Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Μηνύματα
103
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Eγώ είχα μια αντίθετη εμπειρία χθες το βράδυ.Στέλνω χθες το απόγευμα στην Giselle για νωρίς βραδάκι που συνήθως είναι τα περισσότερα ct girls booked. Aπάντηση σε 1-2 λεπτά αν είχε ραντεβού εκείνη τη στιγμή αποκλείεται να απαντούσε τόσο γρήγορα.Της ζητώ αν είναι ελεύθερη μια συγκεκριμένη ώρα και μου λέει αμέσως ναι= free.Mου λέει όνομα ξενοδοχείου κι επειδή είναι λίγο πιο απομακρυσμένο από το κέντρο κέντρο είναι προς Καλλιθέα - Ν Σμύρνη χαμηλά της Συγγρού της ζητώ για πιο αργά κατευθείαν και χωρίς κανένα πρόβλημα μου απαντα ναι.Δεν ξέρω αλλά όλα αυτά έδειχναν πως ήταν ελεύθερη.Είχα πει και σε ένα άτομο από εδώ μέσα ότι θα την επισκεπτόμουν μετά τη νίλα της Νίλας -βλέπε κριτική μου.

Τι να σας πω ρε παιδιά εγώ δεν έδινα τόσα λεφτά για μια τέτοια κοπέλα.Απορώ γιατί όι περισσότεροι γράφουν πως είναι όμορφη στο πρόσωπο.Ειλικρινά δεν είναι.Το έχει αναφέρει κι ο tresurert www.bourdela.com/city-tours/girls/mara-best-europe-models/#jr_review_11026] εδώ [/url] Ναι έχει σώμα μοντέλου είναι τρελά ψηλή σε υπερβολικό σημείο.Είμαι 178 24 ετών και με τα τακούνια που φοραγε φαινόμουν νάνος μπροστά της.Αλλά το πρόσωπο της δεν είναι όμορφο.Την κοιτούσα καλά καλά γιατί σκυλοτραβελόφερνε.Επίσης ούλα στοματικής κοιλότητας μελανόμαυρα.Είχε στο δεξί μπράτσο της το κλασσικό πολωνικό αυτοκόλλητο αντισύλληψης.Στην αρχή πήγαινε να μου το αρνηθεί πως τάχα είναι για το κάπνισμα αλλά κατάλαβε πως δεν είμαι πρωτάρα στις Πολωνές.Τα τελευταία χρόνια σπουδάζω Γερμανία και 1 φορά το μήνα πάμε βόλτα Πολωνία.Στις φωτογραφίες έχει χρησιμποποιηθεί πολύ photoshop κι αν είναι αυτή 25 ετών εγώ είμαι ο Σάκης Κ(ρ)ουβάς.Τουλάχιστον 30 και βάλε.Δεν ενδείκνυται καθόλου για 30 -.

Είναι ο λεγόμενος κωλοχαρακτήρας στη συμπεριφορά.Αν και με θερμοπαρακάλεσε να μην αναφέρω κάτι στο  bourdela γιατί προφανώς το διαβάζει και κάποιοι τις τα μεταφράζουν είχα δεχτεί να μην αναφέρω κάτι.Όμως το έντονο ξύνισμα της,το περιφρονητικό της βλέμμα  η υπέρμετρη εγωπάθεια της που την έχουν κάνει κάποιοι να νομίζουν πως αυτή είναι και καμία άλλη αφού όπως είπε αν βρω κάπου καλύτερη από αυτή με καλύτερο σώμα και καλύτερο service ...και πως όταν έφυγε με έγραψε στα αρχίδια της και δεν σηκώθηκε ΚΑΝ από το κρεβάτι για να με συνοδεύσει στην πόρτα (δείγμα ευγένειας) με έκαναν να αναθεωρήσω και είπα να πω τη γνώμη μου όλοι έχουμε από μια.Αυτό το καλάμι που έχει καβαλήσει πρέπει κάποια στιγμή να κατέβει απ'αύτο.

Έφυγα με τόση τσαντίλα όχι γιατί έχασα πρώτον το χρόνο μου αλλά για τη συμπεριφορά της.Ειλικρινά δεν θα χρειαζόταν να μπω καν στη διαδικασία να γράψω ούτε δύο γραμμές για αυτήν αλλά πρέπει να της το μεταφράσει κάποιος πως τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη.Αν νομίζετε πως είμαι προκατειλημμένος με τις 30 φεύγα δείτε πως η πρώτη κριτική μου είναι για τη Melissa που είναι 30 ρα με παιδί και πρέπει να πω πως πέρασα άψογα.Η μέρα με τη νύχτα στην πελατειακή αντιμετώπιση.

Για όποιον της το μεταφράσει κι επειδή σίγουρα θα θυμάται την δικαιολογία που της είπα γισ να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα - της είπα πως προτιμώ να πηγαίνω με μικρότερες από μένα και να μην προσβληθεί από αυτό.Όπως προανέφερα το παράδειγμα της Μελισσας απλά δεν ήθελα να της πω κατάμουτρα πως είναι άσχημη και δεν δίνω 250 χωρίς τα extra για να πηδώ με σακούλα αν και τώρα μετά από όλα αυτά το μετανιώνω που δεν της το είπα
Χωρίς να θέλω να κουράσω το forum και χωρίς πολλά λόγια θα πω ότι σέβομαι την άποψη και το δικάιωμα της άποψης του καθενός, αλλά για την συγκεκριμένη κοπέλα έχω εντελώς αντίθετη (και πρόφατη) άποψη. Μπορεί να μην έχει το προσωπο της Barbie σε γλύκα (αλλά αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες) . Σωματικά είναι πολύ καλή και μάλιστα ξέροντας το, γνωρίζει και πως να το «χρησιμοποιήσει» προς τερψην του συντρόφου της. Τα περι χαρακτήρα τωρα: έχει ιδιαίτερο χιούμορ και θέλει κανείς λίγα λεπτά για να «διαβάσει πίσω από τις γραμμές», αλλά σαν γενική εικόνα είναι ένας ευχάριστος και -επιτρέψτε μου- ευαίσθητος άνθρωπο...
 

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Μηνύματα
497
Κριτικές
35
Like
1.531
Πόντοι
4.392
Θα σου φερω αυτη αν κανεις κεφι ομως !!! :grin: :grin: :grin:

   http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/83886842709074051642.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Πρόεδρε,

βαλε και μια φωτο της αλλης σου μεγάλης αγάπης, έτσι για να μην ζηλεύει. :2funny: :2funny: :2funny:
 

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Μηνύματα
93
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
Kι άντε να περιμένεις μέχρι τις 7 του μήνα  :cheesy: (μαζί με τις εκλογές)
 

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Μηνύματα
9.036
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Epic!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=20pt]εγω λεω να πάτε στην ψιλια (Giselle) για το service που αν ειναι στα καλα της ειναι απο τα κορυφαια! :rockon: αν την εχουν πιασει τα υστερικα της γαμα τα![/size] :headbang:
τον κωλοχαρακτηρα της τον ξερω!  και σε αυτο διαφωνω με τον φιλο που την βρηκε ευαισθητη!
απο εκει και περα ζητηστε της να βαλει τα δυνατα της αλλιως να πάτε αλλου!αγαπουληδες, πιπινολατρες  & κοκκινστοι να κατσετε στα σπιτια σας! :grin: :grin: :grin:
 

Pink_floyd

Μέγας
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
4.465
Η Αννα        που εχει ωραιες κριτικες γενικα..

Να προτιμηθει ? ειναι οντως λεπτη ψηλη και ομορφη ?

Υπαρχει κατι αναλογο(ψηλο και ωραιο) ασχετα απο το αν εχει καλες η κακες κριτικες που διαφευγει της προσοχης μου ?
 

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Μηνύματα
5.861
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
To γραφείο αυτό στέλνει στο Παρίσι αυτό.... :rockon:

sharonq.jpg


Και στην Αθήνα αυτό.... :'(

innes.jpg


Τι έχουμε κάνει θεέ μου...τι έχουμε κάνει και μας τιμωρείς!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λοιπον να σας δωσω περισσοτερες πληροφοριες για το μωρο, χωρις να το προμοταρω!! :grin: Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει και αν περασει κανεις πρωτος ας γραψει κατι!! Για 250 με κουλουρι μπορει και να ειναι VFM.


Εχει και αλλο προφιλ στo ΕG και ηταν Παρισι το καλοκαιρι με αλλο γραφειο. Αποτι θυμαμαι ειχε καλες κριτικες. Ψαχνω να βρω ολα της τα προφιλ για να εχω ολοκληρωμενη εικονα.


O παιχτης που ανεφερε το Εσκορτκατς ειχε δικιο!!  :dancing:

 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
To γραφείο αυτό στέλνει στο Παρίσι αυτό.... :rockon:

sharonq.jpg


Και στην Αθήνα αυτό.... :'(

innes.jpg


Τι έχουμε κάνει θεέ μου...τι έχουμε κάνει και μας τιμωρείς!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μην γκρινιαζεις!! Στο Παρισι εχει πολυ καλυτερα μωρα, και μεγαλη διαλογη!! Στην Αθηνα εχεις τον "ακατανομαστο" που φερνει και μερικα καλα μωρα!! :grin:
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom