στο πρωτο μα-μου επρεπε να τσιμπησω το χρημα & να φυγω..
γίνεται να σηκωθείς να φύγεις δίχως να την πληρώσεις εφόσον μπεις και αρχίσει το ζουζούνισμα?
στο πρωτο μα-μου επρεπε να τσιμπησω το χρημα & να φυγω..
οχι γιατι μου αρεσει η ρωσικη ρουλετα..
παρε πουστρακο να γελασεις ακομη περισσοτερο..
Μαυρο στην κυρια,μαυρο & στον μπινε..
Υ.Γ Κοροϊδεψτε οσο θελετε στρακια..Καποτε ισως μαθω & εγω..
ετσι λενε οι παιχτες..οτι τσιμπανε το χαρτι & την κανουν..αλλες φορες ολο το ποσον,αλλες κανα 100ρικο..γίνεται να σηκωθείς να φύγεις δίχως να την πληρώσεις εφόσον μπεις και αρχίσει το ζουζούνισμα?
ενδεχομενως & τωρα να τα κανει αυτα παιχτη..πωωωω,μλκ συγνώμη την είχα για ΤΗΝ σιγουράτζα ...αμα χαλασε και η Donna τότε δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο οι μαλακοαγαπούληδες ....
σου μιλάω να κάθεται με τον κώλο στο καυλί και όπως είναι και μικρόσωμη να την πηγαίνεις βόλτα σε όλο το δωμάτιο
ετσι λενε οι παιχτες..οτι τσιμπανε το χαρτι & την κανουν..αλλες φορες ολο το ποσον,αλλες κανα 100ρικο..
εγω ειμαι μαλακοπιτουρας & λαρτζ..
δεν προκειται να κανω τσαμπουκα για αυτο τον λογο..
αν με ενοχλησει κατι αλλο δεν εχω προβλημα να τα κανω ρδελομπου..
για 100-200ευρω οχι..
παντου 10αρια παιχτη???
δεν πιστευω οτι στο συγκεκριμμενο χοτελ μπορει να παιχτει τετοιο σκηνικο..ουτε & σε αλλο μαλλον..θα γινει βαβουρα..θα μπλεχτουν οι μπατσοι..δεν τους συμφερει..πες οτι την κανεις με ολο το ποσο και αυτη το μιλησει στο μπος και σου σκασει μυτη ο βοδιμπιλντερ στην εξοδο του χοτελι, τι κανεις?
θελω να πω μηπως, εφοσον παιχτει τετοια φολα, να κανεις τον μλκ και αντε γεια?
ωραιος..ΝΑΙ ρε φιλε, περασα μια καταπληκτικη ωρα!!!
E oxi και Μιλφακι η Margo !!!
Τα κανει αυτα η Donna εχει δικιο ο Παιχτης !!!
Οπου την περνει προσπαθει να την σκαπουλαρει !!!
καλος μαλακας & συ..πολυ polite guy !
Με μια αλλη εγω και στο ημιχρονο δεν ελεγε να σταματηση την κουβεντα και το τσιγαρο,την παιρνω το τσιγαρο απο το χερι και της τον δινω στο στομα παρε το πουρο την λεω τι καλα που στρωθηκε στην δουλεια μεταΜια φορα την ειχα κλεισει 1 ωρα και τα 45 μου τα φαγε στο μπλαμπλα !!!
Μαλακια δικια μου που το παιξα πολυ polite guy !
Mαυρο απο τοτε αυτη
καλος μαλακας & συ..
Υ.Γ γιατι ρε στρακι δεν μιλας νωριτερα???
Γιατί σε μένα βγαίνει ακριβώς ανάποδα;με γκομενακι το κανω με ανεση..
με τανα οχι ακομη..
Αγόρασε ένα σε άλλο όνομα ρε παίχτη από Αλβανό,Πακιστανό,whatever you can findΣυνάδελφοι μια απορία.
Για τις επαφές μας με τις νέες αφίξεις, τώρα που μας κλείσανε τα μη καταχωρημένα καρτοκινητά, τί κάνουμε ?
Κάποια εναλλακτική ?