Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ούτε καν με pm, ένα email ή τηλέφωνο είναι αρκετό.
Γεια σας αδελφια!
ξερει κανεις τιποτα για αυτα τα μπουμπουκια?
[URL unfurl="true"]http://aaaeuropemodels.com/index.php?page=girl&girlid=370[/url]
[URL unfurl="true"]http://aaaeuropemodels.com/index.php?page=girl&girlid=380[/url]
Τι αλλο να πουμε ρε φιλε για την Cammila φαγωθηκες.Τι εννοεις μαπα στο κρεββατι ρε baby η Camilla?
Μπορεις να μου πεις αν φωναζει,αν συμμετεχει και αν ειναι ομορφη απο κοντα? Γινε συγκεκριμενος σε παρακαλω
Με κουφανες με αυτα που ειπες για την Camilla΄,ειναι πανεμορφη στις φωτο!
Οσο για το κομοδινο που ειπες απλα δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει αφου ειναι 1.70.
H γνωμη σου ειναι πολυτιμη γιατι την εχω κλεισει και δεν σκοπευω να πεταξω λεφτα για δοκιμη.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιος εχει παει μαζι της να το πει.
Εξαιρειται ο χρηστης geomix εχει πει την γνωμη του.
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα rewiew Barbara απο Zuzana.
1h/320ευρώ
Χθές απογευμα προς βραδάκι,ξενοδοχείο χωρίς κατι ιδιαίτερο,δωμάτιο απρόσωπο,χτυπάω πόρτα 3 φορές και μου ανοίγει η αδερφή του Νίλσεν(η Barbara)φορώντας αυτά που είχα παραγγείλει(φανέλα σορτσάκι Van Nistelroy,γοβα στιλέτο)εμφανισιακά τώρα.Ύψος μέτρια 1,70 με το μάτι,ολίγον αλλήθωρη(σε αποσυντονίζει κάπως),βύζο και ρωγοστάφυλο εξαίσιο αλλα απο DR 90210 σίγουρα,σώμα πολύ καλό.Βαθμολογία 8,5/10
Στο ζουμί τώρα,πάω πρώτα για μπανάκι της λέω να έρθει και αυτή για ζέσταμα αλλά αρνείται,κατάλαβα οτι πάει βάση προγράμματος Κάνω γρήγορα το μπανάκι για να ξεκινήσει το μάτς,βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και την βλέπω να γελάει απονήρευτα,κάνω κάποια αναγνωριστικά σούτ(γλύψιμο,Μύριζε ωραία μάλλον είχε βάλει κρεμούλα)μου κάνει καπάκι ένα ακάποτο (καλούτσικο θα έλεγα όχι deep throat)γυρνάω το ματς σε 69,ήταν υγρή (όχι λιπαντικό)έδειχνε να συμμετέχει,της είπα να με φωνάζει (Lua-Lua).1-0 σκοράρω στο 69 με αριστουργηματικό τελείωμα της φάσης στην κοιλίτσα της(στην οποία έβαλε δαχτυλάκι και δοκίμασε γέυση!!!)αποδυτήρια για μπάνακι και 2ο ημίχρονο γρήγορα γρήγορα πρίν λήξει ο αγώνας(ξεκινάμε με στριπτίζ καλό φαινεται να το γνωρίζει το άθλημα και η μαλαπέρδα μου την κοιτάει με απορία κάθομαι στην καρέκλα και έρχεται να ανέβει στον θρόνο της με ε΄χει φτιάξει και την πετάω στα τέσσερα,είμαι στα τελειώματα και την βγάζω για να της τα πετάξω στο στόμα(πάντως δεν το χει στο σαιτ)και τι κάνει η π.... όπως φεύγουν τα φλόκια για το πρόσωπο αυτή σκύβει και της παιρνάνε απο πάνω,Ξενέρα μεγάλη αλλά απο σώμα αξιζε χαλάλι τα φράγκα.Συμμετοχή 7.5/10 και υπηρεσίες 7/10 καλό GFE μέτρια αγγλικά αλλά λέει για 24h kai παραπάνω μέρες γιατί μετράει σαν γυναίκα, λέω να την παρω για εγκαίνια Πλούταρχου.
Τι αλλο να πουμε ρε φιλε για την Cammila φαγωθηκες.
Πηγαινε και μην μας πεις μετα ρε μαγκες γιατι δεν με κραταγατε.
Αφου εισαι φτιαγμενος με το μουνι τραβα και πετατου τα ματια εξω.
Τωρα αν θα βγαλει αχνα δεν ξερω γιατι τα κομοδινα δεν μιλανε .
Και προσεχε να μην διαλεγεις CT με το θεμα ομορφια γιατι θα φας πολλες χλαπατσες .
Αυτα απο μενα χαρηκα.
250 + 70 την στολή ρε Yura απο την τσέπη τους θα την πλήρωναν?ΜΟΝΟΝ μην σου ανέβει σε κανένα τράπεζι στον Πλουταρχο και αρχίζουν να πατάνε λελούδια και σκύψει και πάρουν κανέναν αλλο τα βόλια... ΑΚΟΥ έσκυψε και
πλήρωσες 320 για 1 ώρα! ΡΕ δεν πάτε καλά για ελάτε με τον κηδεμόνα σας για παρατηρήσεις...
Baby είναι όπως φότο η έχει πάρει όσκαρ στο φοτοσόπ?Δώσε κανα rewiew μήπως ψωνίσουμε και εμείςAlexandra Vip.
Το απολυτο GFE .
Εξυπνη ομορφη και τσαχπινα σε ολα της.
Εγω σιγουρα θα ξαναπαρω.
Ειχα πολυ καιρο να βρω CT που οταν το πηδας σε κοιταει μεσα στα ματια με νοημα.
Με αλλα λογια ωραιο γκομενι και τα αξιζει τα φραγκα που παιρνει .
Ακριβως οτι βλεπεις.Baby είναι όπως φότο η έχει πάρει όσκαρ στο φοτοσόπ?Δώσε κανα rewiew μήπως ψωνίσουμε και εμείς
Alexandra Vip.
Το απολυτο GFE .
Εξυπνη ομορφη και τσαχπινα σε ολα της.
Εγω σιγουρα θα ξαναπαρω.
Ειχα πολυ καιρο να βρω CT που οταν το πηδας σε κοιταει μεσα στα ματια με νοημα.
Με αλλα λογια ωραιο γκομενι και τα αξιζει τα φραγκα που παιρνει .
Οπως με πληροφορησε αυριο (18 του μηνος) θα φυγουνε μαζι με την Erica πισω στην πατριδα, γιατι ειχε παρα πολυ λιγη πελατεια σε αυτο το tour.
Σε καποια φαση, αφου με ρωτησε πρωτα αν με πειραζει, ηρθε μεσα και η Erica. Για αυτην εχω να πω οτι ειναι πιο χαρουμενη και με πολυ καλα Αγγλικα. Εμφανησιακα στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο, ισως γιατι χαμογελουσε και γελουσε ολη την ωρα και δεν εβγαζε την 'ξυνιλα' των φωτο. Η Erica ανεφερε οτι θα αλλαξει τις φωτο γιατι προσφατα εβαλε σιλικονη και εχει μεγαλυτερο βυζι τωρα.