Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Φίλε GEOPA εγώ δεν βρίζω
Μου την πέσατε όλοι μαζί και δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοαπαντήσω….
Πρώτον μαλακιές δε λέω…. και δεν πληρώνω εγώ τιμή πόρτας 250-300 συν extra…!!! την ώρα για να έχω να λέω ότι πήγα με την τάδε ξεπουπουλιασμένη πορνοσταρ με φωτο δεκαετίας και βαλε…
Ίσως εγώ δεν έχω τόσα λεφτά να τα πετάω από το παράθυρο για να κάνω το κομμάτι μου, ακούω για extra και μου ανάβουν τα λαμπάκια και κλείνω το τηλέφωνο δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 200 και όταν δεν μου αρέσει φεύγω…ποιος είναι ο μαλακας λοιπόν ?
Όσο για τις local … κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ? Independent είναι τα κορίτσια...
Άλλωστε τα μεγαλύτερα στραπάτσα τα έχω πάθει από επώνυμα πρακτορεία
Εγώ νόμιζα ότι το σπορ το κάνουμε γιατί αγαπάμε το μουνακι και για προσωπική ευχαρίστηση όχι για άλλους λόγους…η μήπως κάνω λάθος ?
Καιρό είχα να γράψω κάτι και πήρατε από τη μούρη δεν λέω ξανά τίποτα…
Ελα βρε μην παρεξηγησαι!! Ο φιλος Γεοπας εχει ενα γραφικο στυλ οταν μας ενημερωνει!
Τα γραφεια που ανεφερες απο τα χειροτερα της Αθηνας! Διαβασε τι γραφουν οι παιχτες για τις γκομενες που πλασσαρουν!! Ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα δεις το μωρο που περιμενεις. Φερνουν ολα τα μπαζα απο Ρωσια και τα πλασσαρουν σε τιμες ct. Αυτες δεν τις πηδουσα ουτε για να κανω το κοινωνικο χρεος μου.
Αν ομως σε πειραζει να καταθετεις 200-250 σε σιτιτουριστριες εισαι σε λαθος σπορ. Οι τιμες εχουν μεινει εκει και σκοντο δεν κανουν. Η ενημερωση γινεται για να αποφευγουμε τους λακους και να μην πεταμε τα λεφτα ασκοπα.
Οταν δεν υπαρχει κατι πιστοποιημενο με σφραγιδα, παμε σε λοκαλ για τα μισα λεφτα και μας περισσευουν για ενα σουβλακι μετα!!
Γραφε οτι εμπειριες θελεις και κανεις δεν σου αφαιρει το δικαιωμα. Κριμα που σου ετυχαν τετοιες μουφες, αλλα οπως λεει και ενας πολυ γνωστος παιχτης εδω "αν δεν βρεξεις..........". Ετσι ειναι δυστυχως!!