Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (1 μέλη και 63 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ούτε καν με pm, ένα email ή τηλέφωνο είναι αρκετό.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765

H μια 32 ετων
η αλλη 1,80 με 70 κιλα
οτι αλλο θες μπορεις να τις πεις αλλα οχι μπουμπουκια

Επισκέπτης
Τι εννοεις μαπα στο κρεββατι ρε baby η Camilla?
Μπορεις να μου πεις αν φωναζει,αν συμμετεχει και αν ειναι ομορφη απο κοντα? Γινε συγκεκριμενος σε παρακαλω
Με κουφανες με αυτα που ειπες για την Camilla΄,ειναι πανεμορφη στις φωτο!

Οσο για το κομοδινο που ειπες απλα δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει αφου ειναι 1.70.

H γνωμη σου ειναι πολυτιμη γιατι την εχω κλεισει και δεν σκοπευω να πεταξω λεφτα για δοκιμη.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιος εχει παει μαζι της να το πει. :cheesy:
Εξαιρειται ο χρηστης geomix εχει πει την γνωμη του.
Τι αλλο να πουμε ρε φιλε για την Cammila φαγωθηκες.
Πηγαινε και μην μας πεις μετα ρε μαγκες γιατι δεν με κραταγατε.
Αφου εισαι φτιαγμενος με το μουνι τραβα και πετατου τα ματια εξω.
Τωρα αν θα βγαλει αχνα δεν ξερω γιατι τα κομοδινα δεν μιλανε .
Και προσεχε να μην διαλεγεις CT με το θεμα ομορφια γιατι θα φας πολλες χλαπατσες .
Αυτα απο μενα χαρηκα.

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα rewiew Barbara απο Zuzana.
1h/320ευρώ
Χθές απογευμα προς βραδάκι,ξενοδοχείο χωρίς κατι ιδιαίτερο,δωμάτιο απρόσωπο,χτυπάω πόρτα 3 φορές και μου ανοίγει η αδερφή του Νίλσεν(η Barbara)φορώντας αυτά που είχα παραγγείλει(φανέλα σορτσάκι Van Nistelroy,γοβα στιλέτο)εμφανισιακά τώρα.Ύψος μέτρια 1,70 με το μάτι,ολίγον αλλήθωρη(σε αποσυντονίζει κάπως),βύζο και ρωγοστάφυλο εξαίσιο αλλα απο DR 90210 σίγουρα,σώμα πολύ καλό.Βαθμολογία 8,5/10
Στο ζουμί τώρα,πάω πρώτα για μπανάκι της λέω να έρθει και αυτή για ζέσταμα αλλά αρνείται,κατάλαβα οτι πάει βάση προγράμματος :headbang:Κάνω γρήγορα το μπανάκι για να ξεκινήσει το μάτς,βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και την βλέπω να γελάει απονήρευτα,κάνω κάποια αναγνωριστικά σούτ(γλύψιμο,Μύριζε ωραία μάλλον είχε βάλει κρεμούλα)μου κάνει καπάκι ένα ακάποτο (καλούτσικο θα έλεγα όχι deep throat)γυρνάω το ματς σε 69,ήταν υγρή (όχι λιπαντικό)έδειχνε να συμμετέχει,της είπα να με φωνάζει (Lua-Lua).1-0 σκοράρω στο 69 με αριστουργηματικό τελείωμα της φάσης στην κοιλίτσα της(στην οποία έβαλε δαχτυλάκι και δοκίμασε γέυση!!!)αποδυτήρια για μπάνακι και 2ο ημίχρονο γρήγορα γρήγορα πρίν λήξει ο αγώνας(ξεκινάμε με στριπτίζ καλό φαινεται να το γνωρίζει το άθλημα και η μαλαπέρδα μου την κοιτάει με απορία κάθομαι στην καρέκλα και έρχεται να ανέβει στον θρόνο της με ε΄χει φτιάξει και την πετάω στα τέσσερα,είμαι στα τελειώματα και την βγάζω για να της τα πετάξω στο στόμα(πάντως δεν το χει στο σαιτ)και τι κάνει η π.... όπως φεύγουν τα φλόκια για το πρόσωπο αυτή σκύβει  :idiot:και της παιρνάνε απο πάνω,Ξενέρα μεγάλη αλλά απο σώμα αξιζε χαλάλι τα φράγκα.Συμμετοχή 7.5/10 και υπηρεσίες 7/10 καλό GFE μέτρια αγγλικά αλλά λέει για 24h kai παραπάνω μέρες γιατί μετράει σαν γυναίκα, λέω να την παρω για εγκαίνια Πλούταρχου.

Επισκέπτης
Καλος ο Panagopoulos με εκανε και γελασα με την ψυχη μου.
Μπραβο ρε Lua Lua. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παίδες,λέω να δοκιμάσω και Γκαμπριέλα την άλλη βδομάδα και ψάχνω στολή Ντιέγκο(Βρέμης)μάλλον Μοναστηράκι θα πάω.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα rewiew Barbara απο Zuzana.
1h/320ευρώ
Χθές απογευμα προς βραδάκι,ξενοδοχείο χωρίς κατι ιδιαίτερο,δωμάτιο απρόσωπο,χτυπάω πόρτα 3 φορές και μου ανοίγει η αδερφή του Νίλσεν(η Barbara)φορώντας αυτά που είχα παραγγείλει(φανέλα σορτσάκι Van Nistelroy,γοβα στιλέτο)εμφανισιακά τώρα.Ύψος μέτρια 1,70 με το μάτι,ολίγον αλλήθωρη(σε αποσυντονίζει κάπως),βύζο και ρωγοστάφυλο εξαίσιο αλλα απο DR 90210 σίγουρα,σώμα πολύ καλό.Βαθμολογία 8,5/10
Στο ζουμί τώρα,πάω πρώτα για μπανάκι της λέω να έρθει και αυτή για ζέσταμα αλλά αρνείται,κατάλαβα οτι πάει βάση προγράμματος :headbang:Κάνω γρήγορα το μπανάκι για να ξεκινήσει το μάτς,βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και την βλέπω να γελάει απονήρευτα,κάνω κάποια αναγνωριστικά σούτ(γλύψιμο,Μύριζε ωραία μάλλον είχε βάλει κρεμούλα)μου κάνει καπάκι ένα ακάποτο (καλούτσικο θα έλεγα όχι deep throat)γυρνάω το ματς σε 69,ήταν υγρή (όχι λιπαντικό)έδειχνε να συμμετέχει,της είπα να με φωνάζει (Lua-Lua).1-0 σκοράρω στο 69 με αριστουργηματικό τελείωμα της φάσης στην κοιλίτσα της(στην οποία έβαλε δαχτυλάκι και δοκίμασε γέυση!!!)αποδυτήρια για μπάνακι και 2ο ημίχρονο γρήγορα γρήγορα πρίν λήξει ο αγώνας(ξεκινάμε με στριπτίζ καλό φαινεται να το γνωρίζει το άθλημα και η μαλαπέρδα μου την κοιτάει με απορία κάθομαι στην καρέκλα και έρχεται να ανέβει στον θρόνο της με ε΄χει φτιάξει και την πετάω στα τέσσερα,είμαι στα τελειώματα και την βγάζω για να της τα πετάξω στο στόμα(πάντως δεν το χει στο σαιτ)και τι κάνει η π.... όπως φεύγουν τα φλόκια για το πρόσωπο αυτή σκύβει  :idiot:και της παιρνάνε απο πάνω,Ξενέρα μεγάλη αλλά απο σώμα αξιζε χαλάλι τα φράγκα.Συμμετοχή 7.5/10 και υπηρεσίες 7/10 καλό GFE μέτρια αγγλικά αλλά λέει για 24h kai παραπάνω μέρες γιατί μετράει σαν γυναίκα, λέω να την παρω για εγκαίνια Πλούταρχου.

ΜΟΝΟΝ μην σου ανέβει σε κανένα τράπεζι στον Πλουταρχο και αρχίζουν να πατάνε λελούδια και σκύψει και πάρουν κανέναν αλλο τα βόλια... ΑΚΟΥ έσκυψε και
πλήρωσες 320 για 1 ώρα! ΡΕ δεν πάτε καλά για ελάτε με τον κηδεμόνα σας για παρατηρήσεις...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Τι αλλο να πουμε ρε φιλε για την Cammila φαγωθηκες.
Πηγαινε και μην μας πεις μετα ρε μαγκες γιατι δεν με κραταγατε.
Αφου εισαι φτιαγμενος με το μουνι τραβα και πετατου τα ματια εξω.
Τωρα αν θα βγαλει αχνα δεν ξερω γιατι τα κομοδινα δεν μιλανε .
Και προσεχε να μην διαλεγεις CT με το θεμα ομορφια γιατι θα φας πολλες χλαπατσες .
Αυτα απο μενα χαρηκα.

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :rockon:  :rockon:  :rockon:   :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

τα πηρε ο baby στο κρανιο!!!!!!  >:cheesy:  >:cheesy:  >:cheesy:

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Review απο Aida (Thessaloniki tour).
2ωρο σημερα (ναι θυσιασα την Εθνικη για να παω).
Εμφανησιακα φαινετε καταρχην πιο μικρη απο τις φωτος και για μενα προσωπικα πιο ωραια. Ψηλη οσο λεει το σαιτ και με μετριο προς καλο προσωπακι.
Το δερμα της ειναι καταλευκο και πολυ απαλο (αν και με λιγο χνουδι) και το σωμα ειναι αρκετα ωραιο. Βυζι μεσσαιο προς μικρο αλλα με πολυ ωραιο σχημα και αισθηση.
Εχει γενικα ενα αθωο στυλ πιτσιρικας, ησυχης και συμαζεμενης πιτσιρικας. Απο την αρχη ηταν λιγο εκτος κλιματος και δεν μιλουσε πολυ. Εκανα εγω συζητηση για κανα 20λεπτο και μετα μπηκαμε στα βαθια. Στην αρχη τον επαιζε για κανα πενταλεπτο και μετα με καποτα πιπα. Η πιπα αρκετα χαλια αφου ηταν 'αερατη', μονο η 'λαβη του τιγρη' σε εκανε να καταλαβαινεις οτι κατι παιζει. Μετα τα προκαταρκτικα ανεβηκε απο πανω και αρχισε να κουνιετε. Μεγαλο μειον οτι στο κρεβατι ειναι λιγο 'ξυλο', δεν μιλαει δεν λαλαει. Ειναι ομως προθυμη να κανει οτι τις πεις. Την γυρισα στα 4 με τον κωλο τουρλωμενο. Διαλεξα αυτη την γκομενα για τον κωλο της, ο οποιος ομολογω ηταν αρκετα καλος για Ανατολικο Μπλοκ και αρκετα σκληρος (παντα με γνωμονα το Ανατολικο Μπλοκ), λογο του οτι υπηρξε παιχτρια του volley (οπως ειπε η ιδια).
Μετα απο ενα 10λεπτο doggy ηρθε η ωρα για να 'εναποθεσω'. Εσκασε το 2ο ξενερωμα, γιατι το σαιτ ανεφερε CIM αλλα η κοπελα εκανε CIM με καποτα!! (που τα σκεφτονται και τα ανακαλυπτουν καθε φορα αυτα τα περιεργα οι κοπελες, πραγματικα μου φανηκε ανωμαλια τελειως!).
Μετα απο αρκετη συζητηση και σε πιο χαλαρη ατμοσφαιρα εφτασε ο 2ος γυρος στον οποια ειχα παρει αποφαση να δοκιμασω τις μισες στασεις που ηξερα. Ξεκινησε παλι με 'αεροπιπα' και μετα απο λιγο ξεκινησε η δραση. Η κοπελα οπως ειπα αρκετα προθυμη αλλα να στηνεται δεν ηξερε πολυ καλα. Ο 2ος γυρος κρατησε αρκετη ωρα, γιατι σε καποια φαση ειπα να γλυψω και λιγο στο ενδιαμεσο. Πεντακαθαρη η κοπελα με πολυ καλη μυρωδια. Μετα το τελος και του 2ου γυρου ειχε και παλι συζητηση.
Οπως με πληροφορησε αυριο (18 του μηνος) θα φυγουνε μαζι με την Erica πισω στην πατριδα, γιατι ειχε παρα πολυ λιγη πελατεια σε αυτο το tour.
Σε καποια φαση, αφου με ρωτησε πρωτα αν με πειραζει, ηρθε μεσα και η Erica. Για αυτην εχω να πω οτι ειναι πιο χαρουμενη και με πολυ καλα Αγγλικα. Εμφανησιακα στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο, ισως γιατι χαμογελουσε και γελουσε ολη την ωρα και δεν εβγαζε την 'ξυνιλα' των φωτο. Η Erica ανεφερε οτι θα αλλαξει τις φωτο γιατι προσφατα εβαλε σιλικονη και εχει μεγαλυτερο βυζι τωρα.

Σε γενικες γραμμες ηταν ενα ραντεβου μακρια απο το τελειο αλλα οχι και χαλια. Μ'αρεσε η αθωοτητα που βγαζε η Aida (αρκετη πουτανια εχουμε δει) αν και πιστευω σε αρκετους δεν θα αρεσε η ξενερωτη/αμηχανη σταση της. Θα την συνιστουσα (με μια επιφιλαξη) για ενα ηρεμο long-time date αλλα σιγουρα οχι για αυτους που περιμενουν PSE. Οχι κατι το φοβερο το ολο συνολο αλλα δεν με χαλασε και ολας, γιατι οπως ειπα μ'αρεσει το ηρεμο στυλακι και το λευκο μυρωδατο δερματακι.
Αυτα απο το 'μετωπο', δεν νομιζω να φανει και πολυ χρησημο το review γιατι οπως ειπα αυριο φευγουν πισω.
Προτεινα και στις 2 να χαμηλωσουν τις τιμες στο επομενο tour για να εχουν περισσοτερη πελατεια, δεν ειπαν τπτ αλλα δυσκολο το κοβω γιατι πρεπει να μπηκαν μεσα για τα καλα απο αυτο το tour.

υ.γ. Καποιος καφρος πληρωσε την Erica στο τουρ της Αθηνας 800 πλαστα ευρω. Δεν την χαλασε γιατι με αυτα (+αλλα) πληρωσε την σιλικονη και δεν πηρε πρεφα ο γιατρος αλλα βλεπω οτι συνεχιζουμε να κραταμε την κακη φημη.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
επιτελους η επιστροφη μου στα CT(καιρο περιμενα αυτη τη μερα)

review απο angel(independant) 19 Μαιων
κανονιστηκε το ραντεβουδακι(outcall) χθες με 3-4 sms
σημερα μαλιστα μου εστειλε και για επιβεβαιωση
εφτασε το απογευμα για 2ωρο date που ισως να γινοταν και 3 ή 4 ωρες αλλα ειχε την εθνικη
ωραια κοπελα εμφανισιακα σου θυμιζει μαθητριουλα και οχι καμια pro
τζινακι και ενα αμανικο και κοντο μπλουζακι που εδειχνε το piercing στον αφαλο
αφου περασαμε κατι λιγοτερο απο μια ωριτσα με κουβεντουλα και στη γλωσσα της περασαμε  στο ψητο
φιλακια αν και γενικα λεει δεν κανει που εξελιχθηκαν σε DFK
ωραιο σωμα με πιασιματακια αλλα λεπτη
πλουσιο στηθος μαλλον C+ αλλα λιγο πεσμενο
αρχισαμε με φιφα με σκουφακι αν και ηλπιζα να ηταν alkapoto
τιποτα το ιδιαιτερο απλα ευχαριστο
μετα ανεβηκε απο πανω και οντως μπορω να πω οτι εχει υπεροχο γατακι
ξυρισμενο και στενο
αν και γενικοτερα σε ολο το date εδειχνε φοβερα τρακαρισμενη η αποροφιμενη σε κατι εδειχνε σιγα σιγα να το απολαμβανει
μετρια συμμετοχη και κυριως την κουμανταρα εγω
φανηκε να τελειωνει οταν την ειχα απο πανω και οταν την ειχα στα τεσσερα
γενικα εριξα ενα βολι και την μαμουσα για καμια ωρα και ενα τεταρτο
αν και περασαμε τις 2 ωρες κατα κατι δεκαλεπτα :) εδειξε να απολαμβανει την ωρα που περασαμε μαζι
τελειωσα με φιφα λεγοντας της να με κοιταει στα ματια
ταυλα μπορω να πω
ελεω εθνικης και ισως επειδη μαμουσα αρκετη ωρα ειπαμε να το αφησουμε στο 2,5ωρο και να συνεχισουμε οταν ξαναερθει,φευγει αυριο το πρωι
μπορω να πω οτι περασα καλα και οτι ενιωσα οτι ημουν με την κοπελα μου και οχι με ενα CT
ισως να οφειλεται οτι το μαμησα με την ομιλια και ενιωσε και εκεινη καλα κατι το οποιο φανηκε και στο sex
γενικα αυτο ηθελα και θελω γενικοτερα
να νιωσει η οποιαδηποτε οικεια για να αποδωσει οσο καλυτερα γινεται και οχι προσποιητα
το μονο που με χαλασε καπως ηταν οτι ηταν καπως τρακαρισμενη και ωρες ωρες φιανοταν να ηταν αλλου
ισως επειδη μιλησαμε στη γλωσσα της, ισως επειδη φευγει αυριο ισως να σκεφτεται τι κανει
γενικα πολυ καλο GFE experience αν και θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο κατι το οποιο ελπιζω να γινει την επομενη φορα που θα μας ξαναεπισκεφτει

αυτα τα ολιγα απο εμενα
ελπιζω να βοηθησα
αναμενω τις γνωμες σας

Επισκέπτης
Alexandra Vip.
Το απολυτο GFE .
Εξυπνη ομορφη και τσαχπινα σε ολα της.
Εγω σιγουρα θα ξαναπαρω.
:boff:Ειχα πολυ καιρο να βρω CT που οταν το πηδας σε κοιταει μεσα στα ματια με νοημα.
Με αλλα λογια ωραιο γκομενι και τα αξιζει τα φραγκα που παιρνει . :bounce-glasses:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Παιδες αν δεν σας πειραζει, οταν αναφερεστε σε καποια κοπελα, βαλτε και ενα link για να τη τσεκαρουμε.
Ευχαριστω

the_O_

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ξερει κανενας που μπορώ να βρω review απο gabriela απο zuzana? στο site της εχει review απο αθηνα αλλα δεν τα βλεπω και πολυ αξιοπιστα.

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΜΟΝΟΝ μην σου ανέβει σε κανένα τράπεζι στον Πλουταρχο και αρχίζουν να πατάνε λελούδια και σκύψει και πάρουν κανέναν αλλο τα βόλια... ΑΚΟΥ έσκυψε και
πλήρωσες 320 για 1 ώρα! ΡΕ δεν πάτε καλά για ελάτε με τον κηδεμόνα σας για παρατηρήσεις...
250 + 70 την στολή ρε Yura απο την τσέπη τους θα την πλήρωναν?

Panagopoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Alexandra Vip.
Το απολυτο GFE .
Εγω σιγουρα θα ξαναπαρω.
:boff:Ειχα πολυ καιρο να βρω CT που οταν το πηδας σε κοιταει μεσα στα ματια με νοημα.
Με αλλα λογια ωραιο γκομενι και τα αξιζει τα φραγκα που παιρνει . :bounce-glasses:

Baby είναι όπως φότο η έχει πάρει όσκαρ στο φοτοσόπ?Δώσε κανα rewiew μήπως ψωνίσουμε και εμείς

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Alexandra Vip.
Το απολυτο GFE .
Εγω σιγουρα θα ξαναπαρω.

Τα είπα δεν τα είπα BABY

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πώς είναι από πίπα η Alexandra; 

Sinnay

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
20
Πόντοι
0
Οπως με πληροφορησε αυριο (18 του μηνος) θα φυγουνε μαζι με την Erica πισω στην πατριδα, γιατι ειχε παρα πολυ λιγη πελατεια σε αυτο το tour.
Σε καποια φαση, αφου με ρωτησε πρωτα αν με πειραζει, ηρθε μεσα και η Erica. Για αυτην εχω να πω οτι ειναι πιο χαρουμενη και με πολυ καλα Αγγλικα. Εμφανησιακα στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο, ισως γιατι χαμογελουσε και γελουσε ολη την ωρα και δεν εβγαζε την 'ξυνιλα' των φωτο. Η Erica ανεφερε οτι θα αλλαξει τις φωτο γιατι προσφατα εβαλε σιλικονη και εχει μεγαλυτερο βυζι τωρα.

Φίλε suzuki που αυτό που είδες από erica θα την πρότεινες ; Από ότι είδες δηλαδή. Εντύπωση μου κάνει που λέει ότι φεύγει στις 18/10 πάντως...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom