οταν λες μουφα τι εννοεις φιλε?
οτι αλλη βλεπεις και αλλη σου στελνουν.παραγγελνεις τον αστακο και ερχεται μαριδα.
οταν λες μουφα τι εννοεις φιλε?
οτι αλλη βλεπεις και αλλη σου στελνουν.παραγγελνεις τον αστακο και ερχεται μαριδα.
σε αυτη την περιπτωση ομως δε μπορεις απλως να φυγεις χωρις να μεινεις εκει ουτε λεπτο?
βεβαιως.προσεξε ομως τι λεει.ΟΝLY OUTCALL.Που σημαινει οτι ερχεται στο χωρο σου.επομενως το ταξακι θα το πληρωσεις αν δεν σου κανει.εκτος και αν μπεις στη διαδικασια να ξεκαθαρισεις στο αν δεν ειναι η κοπελα η ιδια δε θα δωσεις μια .παντως αυτες οι ανεξαρτητες ρωσσιδες 90 τις εκατο μουφα ειναι οποτε....τωρα τι να σου πω αμα εχεις ορεξη κανεις τον κασκαντερ και πραττεις αναλογως.
got it
απο την εμπειρια σου στελνουν καποια που δε μοιαζει καν?
Εχει παει κανεις με την δεσποινιδα? φαινεται μεγαλη καβλα και δε βρηκα καθολου πληροφοριες η κριτικες..
"Για τη Vanessa η λυση ειναι η μασελα".Μαλλον εκ παραδρομης εγραψα Vanessa.Karina ειναι το σωστο!
Ναι, αλλά που κολλάει η όποια Karina μέσα στη κριτική σου για τη Vanessa LL;
Τώρα με μπέρδεψες πιο πολύ.
Ίσως να μπέρδεψε τις κριτικές
Αλλά δεν το νομίζω
Μαλλον υπέπεσε στο σφάλμα να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα...
Όχι, η Vanessa LL δεν λέγεται Karina, αν αυτό εννοείς. Το ξέρω σίγουρα.
Τίποτα δεν μπέρδεψε και ούτε προσωπικά δεδομένα δεν έγραψε!!!!Ίσως να μπέρδεψε τις κριτικές
Αλλά δεν το νομίζω
Μαλλον υπέπεσε στο σφάλμα να δημοσιοποιήσει προσωπικά δεδομένα...
Τίποτα δεν μπέρδεψε και ούτε προσωπικά δεδομένα δεν έγραψε!!!!
Για ακόμα μία φορά πολύ καλή κριτική....
Τα σχέδια στα νύχια της Βανέσσας όλα τα λεφτά!!!!! ;)
Μακρύ μαλλί ξανθό αυτήν την φορά που όταν το μαζεύει κότσο, τρίζει το Σύνταγμα!!!!!
Όλοι στο Σύνταγμα λοιπόν !!!!!!
Στέλλα με κλειστά μάτια!!!!!Καλησπερα! Θαθελα καποιος που εχει δοκιμασει και τις 2 να μου πει ποια θα μου προτεινε να κλεισω τη γνωστη stella η' τη margo?
επισης βλεπω οτι η margo εχει και μισαωρο booking. ισχυει κατι τετοιο και για stella?
Τίποτα δεν μπέρδεψε και ούτε προσωπικά δεδομένα δεν έγραψε!!!!
Για ακόμα μία φορά πολύ καλή κριτική....
Τα σχέδια στα νύχια της Βανέσσας όλα τα λεφτά!!!!! ;)
Μακρύ μαλλί ξανθό αυτήν την φορά που όταν το μαζεύει κότσο, τρίζει το Σύνταγμα!!!!!
Να τον στείλουμε στο χωρίο σου να τον "ξεναγήσεις"?Μη το παραπλανείτε το παλικάρι ρε αλήτες