μιλας για emily προφανως φιλε slowly
ναι, φυσικά .... sorry μάλλον σε μπέρδεψα ....
προκειται για μια rocket on launching κατασταση !!!!!!!!!! δεν ξερω πως να το περιγράψω με λιγες λέξεις
μιλας για emily προφανως φιλε slowly
Για ποιο μπαζακι μιλας παλι ρε? ...??
παλευουμε???Κοιτα να δεις τσαμπουκαδες που βγηκανε εδω μεσα τελικα
Κon.air κουλαρε ...
Αναφερθηκα στο ονομα σου ? Γενικα μιλησα και μη μου πεις οτι δεν την εχεις ξαναδεις την λεξη ''κοκκινιστους'' ?
Tωρα εσυ παρτο οπως θες
Κοιτα να δεις τσαμπουκαδες που βγηκανε εδω μεσα τελικα
παλευουμε???
Κανένας τσαμπουκάς. Απλά περίμενα αυτή τη διευκρίνηση από σένα για να είμαι σίγουρος.
Τα υπόλοιπα τα έγραψα για να βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και για όσους θα σκεφτούν ότι πρότεινα στο παίκτη την Emily επειδή τάχα είμαι αγαπούλης της.
Aυτη δεν την πηρε κανενας ?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/03231416082266317516.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποιος να τη παρει προεδρε,εσυ που την ειχες μπροστα σου και αντι να τη πηδας τη βγαζεις φωτογραφιες,αγαμητη εφυγε
Αυτο το χομπυ σου με τη φωτογραφια θα επηρεασει την αποδοση σου να το ξερεις,ειναι φανερο οτι σ εχει κερδισει η καλλιτεχνια
Υ.Γ Οφειλω να ομολογησω παντως οτι η βελτιωση στη ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι θεαματικη
ποιος να τη παρει προεδρε,εσυ που την ειχες μπροστα σου και αντι να τη πηδας τη βγαζεις φωτογραφιες,αγαμητη εφυγε
Αυτο το χομπυ σου με τη φωτογραφια θα επηρεασει την αποδοση σου να το ξερεις,ειναι φανερο οτι σ εχει κερδισει η καλλιτεχνια
Υ.Γ Οφειλω να ομολογησω παντως οτι η βελτιωση στη ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι θεαματικη
Tωρα την πατησες Ουκρανιδι γιατι τα ΡΜ θα ερχοναται σε σενα και θα ρωτανε τι ειναι το απεναντι που λες !!!
Πως πηγε το αλλο το Ουκρανιδι τελικα ?
"Ελληναρά"abi-normal, που προφανώς θίχτηκες προσωπικά απο μια άποψη διαφορετική απο την δική σου, που ούτε καν καταφέρνεις να εκφραστείς,εαν γνώριζες να διαβάζεις και όχι να κάνεις μια επιφανειακή ανάγνωση, θα καταλάβαινες πως δεν αναφέρθηκα πουθενά πως τα "σκάω για να γαμήσω". Αλλά ώς κλασσικός παπαρολόγος ένοιωσες την ανάγκη να υποβαθμίσεις ότι σε ξεπερνάει με μια αστείρευτη δόση κλασομαγκιάς και βλακείας με μια extra δόση κομπλεξισμού και βλαχο-ηλιθιότητας.
Όταν βγάλεις τα σκατά απο το πάνω κεφάλι μην τα βάλεις στο κάτω, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο..."αντε μπραβο" που λές και σύ...
προεδρε καμια photo απο το παρακατω κοριτσι εχεις?
Φίλος μου σφύριξε ότι φοράει σιδεράκια (έλεος!). Δεν είχε άλλα να μου πει γιατί σηκώθηκε και έφυγε.
τι εχετε να μου προτεινετε patricia με τα 90αρια η elite emily? ακουω αδερφια
Elite Emily.
Πας εκει που σε οδηγει το ενστικτο σου ( καβλι σου ) παντα παιχτη !!
Αφου στα χω ξαναπει αυτα , δε ρωτας τετοια πραγματα
Ασε που υπαρχουν και ''κοκκινιστοι'' οπως λεει και ο φιλος Υorgos
p.s Μην πας το βραδυ μονο , θα μαι και γω
Aυτη δεν την πηρε κανενας ?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/03231416082266317516.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Πρόεδρε θα σε μαλώσω...δεν διάβασες την κριτική μου... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εφού νότια μένουν τα αφεντικά ....και νότια εχουν νοικιάσει σπίτι στα κορίτσια (real dates και το πρωην Μισέλ)υποθετω οτι επειδη εκει ειναι οι καφετερειες "εργασιας" και πελατομαζωξης.
εφού νότια μένουν τα αφεντικά ....και νότια εχουν νοικιάσει σπίτι στα κορίτσια (real dates και το πρωην Μισέλ)
Έτσι ακριβώς είναι, τουλάχιστον για το που έχουν νοικιάσει σπίτια στα κορίτσια
Φίλε wings είναι καραμπινάτες ψεύτικες οι φωτό.
Φίλε wings είναι καραμπινάτες ψεύτικες οι φωτό.
Η κοπέλα στις φωτό είναι η Eve Angel
που πλέον δεν είναι και πιπίνι (στα 27 αν δεν κάνω λάθος)...
Πάντως στο ότι σκίζει συμφωνούμε όλοι ;)