Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 184 άτομα (12 μέλη και 172 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
η γιαγιακα....3 ωρες 280!!!!! πιο φτηνα και απο μπουρδελο.....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Απο Υγεία .... πως παμε;;;
ποια "Υγεια" συναγωνιστη?? μην λες τετοιες λεξεις εδω μεσα σε παρακαλω... 1€ εφτασε και θα ξαναφτασει στην τιμη που την αγορασα, οταν η κορη μου τελειωσει το πανεπιστημιο...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Παιχτες να προσεχετε να μην χυσετε πανω στο αρκουδακι παρακαλω !!!
το αρκουδακι  :2funny:

80850286v2_225x225_Front.jpg

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
ειναι σαν να πονταρεις στην Ισπανια οτι θα παρει το Παγκοσμιο Κυπελο κατι που εκανα εγω και αν μου βγη βγηκε αν οχι θα ειναι αλλη μια χασουρα !!!

τιτανοτεραστιε Προεδρε!!! μαζι θελω να δουμε τον τελικο!!!
Ισπανια 5.80 ή 5.90 απ'τα περυσι τα εχω χωσει και Ισπανια-Αγγλια ζευγαρι τελικου, με 15.50, κατι ψιλα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
τιτανοτεραστιε Προεδρε!!! μαζι θελω να δουμε τον τελικο!!!
Ισπανια 5.80 ή 5.90 απ'τα περυσι τα εχω χωσει και Ισπανια-Αγγλια ζευγαρι τελικου, με 15.50, κατι ψιλα...
μολις εχασες :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Εδω μαγκες εκανα μια εξαιρεση και εδινα 150 !!!!!!! :thumbsup: :thumbsup:

Ρεμπετη, για αυτο εδω εδινες 160??

ουφ! καμμια 40ρια σελιδες διαβασα χθες και σημερα στο θρεντ για να καλυψω τα κενα μου...
εκτος φυσικα απο το "σεντονι" της Μαργκοτσκα! ειπαμε να διαβαζουμε, αλλα οχι κι ετσι...
Αυτο με τα γλωσσοφιλα το εχει μεταδωσει και στην φιλη της την Ντιανα... την ειχα συναντησει οταν ηταν στον Ζ και την διαφημιζε "100% real breast" ή καπως ετσι...
γλωσσοφιλα δεν γουσταρω καθολου, αλλα εκει που παθαινω καθιζηση, ειναι οταν πιανω βυζι σιλικονατο "παλιας κοπης"... τοτε που τα φτιαχνανε σαν πλαστικα μπωλ!
Ειχα ριξει μεγαλο κραξιμο στον Ζ, ειχα γραψει και σχετικα στο συντομο review στο site, αλλα φυσικα το κανανε γαργαρα...

Συνημμένα

• Natasha Shy.jpg
    Natasha Shy.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 19

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Μην πτοείσαι
Εφόσον κάνεις το κέφι σου και περνάς καλά δεν νομίζω ότι οφείλεις να δίνεις εξηγήσεις σε μένα ή και σε άλλους στο φόρουμ

Τι να πω βρε Γκίσμο!!!!!
Αν πω θα πέσουν να με φάνε...
.....αφού θέλουν όλοι να γαμήσουν με 100!!!!
Αν βρουν ποτέ τον ποτόν να γαμήσουν τέτοιο μουνί με φουλ σέρβις μόνο με 100....
....να μας το πουν και εμάς!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και μετα τις 12 Ιουνιου μπανακια !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• Picture 349.jpg
    Picture 349.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 18

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ενω αμα εφευγε σχεδον αγαμητη και με αδειες τσεπες , θα το εκανε το σκοντο της ... και αυτη.

Γεια σου ρε αλανι , καλο βραδυ.  :-* :-*

+1000000 κ οχι μονο αυτη ολες οι καριολες

porcupine

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Πήραμε χθες και περάσαμε όμορφα...!!!  ;)
Αλλά και πάλι κάτι μου έλειπε από την όλη συνάντηση...!!!  :(
... διαπίστωσα ότι απλά δεν δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνει με αποτέλεσμα να σου δίνει συνέχεια την εντύπωση ότι κάτι λείπει από το σύνολο για να ολοκληρωθεί!
Πιλότε θα διαφωνήσω μαζί σου και θα πω ότι και αυτήν  την φορά τρώει χρόνο!  ;)
Το ότι δεν τρώει χρόνο από εσένα ή από εμένα δεν σημαίνει ότι δεν το κάνει και στο σύνολο!  :P
Η κοπέλα έχει τον τρόπο της και αν την αφήσεις, θα φύγεις χωρίς να πηδήξεις!  :cheesy: :grin:
Υπάρχουν άτομα που αφήνονται και ντρέπονται να αναλάβουν το ρόλο τους και αφήνουν τις κοπέλες να κάνουν τα πάντα!
Εκεί η Νέσσα σε έχει σκίσει!
Μην κοιτάς που έχεις πάρει το κολάι τωρά και δεν μασάς!  :2funny: ;)

Για αυτό προσοχή όσοι θα πάτε, πάρτε τα ηνία και καβαλήστε το άλογο αλλιώς απλά θα κλαίτε τα λεφτά σας διότι ο Κορίτσαρος έχει τον τρόπο της και θα σας φάει πολύ χρόνο αν την αφήσετε...!  :o :huh:
Αυτά...!
Πιλότε κοίτα μην συναντηθούμε έξω από το δωμάτιο της!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτον, 1η μέρα ραντεβού μετά από ταξίδι ... τσ,τσ,τσ, δεν έχεις μάθει τίποτα ακόμα μου φαίνεται ή απλά ... δεν κρατιέσαι!  :2funny:
Δεύτερον, αν εμένα μου έλειπε κάτι στη 1η συνάντηση (κάποια έλλειψη οικειότητας, αμηχανία ίσως) στη 2η δεν μου έλειψε τίποτα απολύτως  :grin: , εκτός ίσως από το κουλούρι, που δεν ξέρεις ποτέ, άγνωσται αι βουλαί του ... αιδοίου  ;). Με άλλα λόγια, για να το πω πιο ωμά, φχαριστήθηκα γαμήσι, με σχεδόν απ' όλα μέσα, με μια πάρα πολύ ωραία γκόμενα!  :rockon: Τι άλλο παραπάνω δηλαδή;
Τρίτον, ξέρεις καμία που να δίνεται ολοκληρωτικά από το 2ο ραντεβού, και μάλιστα με την εμφάνιση της Vanessa;  :idiot: Αν ναι, περιμένω στοιχεία με pm  :grin:
Τέταρτον, χρόνο εμένα δεν μου έφαγε, αν μπορούσα θα μου καθόταν και για 3ο γύρο, απλά δεν μπορούσα τόσο γρήγορα (σε 1,5 ώρα) 3η φορά. Για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους. Τώρα τι κάνει με τους άλλους, δεν μ' αφορά, στο κάτω-κάτω γι' αυτό γράφουμε εδώ, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να ξέρει πώς να ενεργήσει.
Τελευταίο, για να σε αναγνωρίσω, αν εγώ φοράω τη στολή του πιλότου την ώρα που θα βγαίνω (ή θα μπαίνω, δεν έχω πρόβλημα) από το δωμάτιό της, εσύ τι στολή θα φοράς;  :2funny: :2funny: :2funny: Της πονηρής αλεπούς;  :2funny: :2funny: :2funny: (furbo στα Ιταλικά σημαίνει πονηρός, αν δεν απατώμαι).
Τη καλημέρα μου!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom