Ρε Παλέρμο κι εσύ κάνεις σαν τον απατημένο σύζυγο που έμαθε τελευταίος πως η γυναίκα του γαμιέται!
Εδώ οι άλλοι με τις "έγκυρες πληροφορίες τους" ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις, προκαλούν και αντιστρέφουν νομισματικές κρίσεις, μέχρι στάσεις προκαλούν (θυμηθείτε την Αλβανία πριν καμιά 10ετία) κι εσύ "ανακάλυψες" πως ο καθένας μπορεί να προμοτάρει όποια του αρέσει, γαμάει τζάμπα, της τρώει λεφτά (διαλέγεις την εκδοχή).
Λοιπόν εγώ παίρνω ίσα με 4-5 π.μ. την ημέρα που μου ζητάνε να τους προτείνω κώλ γκέρλς. Με την ευκαιρία αυτή θα μπορούσα να προωθήσω την οποιαδήποτε μούφα και να το εκμεταλλευτώ. Έτσι κι αλλιώς έχω διαπιστώσει πως το καλό γούστο δεν περισσεύει αντιθέτως ο ντόρος και η ενασχόληση με κάποια, ακόμη και αρνητικά, προκαλούν ενδιαφέρον και φέρνουν πελατεία.
Οπότε ο καθένας ας έχει το μυαλό να εκτιμήσει αν όντως αυτή που προμοτάρεται αξίζει. Αν δεν το έχει κακό του κεφαλιού του!
Και σιγά τα αυγά δηλαδή.
Για σκεφτήτε την είδηση. "Πουτάνα που δεν το αξίζει έχει γίνει κορυφαία λόγω αντιδεοντολογικού προμοταρίσματος!" Θα γελάει ο κόσμος, ο σοβαρός όχι εμείς διότι ασχολούμαστε με φαιδρότητες!
Άλλοι έχουν γίνει καθηγητές Πανεπιστημίου χωρίς να το αξίζουν. Και χωρίς να έχει η "πιάτσα" την δυνατότητα να τους "φτύσει"!!