TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Ρε παίδες θα με αφήσετε να βρω λίγο χρόνο στην ψηλιά?
Άντε....θα την βρω κομμάτια!!!!!
πές της να έρχεται πιο συχνά....
Ναι την μαλακο την ψηλη ερχεται μια στις τοσες και για μετρημενες μερες στα δαχτυλα του ενος χεριου !!
Εμενα χτες μου απανταει
Baby ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me [size=10pt]the day after tommorow [/size]!!!
Βρε σαλτα γαμησου που θα βαλω και προγραμμα στο καβλι μου για παρτη σου !!
Παμε για αλλα λεμε !!! ;)
Παντα καλη ηταν !!!
Τωρα εαν θα εχει σπασει αυτο δεν το γνωριζω !!
Τελικα δικιο ειχε ο Luc που το ελεγε !! ;)
Συγνώμη παίχτη αλλά....
Καλό το κασκαντεριλίκι,αλλά υπάρχουν κομμάτια αυτήν την στιγμή που είναι σίγουρα "χαρτιά"!!!!
Και μάλιστα συλλεκτικά....σε όλα τα επίπεδα!!!
Να τρέχουμε τώρα δεξιά και αριστερά μπας και "ανακαλύψουμε" την Αμερική, τι να πω!!!!
Ο καθένας με τις συνήθειες του!!!!
Το Μαρινακι ειναι η τριτη φορα που αλλαζει ονομα για να μην την ακολουθουν οι κριτικες της !!!
Real photos αλλα απο service μπορει και το μεγαλυτερο μινιον κομοδινο που εχω καβαληση !!!
Η καλυτερη στιγμη της συνεδριας ειναι οταν κλεινει τα ματια την στιγμη που χυνεις λες και θα δει τον Βελζεβουλη !!!
Look 9 ευκολα
Service 2 πανευκολα
Αυτή η δικιά σου ρε ξάδερφε μου θυμίζει τις πόρτες που έτρωγα στα clubs οταν ήμουν πιτσιρίκος...Συγνώμη παίχτη αλλά....
Καλό το κασκαντεριλίκι,αλλά υπάρχουν κομμάτια αυτήν την στιγμή που είναι σίγουρα "χαρτιά"!!!!
Και μάλιστα συλλεκτικά....σε όλα τα επίπεδα!!!
Να τρέχουμε τώρα δεξιά και αριστερά μπας και "ανακαλύψουμε" την Αμερική, τι να πω!!!!
Ο καθένας με τις συνήθειες του!!!!
Το Μαρινακι ειναι η τριτη φορα που αλλαζει ονομα για να μην την ακολουθουν οι κριτικες της !!!
Real photos αλλα απο service μπορει και το μεγαλυτερο μινιον κομοδινο που εχω καβαληση !!!
Η καλυτερη στιγμη της συνεδριας ειναι οταν κλεινει τα ματια την στιγμη που χυνεις λες και θα δει τον Βελζεβουλη !!!
Look 9 ευκολα
Service 2 πανευκολα
Εμένα δεν μου απάντησε ποτέ...Ναι την μαλακο την ψηλη ερχεται μια στις τοσες και για μετρημενες μερες στα δαχτυλα του ενος χεριου !!
Εμενα χτες μου απανταει
Baby ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me the day after tommorow !!!
Μόλις γύρισα από την κυρία . Δεν ξέρω αλλά προσωπικά απογοητευθηκα με το προφυλακτικό στο χέρι από την πρώτη στιγμή.
Ο φίλος μας ο O Gentleman (μέσα από μια κριτική του) έκανε μια μεγάλη δήλωση σήμερα :
"Εκεινο το βραδυ δεν ειχα στο νου μου να παρω βιζιτα, ομως κατι συνεβη και ειχα πολυ καλη δικαιολογια να βγω απ'το σπιτι... Εμεις οι παντρεμενοι μερικες φορες, δεν παμε στις πουτανες επειδη οντως θελουμε να γαμησουμε, αλλα επειδη εχουμε την ευκαιρια να το κανουμε!"
Προφανώς το παραπάνω δεν ισχύει για όλους τους παντρεμένους, αλλά προσωπικά ξέρω αρκετούς (και με εμένα μέσα) που ταιριάζει γάντι
Ναι την μαλακο την ψηλη ερχεται μια στις τοσες και για μετρημενες μερες στα δαχτυλα του ενος χεριου !!
Εμενα χτες μου απανταει
Baby ( ξερει το Nick η καριολα ) I am buzy today and tommorow ,sms me the day after tommorow !!!
Εμενα χτες μου απανταει
Ήταν κατά τύχη ελεύθερη χθες 6 με 8 το απόγευμα, αμέσως μετά από μένα, αλλά φαίνεται ότι όταν την πήρες εσύ δεν το ήξερε ακόμα, ή την πήρες πιο μετά.
Πάντως, για όποιον θέλει, έχει δουλειά μεν αλλά πιστεύω ότι με λίγη καλή θέληση και τύχη κάποιο κενό θα βρεθεί, έτσι κατάλαβα.
Αυτή η δικιά σου ρε ξάδερφε μου θυμίζει τις πόρτες που έτρωγα στα clubs οταν ήμουν πιτσιρίκος...
Περάστε κάποια άλλη φορά μου έλεγαν σήμερα είμαστε reserve....
Ρε μπας και πρέπει να συνοδεύομαι για να με δεχτεί?
Εμενα χτες μου απανταει
Παίχτες η Τζουλια του Ζουζουνα τι λέει?
Οι κριτικές που υπάρχουν (αν και καλές) είναι παλαιότερες. Εχει κανείς πιο πρόσφατη άποψη?
Υπάρχει περίπτωση να κλειστεί το rdv χωρίς πιστωτική?? Μας τα έχει ζαλίσει ο Ζουζουνας.