tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οταν θα βγουν στην δουλια θα σε πω !!!αστα αυτα και πες μας για τα κοριτσια που βαζεις στα αβαταρ σου τωρα τελευταια...
Οταν θα βγουν στην δουλια θα σε πω !!!αστα αυτα και πες μας για τα κοριτσια που βαζεις στα αβαταρ σου τωρα τελευταια...
τωρα τοκανες ακομα χειροτερο.... παω να κλαψω...Οταν θα βγουν στην δουλια θα σε πω !!!
Και βεβαια δεν εχουν χεστη ακομα πανω τους που τα τηλεφωνα τους και τα mail τους δινουν και περνουν σταν Γαδα εδω και κατι μερες !!
Βρε εσυ για αλλο λογο ειναι χεσμενοι !!
Οι μισοι γιατι θα τους κοψει τον κωλο η γυναικα τους !!!
Και οι αλλοι μισοι ξερεις γιατι !!
Μιλαμε για Μυλορδους οχι για σενα και μενα που ειναι στα αρχιδια μας !!
Γκε γκε Doc !!! ;)
gian το εχω φαει αυτο το πακετο..
πριν 7-8 χρονια...φαγανε το κοριτσι..και το κινητο μου ηταν μεσα στις κλησεις της..
γαματα μην σου τυζει, ΓΑΔΑ, αποτυπωματα, ανακρισεις ..
Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου...
aaaaa.....γειά σου!!!!! ;)Αν πάλι δε δίνεις πουθενά λογαριασμό δεν τρέχει μία.
Για την ψιλια δεν χρειαζεται να πω !!!
Εχουν γραφτει Υμνοι !!!
Πολυ ζεστη βλεπω σημερα!
οσο για τα στρουμφακια, ποιος τελικα τσεπωνει τις κρατησεις της κοπελας?
αυτοι ΄΄η το κρατος?
αν και αν δεν ειναι "μπηχτη" απο καπου, η κοπελα μπορει καλιστα να "περιλαβει" τα στρουμφ και να συνεχισει το τουρ της
θυμαμαι ειχε τυχει κατι τετοιο στη δομινικα στο πρωτο της τουρ
daisy και karina το γλωσοφαγαμε το θεμα και τα κοριτσια θα αργησουν
οποτε το κορμι ειναι ακομα εδω? ξερει κανεις?
Και αν δηλαδή σε κάποια εγώ της χαρίσω ένα αυτοκίνητο και μετά την γαμάω χωρίς να την πληρώνω κανένα χρόνο, αυτό είναι πορνεία;
Ajajajajajajaja !!
Δυσκολη λεξη Αεροπορε !!!
Δεν ειναι για μενα !!
Εδώ είναι και σε περιμένει , αν δεν το έχεις τιμήσει μέχρι τώρα. Μόνο φρόντισε μέχρι αύριο, γιατί μεθαύριο τα μαζεύει και φεύγει. Αν πάλι τη χάσεις, δεν χάλασε κι ο κόσμος, όπως είχα γράψει, υπάρχει πάντα και η εφάμιλλή της σε επίπεδο υπηρεσιών, η Martina:
Ναι φιλε Kon.air της ειχα γραψει, στειλει sms κλπ αλλα το τρελανατε το κοριτσι και μου απαντησε μια φορα αλλα μετα κανονησα και εγω Ευα και Αγνη και δεν προλαβα
Οσο για τη Martina θυμαμαι που μου το ειπες, και τα μπερδεψα και νομιζα οτι ερχεται με την Aliki παρεα
Βλεπω της αρεσει και το κουλουρακι απο την κριτικη σου, καλο αυτο
Αλλα πως στο καλο την εκλεισες 8 ωρες, συν κουλουρι με 500 ευρω? εκει με εστειλες(μαλλον επειδη εισαι σταθερος πελατης φανταζομαι)
Τα πολλά φτερά σε μπέρδεψαν.
Δεν είναι ο kon.air αυτός που την
έκλεισε 8ωρο, αλλά ο wings.
Οσο για τη Martina...
Αλλα πως στο καλο την εκλεισες 8 ωρες, συν κουλουρι με 500 ευρω? εκει με εστειλες(μαλλον επειδη εισαι σταθερος πελατης φανταζομαι)