Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διερωτομαι , καμμιά βοηθεια ? 50-50 ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πολύ πούστης αυτος ο Zuzana ρε παιδιά. Τελευταία στιγμή μου ακύρωσε.

Επισκέπτης
Savanna την εχω πάρει και έμεινα πολύ ικανοποιημενος ,
τι να πώ χάλασε ???
αυτη τη Ναταλη εγω δεν την γουσταρω καθόλου αλλα γούστα αυτα΄.

Ενοεις απο αποψη εμφανισης?Γιατι απο οσο διαβασα δεν εχει ξαναερθει Ελλαδα για να την εχει δοκιμασει καποιος.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Διερωτομαι , καμμιά βοηθεια ? 50-50 ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aντε φιλε DIMDIM να σε βοηθήσω παρ ότι καμμια φορά λέμε αντίθετες γνώμες! ΕΙΝΑΙ νεά παιδιά και τώρα μπαινουν στο ΑΘΛΗΜΑ
οπότε ειδαν ΕΝΑ καλο πρακτορείο και το ΑΓΑΠΗΣΑΝ.... Σκεφτεσαι κατι ΑΛΛΟ? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Eίχα πάρει την Savanna στο τελευταίο της tour.
Είναι αρκετα κιλά ++ σε σχέση με φωτό(όχι όμως χοντρή πολύ)
Ηλικία 26+
Σιλικόνη βυζί,σιλικόνη χείλη(τα έχει φουσκόσει κι άλλο από τις φωτό),εμφυτεύματα στον κώλο και λιπαναρροφήσεις,εντελώς πλαστική
Εντελώς moneyhunter,κοιτά την ώρα συνέχεια και είναι σαν να σου λέει αντε ακόμα με την όλη στάση της?
Δεν σ'αφήνει να την ακουμπήσεις καθόλου.Μη το ένα,μη το άλλο,εντελώς σπασαρχίδο.Αϊ στα τσακίδια.Σηκώθηκα κι έφυγα πριν την ώρα μου αν είναι να με τσαντίζεις έτσι!Είναι και λίγο ψευδούλα.
Στην Ιταλία και στις άλλες χώρες γιατί δεν έχει δουλειά δηλαδή?Να φανταστείς στις 3 μέρες να έχει 3-4 ώρες ραντεβού συνολικά!Ειδικά στην Ιταλία που έχει και κάργα αρνητικές!Και έκοψε το tour στα μισά
Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνει και τις άλλες 2 τις άκυρες το γραφείο αυτό
Που σαι ρε Julia,Gabriella,Sheila
Για να στελνε τις παραπάνω κι αυτήν μαζί να δούμε τι δουλειά θα έκανε...

ολοσωστος...

ετσι ακριβως ειναι η τυπισσα...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
εγώ είχα περάσει πολύ καλά με Alex (μετά το έκανε Savanah όταν πήγε στο Λαμο-zana). Κι από ότι θυμάμαι, έμοιαζε το σώμα με light Body builder όμως ήταν υπάκουη, τα κατάπιε και γενικώς παίξαμε όμορφα και δυνατά.
Τα ιδια είχε περάσει κι ο κολλητός μου καπάκι μετά από μένα (ραντεβούζ πισωκολλητά).

Πάντως δε θα ξαναδοκίμαζα.
Έχω κολλήσει να λιγουρεύομαι την Patricia από εδώ () αλλά τούτοι δουλεύουν μόνον Παρίσι.
Τι καλά να γινόταν ένας δανεισμός μέσω Κύπρου και να μας ερχότανε έτσι μερικές μέρες.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Savanna την εχω πάρει και έμεινα πολύ ικανοποιημενος ,
τι να πώ χάλασε ???
αυτη τη Ναταλη εγω δεν την γουσταρω καθόλου αλλα γούστα αυτα΄.

Έχουμε παραπλήσια γούστα, ούτε εμένα μου κάνει κούκου η Νατα γιατί είναι λίγο αλογίσια. Και για Savanah είχα ναι περάσει καλά, αλλά άμα έχεις τύπους που τη βγάζουν για !;ψώνια;! κακομαθαίνει και μετά κάνει αυτά που κάνει...

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λάθος διάβασες , σιγουρα εχει ερθει 2 η 3 φορές
Κοιτα καλύτερα .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενοεις απο αποψη εμφανισης?Γιατι απο οσο διαβασα δεν εχει ξαναερθει Ελλαδα για να την εχει δοκιμασει καποιος.

kritonas

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
Eίχα πάρει την Savanna στο τελευταίο της tour.
Είναι αρκετα κιλά ++ σε σχέση με φωτό(όχι όμως χοντρή πολύ)
Ηλικία 26+
Σιλικόνη βυζί,σιλικόνη χείλη(τα έχει φουσκόσει κι άλλο από τις φωτό),εμφυτεύματα στον κώλο και λιπαναρροφήσεις,εντελώς πλαστική
Εντελώς moneyhunter,κοιτά την ώρα συνέχεια και είναι σαν να σου λέει αντε ακόμα με την όλη στάση της?
Δεν σ'αφήνει να την ακουμπήσεις καθόλου.Μη το ένα,μη το άλλο,εντελώς σπασαρχίδο.Αϊ στα τσακίδια.Σηκώθηκα κι έφυγα πριν την ώρα μου αν είναι να με τσαντίζεις έτσι!Είναι και λίγο ψευδούλα.
Στην Ιταλία και στις άλλες χώρες γιατί δεν έχει δουλειά δηλαδή?Να φανταστείς στις 3 μέρες να έχει 3-4 ώρες ραντεβού συνολικά!Ειδικά στην Ιταλία που έχει και κάργα αρνητικές!Και έκοψε το tour στα μισά
Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί στέλνει και τις άλλες 2 τις άκυρες το γραφείο αυτό
Που σαι ρε Julia,Gabriella,Sheila
Για να στελνε τις παραπάνω κι αυτήν μαζί να δούμε τι δουλειά θα έκανε...
Ειναι πολυ καλή αρκεί να βρεις το κουμπί της. Γενικά πολυ καλύτερη απο άλλες και σίγουρα αξιόλογη. Οι τελειομανείς ας ψάξουν αλλού.

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επιβεβαιώνω από επίσκεψη στο προηγούμενο τουρ της Savanna ότι πρόκειται για ψυχρή επαγγελματία με την κακή όμως έννοια του όρου. πράγματι δεν αφήνει να την ακουμπήσεις και σε απωθεί έντελώς άκομψα. μάλλον καρταλήγω ότι είναι με τις ...μέρες της. δεν θα ξαναέπαιρνα, αν και από εμφάνιση είναι αρκετά καλή!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Για την Angelica από Swedish Harmony έχει κανείς άποψη; Είναι αρκετά δελεαστική η περιγραφή του πρακτορείου το οποίο από ότι λέγεται εδώ είναι από τα πιο αξιόπιστα.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Άντε ξεκινάει να στέλνει και το Marmelade πρωταγωνίστριες στην Ελλάδα, για να δούμε Anete + Rita.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Άντε ξεκινάει να στέλνει και το Marmelade πρωταγωνίστριες στην Ελλάδα, για να δούμε Anete + Rita.

Όντως ισχύει αυτό.
Στην αρχή επειδή δεν έβλεπα στο site τους καταχωρημένο το tour τους,πίστευα πως ήταν μούφα,επειδή ήταν τόσο ξαφνική η άφιξη τους!
Επιβεβαιώνω όμως πως είναι εδώ!Το tour το διαχειρίζεται ο ρωσοκύπριος από rouge velours!
Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται ως agency και μπορει να φέρουν και την παρακάτω κοπέλα

www.marmelade.tv/girls/patricia/index.php]Patricia[/url]

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom