mathasnikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καταπληκτικό!
εχεις καποια εξηγηση ??Γιατι αραγε 2 νικ με 10 και 12 ποστ ασχολουνται με κάτι που δεν ασχολείται κανείς αλλος ?
Ποιός δεν έχει?εχεις καποια εξηγηση ??Γιατι αραγε 2 νικ με 10 και 12 ποστ ασχολουνται με κάτι που δεν ασχολείται κανείς αλλος ?
Savanna την εχω πάρει και έμεινα πολύ ικανοποιημενος ,
τι να πώ χάλασε ???
αυτη τη Ναταλη εγω δεν την γουσταρω καθόλου αλλα γούστα αυτα΄.
Διερωτομαι , καμμιά βοηθεια ? 50-50 ?
Πολύ πούστης αυτος ο Zuzana ρε παιδιά. Τελευταία στιγμή μου ακύρωσε.
Eίχα πάρει την Savanna στο τελευταίο της tour.
Είναι αρκετα κιλά ++ σε σχέση με φωτό(όχι όμως χοντρή πολύ)
Ηλικία 26+
Σιλικόνη βυζί,σιλικόνη χείλη(τα έχει φουσκόσει κι άλλο από τις φωτό),εμφυτεύματα στον κώλο και λιπαναρροφήσεις,εντελώς πλαστική
Εντελώς moneyhunter,κοιτά την ώρα συνέχεια και είναι σαν να σου λέει αντε ακόμα με την όλη στάση της?
Δεν σ'αφήνει να την ακουμπήσεις καθόλου.Μη το ένα,μη το άλλο,εντελώς σπασαρχίδο.Αϊ στα τσακίδια.Σηκώθηκα κι έφυγα πριν την ώρα μου αν είναι να με τσαντίζεις έτσι!Είναι και λίγο ψευδούλα.
Στην Ιταλία και στις άλλες χώρες γιατί δεν έχει δουλειά δηλαδή?Να φανταστείς στις 3 μέρες να έχει 3-4 ώρες ραντεβού συνολικά!Ειδικά στην Ιταλία που έχει και κάργα αρνητικές!Και έκοψε το tour στα μισά
Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνει και τις άλλες 2 τις άκυρες το γραφείο αυτό
Που σαι ρε Julia,Gabriella,Sheila
Για να στελνε τις παραπάνω κι αυτήν μαζί να δούμε τι δουλειά θα έκανε...
Savanna την εχω πάρει και έμεινα πολύ ικανοποιημενος ,
τι να πώ χάλασε ???
αυτη τη Ναταλη εγω δεν την γουσταρω καθόλου αλλα γούστα αυτα΄.
Ενοεις απο αποψη εμφανισης?Γιατι απο οσο διαβασα δεν εχει ξαναερθει Ελλαδα για να την εχει δοκιμασει καποιος.
Ειναι πολυ καλή αρκεί να βρεις το κουμπί της. Γενικά πολυ καλύτερη απο άλλες και σίγουρα αξιόλογη. Οι τελειομανείς ας ψάξουν αλλού.Eίχα πάρει την Savanna στο τελευταίο της tour.
Είναι αρκετα κιλά ++ σε σχέση με φωτό(όχι όμως χοντρή πολύ)
Ηλικία 26+
Σιλικόνη βυζί,σιλικόνη χείλη(τα έχει φουσκόσει κι άλλο από τις φωτό),εμφυτεύματα στον κώλο και λιπαναρροφήσεις,εντελώς πλαστική
Εντελώς moneyhunter,κοιτά την ώρα συνέχεια και είναι σαν να σου λέει αντε ακόμα με την όλη στάση της?
Δεν σ'αφήνει να την ακουμπήσεις καθόλου.Μη το ένα,μη το άλλο,εντελώς σπασαρχίδο.Αϊ στα τσακίδια.Σηκώθηκα κι έφυγα πριν την ώρα μου αν είναι να με τσαντίζεις έτσι!Είναι και λίγο ψευδούλα.
Στην Ιταλία και στις άλλες χώρες γιατί δεν έχει δουλειά δηλαδή?Να φανταστείς στις 3 μέρες να έχει 3-4 ώρες ραντεβού συνολικά!Ειδικά στην Ιταλία που έχει και κάργα αρνητικές!Και έκοψε το tour στα μισά
Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνει και τις άλλες 2 τις άκυρες το γραφείο αυτό
Που σαι ρε Julia,Gabriella,Sheila
Για να στελνε τις παραπάνω κι αυτήν μαζί να δούμε τι δουλειά θα έκανε...
Λάθος διάβασες , σιγουρα εχει ερθει 2 η 3 φορές
Κοιτα καλύτερα .
Οι φοιτητές, να ασχοληθούν με τις σπουδές τους για να γίνουν ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ και ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ (άρα και φουλαριστοί στο χρήμα) επαγγελματίες ωστε να έχουν ΟΠΟΙΑ θελήσουν!
Άντε ξεκινάει να στέλνει και το Marmelade πρωταγωνίστριες στην Ελλάδα, για να δούμε Anete + Rita.