειναι η το δευτερο προφιλ της Αμαντας και οποιον δαγκωση !!!
Τα 3000 χιλιαδες ειναι ΝΤΙΡΑΜ τοπικο νομισμα που σε ευροπουλα ειναι 290.
Και το περνεις οχι μια ωρα αλλα ολο το βραδυ.
Στο Νουμπαι δεν παιζει Η ωρα αλλα η νυχτα
ΥΣ. Υπαρχει ΝΤΙΣΚΟ με το ονομα ΣΑΙΚΛΟΝ 3οοοτμ με τοθλαχιστον 1000 βιζιτεσ απο ολο τον πλανητη.
Μπες -περνεις-και στο κσενδοχειο οσο αντεχεις με 3οοο ντιραμ φυσικα
Ρε παίκτες αυτη δεν μοίαζει με την Μargo? Aπό russian girl for me?
βιαζεσαι ΝΕΟ... θα περιμενεις μαλλον κι αλλοΦιλοι μου...επειγωντος το τηλ της αλεξανδρας και peny...ευχαριστω κ θα περιμενω!!
Ετσι είναι , κάποια μέρα έκλεισα ραντεβού για Αμάντα και μια ώρα πριν μου τηλεφώνησε μια Ελα, μάλλον η λεγάμενη και μου είπε πως είναι από την ομάδα της Αμάντα !!!!. Φυσικά την έσειλα
Γυρισε στο στουντιο που δουλευει!! Ξεχασε το τουρ!
Παίδες οι ] τι λεει?Ξέρουμε τπτ??
Τα 3000 χιλιαδες ειναι ΝΤΙΡΑΜ τοπικο νομισμα που σε ευροπουλα ειναι 290.
Και το περνεις οχι μια ωρα αλλα ολο το βραδυ.
Στο Νουμπαι δεν παιζει Η ωρα αλλα η νυχτα
ΥΣ. Υπαρχει ΝΤΙΣΚΟ με το ονομα ΣΑΙΚΛΟΝ 3οοοτμ με τοθλαχιστον 1000 βιζιτεσ απο ολο τον πλανητη.
Μπες -περνεις-και στο κσενδοχειο οσο αντεχεις με 3οοο ντιραμ φυσικα
δεν ειναι του πεταματου, αλλα με τιποτα 250/400...
στο 150/250 ισως να ηταν value...
Η κοπέλα είναι ο γνωστός "Λευκός Ελέφαντας" του Fantom (κοινώς φάτε μάτια ψάρια... και από τα άλλα μηδέν).καλησπερα!
Ειμαι καινουργιοσ στα ct! Θα ηθελα να δοκιμασω την Αξιζει? Που μπορω να διαβασω κριτικεσ? εψαξα και δεν βρηκα!
Η κοπέλα είναι ο γνωστός "Λευκός Ελέφαντας" του Fantom (κοινώς φάτε μάτια ψάρια... και από τα άλλα μηδέν).
Διάβασε και εδώ:
Βέβαια επιτρέπεται, και η απάντηση είναι "Όχι βέβαια"!τρομερος ο Φαντομ, την ειχα διαβασει την κριτικη, αλλα την ξαναδιαβασα τωρα και ξαναλυθηκα στα γελια...
Καλοερε, εσυ το συναντησες το πιπινι?? αν επιτρεπεται...