Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Ναι την μαλακο την ψηλη ερχεται μια στις τοσες και για μετρημενες μερες στα δαχτυλα του ενος χεριου !!
Εμενα χτες μου απανταει
Baby  ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me the day after tommorow !!!
Βρε σαλτα γαμησου που θα βαλω και προγραμμα στο καβλι μου για παρτη σου !! :tickedoff:
Παμε για αλλα λεμε !!! ;)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ναι την μαλακο την ψηλη ερχεται μια στις τοσες και για μετρημενες μερες στα δαχτυλα του ενος χεριου !!
Εμενα χτες μου απανταει
Baby  ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me [size=10pt]the day after tommorow [/size]!!!
Βρε σαλτα γαμησου που θα βαλω και προγραμμα στο καβλι μου για παρτη σου !! :tickedoff:

http://[URL unfurl="true"]www.moviewallpaper.net/wpp/The_Day_After_Tomorrow_Wallpaper_8_800.jpg[/img[/URL]]

[MEDIA=youtube]SnvqsWVluCE[/MEDIA]

;D

εντιτ: με λίγα λόγια την δευτέρα παρουσία θα μπορεί... κρίμα ρε γαμώ το και είχα ψηθεί.......

δεν πειράζει

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Δεν αναφέρθηκα στο "αν θα είναι ακόμα καλή" στην εμφάνισή της, αλλά εννούσα τις υπηρεσίες

Γιατί προφανώς είχε σταματήσει αυτό το επάγγελμα
Και ίσως γυναίκες που το είχαν σταματήσει, και για δίαφορους λόγους ξαναγυρνούν σε αυτό, να μην είναι το ίδιο καλές και πρόθυμες όπως παλιότερα

ΥΓ: μάλλον ρητορικά ερωτήματα θέτω αφού δεν πρόκειται να την συναντήσω μια που έχω σχεδόν κόψει την ενασχόληση μου με τα city ours

Παντα καλη ηταν !!!
Τωρα εαν θα εχει σπασει αυτο δεν το γνωριζω !!
Τελικα δικιο ειχε ο Luc που το ελεγε !! ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συγνώμη παίχτη αλλά....
Καλό το κασκαντεριλίκι,αλλά υπάρχουν κομμάτια αυτήν την στιγμή που είναι σίγουρα "χαρτιά"!!!!
Και μάλιστα συλλεκτικά....σε όλα τα επίπεδα!!!
Να τρέχουμε τώρα δεξιά και αριστερά μπας και "ανακαλύψουμε" την Αμερική, τι να πω!!!!
Ο καθένας με τις συνήθειες του!!!!

Αν ολοι πανε στα σιγουρα, πως θα μαθαινουμε για τα καινουργια μαργαριταρια??? Ο ανθρωπος ειναι γνησιος κασκαντερ, και που ξερεις αν δεν ηταν ο Χριστοφορος Κολομβος την Αμερικη δεν θα την ξεραμε :2funny: :2funny:

Ζητω οι γνησιοι κασκαντερ παιχτη που μας ενημερωνουν!!  :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε παίδες θα με αφήσετε να βρω λίγο χρόνο στην ψηλιά?
Άντε....θα την βρω κομμάτια!!!!! :tickedoff:

Η ψηλη την προικα της κανει!!  : :grin: :grin:
Μην ανησυχεις, δεν πεφτει το μωρο με τιποτα! Μου θυμιζει μια αλλη γνωστη "συχωρεμενη" που ηταν σαν το ενερντζιζερ μπανι :2funny:

fotia13

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
0
Το Μαρινακι ειναι η τριτη φορα που αλλαζει ονομα για να μην την ακολουθουν οι κριτικες της !!!

Real photos αλλα απο service μπορει και το μεγαλυτερο μινιον κομοδινο που εχω καβαληση !!!
Η καλυτερη στιγμη της συνεδριας ειναι οταν κλεινει τα ματια την στιγμη που χυνεις λες και θα δει τον Βελζεβουλη !!!

Look     9 ευκολα
Service  2 πανευκολα

πόσο δίκιο έχεις την πάτησα και εγώ και την μαύρισα , μιλάμε για πολύ κομοδίνο ΜΑΚΡΥΑ  :tickedoff:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Συγνώμη παίχτη αλλά....
Καλό το κασκαντεριλίκι,αλλά υπάρχουν κομμάτια αυτήν την στιγμή που είναι σίγουρα "χαρτιά"!!!!
Και μάλιστα συλλεκτικά....σε όλα τα επίπεδα!!!
Να τρέχουμε τώρα δεξιά και αριστερά μπας και "ανακαλύψουμε" την Αμερική, τι να πω!!!!
Ο καθένας με τις συνήθειες του!!!!
Αυτή η δικιά σου ρε ξάδερφε μου θυμίζει τις πόρτες που έτρωγα στα clubs οταν ήμουν πιτσιρίκος...
Περάστε κάποια άλλη φορά μου έλεγαν σήμερα είμαστε reserve....

Ρε μπας και πρέπει να συνοδεύομαι για να με δεχτεί?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το Μαρινακι ειναι η τριτη φορα που αλλαζει ονομα για να μην την ακολουθουν οι κριτικες της !!!

Real photos αλλα απο service μπορει και το μεγαλυτερο μινιον κομοδινο που εχω καβαληση !!!
Η καλυτερη στιγμη της συνεδριας ειναι οταν κλεινει τα ματια την στιγμη που χυνεις λες και θα δει τον Βελζεβουλη !!!

Look     9 ευκολα
Service  2 πανευκολα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Εμενα χτες μου απανταει
Baby  ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me the day after tommorow !!!
Εμένα δεν μου απάντησε ποτέ... :tickedoff:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ο φίλος μας ο O Gentleman (μέσα από μια κριτική του) έκανε μια μεγάλη δήλωση σήμερα :

"Εκεινο το βραδυ δεν ειχα στο νου μου να παρω βιζιτα, ομως κατι συνεβη και ειχα πολυ καλη δικαιολογια να βγω απ'το σπιτι... Εμεις οι παντρεμενοι μερικες φορες, δεν παμε στις πουτανες επειδη οντως θελουμε να γαμησουμε, αλλα επειδη εχουμε την ευκαιρια να το κανουμε!"

Προφανώς το παραπάνω δεν ισχύει για όλους τους παντρεμένους, αλλά προσωπικά ξέρω αρκετούς (και με εμένα μέσα) που ταιριάζει γάντι  :rolleyes:

Πες το ψέμματα :thumbsup:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εμενα χτες μου απανταει
Baby  ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me the day after tommorow !!!

Ήταν κατά τύχη ελεύθερη χθες 6 με 8 το απόγευμα, αμέσως μετά από μένα, αλλά φαίνεται ότι όταν την πήρες εσύ δεν το ήξερε ακόμα, ή την πήρες πιο μετά.
Πάντως, για όποιον θέλει, έχει δουλειά μεν αλλά πιστεύω ότι με λίγη καλή θέληση και τύχη κάποιο κενό θα βρεθεί, έτσι κατάλαβα.

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392

Παίχτες η Τζουλια του Ζουζουνα τι λέει?

Οι κριτικές που υπάρχουν (αν και καλές) είναι παλαιότερες. Εχει κανείς πιο πρόσφατη άποψη?

Υπάρχει περίπτωση να κλειστεί το rdv χωρίς πιστωτική?? Μας τα έχει ζαλίσει ο Ζουζουνας.

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Μωρό μου εννοούσε η κοπέλα...αμέσως να την πεις τη κακία σου  :grin:

Εμενα χτες μου απανταει
Baby  ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me the day after tommorow !!!

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Και εσύ νωρίς γαμείς...κοίτα που θα μας γίνει συνήθεια το μεσημεριανό !!! ;)

Ήταν κατά τύχη ελεύθερη χθες 6 με 8 το απόγευμα, αμέσως μετά από μένα, αλλά φαίνεται ότι όταν την πήρες εσύ δεν το ήξερε ακόμα, ή την πήρες πιο μετά.
Πάντως, για όποιον θέλει, έχει δουλειά μεν αλλά πιστεύω ότι με λίγη καλή θέληση και τύχη κάποιο κενό θα βρεθεί, έτσι κατάλαβα.

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Τις κακομαθαίνει... η πρώην του , 40 κύματα με πέρασε για να με δει . Μόνο ΑΦΜ που δε μου ζήτησε  :grin:

Αυτή η δικιά σου ρε ξάδερφε μου θυμίζει τις πόρτες που έτρωγα στα clubs οταν ήμουν πιτσιρίκος...
Περάστε κάποια άλλη φορά μου έλεγαν σήμερα είμαστε reserve....

Ρε μπας και πρέπει να συνοδεύομαι για να με δεχτεί?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ξερει πολλων τα nick! :grin: :grin:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα χτες μου απανταει

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παίχτες η Τζουλια του Ζουζουνα τι λέει?

Οι κριτικές που υπάρχουν (αν και καλές) είναι παλαιότερες. Εχει κανείς πιο πρόσφατη άποψη?

Υπάρχει περίπτωση να κλειστεί το rdv χωρίς πιστωτική?? Μας τα έχει ζαλίσει ο Ζουζουνας.

Να και οι τελευταιες κριτικες απο Παρισι. Φαινεται οτι το εχει ακομα το μωρο. :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom