Τελικά μάλλον για κορόϊδα πιάνονται ορισμένοι "αγκαλίτσες φωτινούλιδες" που απο ότι διαβάζω έχουν την εντύπωση ότι τους ερωτεύθηκε η ΧΧΧ Βίζιτα...
Όπως λοιπόν με την ίδια μαλακοτακτική έδωσαν αξία στην κάθε τσουλίτσα Ελεϊνίδα έχουν πλεον "χαλάσει"
και τα εισαγωγής!!
Μάλλον απο την αγαμία έχουν ξεχάσει πόσο εύκολα μπορεί μια γυναίκα να προσποιηθεί οργασμό...Ακόμα περισσότερο εαν είναι βιζιτάκι..
Να μου πέις, εδώ δεν καταλαβαίνουν την γυναίκα τους...
Αλλά ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ μυαλό δεν βάζει..
Γι αυτό οι ξένες που μενουν ή θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα όπως μου λένε "γουστάρουν" τους Έλληνες..
Γιατί τα δίνουν όλα απλόχερα όπως και τα κοροϊδάκια οι Ιταλοί.
Και μετά αρχίζει η γκρίνια, "την πουτάνα που μου τα εφαγε όλα και πήγε και γαμήθηκε με καποιον άλλο και εγω που της εκανα τόσα δώρα ,που της νοίκιασα και διαμέρισμα,που της πήρα και ένα smartaki,για να μην κουράζεται και τωρα δεν θελει να με ξαναδεί" κλπ,κλπ
Μάλλον τελικά φταίει η νοοτροπία μας αφού πλέον και οι τσίχλες απο το περίπτερο έχουν φτασει να πωλούνται πιο ακριβα και απο το Μουτζουχαμουντού!!
Το ίδιο story και με τα travel girls...
Κάποιες απο αυτές τις κυρίες παρακάτω έχουν περάσει απο την Ελλάδα με 250€...όταν στην Ευρωπαϊκή αγορά "κοστίζουν" αρκετά λιγότερο..
[size=10pt][shadow=red,left]]
Ci vediamo!!!