gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ας τα ξαναπούμε.
Τι να ξαναπουμε;
Γινεσαι τραγικος,πυροβολωντας τα ποδια σου
Ο πρέζουρας έφυγε γιατί απλά σε μία μεγάλη κοινότητα ήταν αντικοινωνικό στοιχείο. Και πολύ ασχοληθήκαμε με δαύτον.
Η μοναδικη πρεζα του Πλε ηταν η αληθεια,σε αυτην οντως ηταν και ειναι πρεζακιας
Για να μην γινονται παρανοησεις για "δαυτον"
Και εχεις ενα λαθος στον πληθυντικο
Ποιοι "εσεις" ασχοληθηκατε με τον Πλε;
Ο Πλε και ολοι εμεις ασχοληθηκαμε καναμε αυτο το σαιτ αυτο που ειναι,και που το στηριξαμε σε καιρους χαλεπους,αν θυμασαι
Καλο θα ηταν να μην εισαι τοσο αγνωμων,καλο το χρημα-μαγαζι σου ειναι-αλλα τα "πελατακια" σου ειμαστε εμεις
Και ποιοι "εμεις",ετσι;
500-1000 ενεργα ατομα ολα και ολα που γραφουν συνεχως και παρακολουθουν το σαιτ και υπολοιποι φαντασματα και κλωνοι
'Η εχω λαθος;;
Με τις κριτικές τα έχουμε πει. Γίνεται το καλύτερο δυνατό φιλτράρισμα. Γι' αυτό υπάρχει και το φόρουμ να λέγονται και ακόμα περισσότερα. Lalak αυτά που μου έστειλες μου τα είχες ξαναπεί ακριβώς τα ίδια και σου είχα απαντήσει. Και βέβαια για να τα λέμε και όλα, πότε τα θυμάσαι αυτά; Όταν γράφεται κακή κριτική για την Caro. Για την ακρίβεια μετά από www.bourdela.com/city-tours/girls/carolina-indi/#jr_review_16215]αυτήν[/url] (ακολουθεί δική σου κριτική στα καπάκια) και www.bourdela.com/city-tours/girls/carolina-indi/#jr_review_17930]αυτήν[/url]. ;)
Μαλιστα.....
Πληρης απαξιωση ολων...
Την μια ο Πλεζουρας "αντικοινωνικος",τωρα ο Λαλακ "αγαπουλης",μεθαυριο ο Τρεζ,ο Γκεοπας,ο Λουσεντ,εγω ο αλλος ο παραλλος..
Οταν ο Λαλακ εγραφε 40 τοσες κριτικες (και τοσοι αλλοι παικτες εδω μεσα) και διαβαζαμε ολοι οι αλλοι,ηταν καλος ε;
Μαλιστα...
"Αρχή άνδρα δείκνυσει" λεγανε καποιοι παλιοι...