Ναι, κιανουργιο φρουτο για Αθηνα, αλλα πολυ γνωστη ;)
ποια ειναι???
Ναι, κιανουργιο φρουτο για Αθηνα, αλλα πολυ γνωστη ;)
Eχει κανει και αλλη αποπειρα να ερθει και επειδη πηρε τα αρχιδια μου απο bookings στο τελος το εκαψε !!!νεα αφιξη στην Αθηνα (νεο φρουτο????) μαλλον αν ξερει καποιος παλαιος κατι ας ενημερωσει!!!!
Μου θυμιζει ενα μουνι που ηταν στην Erotica στο περιπτερο του Videa !!!
Eχει κανει και αλλη αποπειρα να ερθει και επειδη πηρε τα αρχιδια μου απο bookings στο τελος το εκαψε !!!
ποια ειναι???
Κοιταξε απαντηση στον προεδρο!!
αυτη γιατι δεν εχει πεθανει ακομη???Κοιταξε απαντηση στον προεδρο!!
αυτη γιατι δεν εχει πεθανει ακομη???
Την ξερω Luc αλλα παραειναι σκυλος !!!
Ειπαμε να τα γαμαμε ολα αλλα κατσε να αρχισουμε απο τιποτα καλο πρωτα ετσι για να μας μεινει και η γλυκα μην αρχισουμε με τα γαυγισματα παλι !!
Ναι ρε Luc αλλα να κατσεις 3 ωρες με τον σκυλο σαν πολυ δεν ειναι !!!Εχεις πηδηξει και χειροτερους σκυλους!! ακα Agata
Ναι ρε Luc αλλα να κατσεις 3 ωρες με τον σκυλο σαν πολυ δεν ειναι !!!
μαλλον δεν ξερω να διαβαζω... αλλα τουλαχιστον προσπαθω... διαβασε κι εσυ λιγο να ξεστραβωθεις νεοπα....Προφανώς ένα απ'τα 2 τινά συμβαίνει: ή δεν ξέρεις να διαβάζεις σωστά κ σου διέφυγε κ διάβασες άλλο, ή δεν καταλαβαίνεις απλά ελληνικά. Εγραψα ότι η κοπέλα " μου θυμιζει καπως την Manuella Arcuri"...τώρα αν αυτο για σενα σημαινει "οι φωτο δεν ανηκουν στην Αrcuri" ...ε..αστο να παει, τζάμπα κοπος.
Εγώ τι σου έφτεξα ρε Χόρχε?μαλλον δεν ξερω να διαβαζω... αλλα τουλαχιστον προσπαθω... διαβασε κι εσυ λιγο να ξεστραβωθεις νεοπα....
αστα διαλα πια πας να τους βοηθησεις και στη λενε... προτεινω αν δεν εχει γραψει καποιος τουλαχιστον τρεις κριτικες να μην μπορει να ποσταρει...
εχει γεμισει το θρεντ παιδικες αποριες...