Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Να σας στενοχωρισω λιγο???
175 την ωρα η Μπαρα στην Ολλανδια!! :'( :'(
ναι βλεπεις ολοι οι Ευρωπη λογω κρισης εχει μαζευτει, οποτε δεν τον παιρνει πια...Να σας στενοχωρισω λιγο???
Την επομενη φορα θα την συστησει στους γονεις του!!
Ελεος..................!!
Περί Elite Emily και ΕΜ ή Angel, μια γνώμη ακόμα:
Ειλικρινά θα ήθελα να πιστέψω την κριτική του συναγωνιστή ως έγκυρη, αν και δεν έχω γνωρίσει την κυρία (ούτε και πρόκειται). Αλλά...
Ένα δυο σημεία κάνουν μπαμ ότι ο συναγωνιστής μας τα λέει περίεργα:
(1) Παρόλο που ο φίλος μας είναι "μεγάλος σε ηλικία" και σοβαρός καθώς φαίνεται, έχει το nick "Angel". Εεε δεν δένει...
(2) Και πάλι ο "μεγάλος σε ηλικία" και σοβαρός συναγωνιστής πήρε την Emily που την είχε δει μια φορά και την πήγε "σε επαγγελματικό meeting λόγω πρεστίζ"!!! Καλά αυτό μόνο ο Richard Gere στο Pretty Woman τα έκανε...
(3) Διάβασε ο φίλος μας τα σχόλια μάς "για όλες τις κοπέλες" αλλά ο λογαριασμός του είναι σημερινός. Από που μας διάβαζε δηλαδή; Και αν μας διάβαζε, το να μην ξέρει τα "gfe, gge, gme κλπ κλπ κλπ" είναι εξαιρετικά απίθανο.
Σε κάθε περίπτωση η κριτική είναι πολύ καλογραμμένη. Κρίμα το ταλέντο πάντως γιατί τέτοιου περιεχομένου (αλλά αληθινού) κριτικές τις χρειαζόμαστε…
Περί Elite Emily και ΕΜ ή Angel, μια γνώμη ακόμα:
Ειλικρινά θα ήθελα να πιστέψω την κριτική του συναγωνιστή ως έγκυρη, αν και δεν έχω γνωρίσει την κυρία (ούτε και πρόκειται). Αλλά...
Ένα δυο σημεία κάνουν μπαμ ότι ο συναγωνιστής μας τα λέει περίεργα:
(1) Παρόλο που ο φίλος μας είναι "μεγάλος σε ηλικία" και σοβαρός καθώς φαίνεται, έχει το nick "Angel". Εεε δεν δένει...
(2) Και πάλι ο "μεγάλος σε ηλικία" και σοβαρός συναγωνιστής πήρε την Emily που την είχε δει μια φορά και την πήγε "σε επαγγελματικό meeting λόγω πρεστίζ"!!! Καλά αυτό μόνο ο Richard Gere στο Pretty Woman τα έκανε...
(3) Διάβασε ο φίλος μας τα σχόλια μάς "για όλες τις κοπέλες" αλλά ο λογαριασμός του είναι σημερινός. Από που μας διάβαζε δηλαδή; Και αν μας διάβαζε, το να μην ξέρει τα "gfe, gge, gme κλπ κλπ κλπ" είναι εξαιρετικά απίθανο.
Σε κάθε περίπτωση η κριτική είναι πολύ καλογραμμένη. Κρίμα το ταλέντο πάντως γιατί τέτοιου περιεχομένου (αλλά αληθινού) κριτικές τις χρειαζόμαστε…
[move]<(“)[/move]Παίζουν καινούργια gadgets με τα nicknames και δεν έχω πάρει χαμπάρι?
Και μαλλον πρεπει να ειναι και ''συγγενεις'' με το μελος της επομενης κριτικης λεω εγω ...
Γαμάτος είναι και ο ahahuhas, δες για www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:90099/]ποιες[/url] μόνο έχει βάλει κριτική.
Τυχαίο? Δεν νομίζω!
Στο Κιλκίς πότε θα έρθει η Εμιλυ?
ΥΓ πλάκα πλάκα όταν κάποιος πουλάει ένα σάπιο και άχρηστο προιόν και μάλιστα σε πανάκριβη τιμή,είτε είναι πουτάνα είτε μπλουζάκι είτε πουκάμισο και υπάρχουν αγοραστές,δεν φταίει αυτός σε τίποτα.....καλά κάνει και μαγκιά του!!!
μπράβο λοιπόν στην έμιλυ που με εμφάνιση που δύσκολα θα δούλευε σε μπουρδέλο στο Μεταξουργείο για 10 ευρώ,χρεώνει 300 την ώρα!!!
Off topic... αλλά αξίζει...
ΒΡΕΘΗΚΕ....
επιτέλους ct με όνομα.....Ellada
http://[URL unfurl="true"]www.modelscompanion.com/girls/ellada/1280917218.jpeg[/img[/URL]]
Όποιος θέλει ας πάει προς Ντουμπάι μεριά...
:headbang3:
[/quote]
Μεγαλη μουφα!! :banghead: Οι φωτο ειναι της Caylian Curtis!! ;D
[URL unfurl="true"]http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/kathy.html[/URL]