tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Θα σου ελεγα τι θα μου κανει !! ;)Θα σου τις βρέξει η θεία Margo! Παλιόπαιδο! Να μην της λες ούτε καλημέρα
Θα σου ελεγα τι θα μου κανει !! ;)Θα σου τις βρέξει η θεία Margo! Παλιόπαιδο! Να μην της λες ούτε καλημέρα
Ντιβα η Νταβα ?
Δεν το πιστεύω ότι έχουμε ανοίξει κουβέντα ...
Μήπως είναι ώρα να ανοίξουμε θεματάκι με "CT in Greece - Απαντήσεις θιγομένων από κριτικές?"
Να μεταφρασει καποιος γιατι το εχασα !!
μαλακιας το αναγνωσμα...
τις προαλλες ειχε βγει μια αλλη και εκραζε τον αισμαν επειδη εγραψε ενα σχολιο για τη μυτη της. ..
γιατι, ειναι κακο μη βγει καμια βρωμα απο το τι μαλακιες λεμε κατιδιαν στις τουριστριες και μας χαλασει το ιματζ εδω μεσα ε?
Aν ειναι για τα ματια της μονο !!!
αγαπητέ παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. πρώτος πρώτος έχω πει να μη μιλάμε, γιατί και αυτές μιλάνε. ;)
όμως αν αρχίσει η κάθε μια τους να λέει "μου ζήτησε ακάποτο, δεν το έδωσα και γι αυτό μου έβαλε 5άρια", "παραλίγο να με πνίξει - να μου σπάσει το χέρι", "βούτηξε τα 50 από τα 250 που είχε αφήσει και έφυγε", "βρώμαγε και για αυτό δεν του έκανα OWO", "ήρθε με γάμισε και έφυγε χωρίς να πληρώσει"....
...γιατί να είσαι σίγουρος ότι θα πάει σύννεφο η παπαριά....
...τότε πάνε βγάλε άκρη εσύ...
αγαπητέ παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. πρώτος πρώτος έχω πει να μη μιλάμε, γιατί και αυτές μιλάνε. ;)
όμως αν αρχίσει η κάθε μια τους να λέει "μου ζήτησε ακάποτο, δεν το έδωσα και γι αυτό μου έβαλε 5άρια", "παραλίγο να με πνίξει - να μου σπάσει το χέρι", "βούτηξε τα 50 από τα 250 που είχε αφήσει και έφυγε", "βρώμαγε και για αυτό δεν του έκανα OWO", "ήρθε με γάμισε και έφυγε χωρίς να πληρώσει"....
...γιατί να είσαι σίγουρος ότι θα πάει σύννεφο η παπαριά....
...τότε πάνε βγάλε άκρη εσύ...
Tipos, μιλάνε οι καθαροί ουρανοί!
Οι συγγενείς του κρεμασμένου αυτολογοκρίνονται!
γιατι, ειναι κακο μη βγει καμια βρωμα απο το τι μαλακιες λεμε κατιδιαν στις τουριστριες και μας χαλασει το ιματζ εδω μεσα ε?
Το αθλημα ειναι να γαμησεις και να φυγεις, οχι να βγαζεις ακρες και μεσες και να ψαχνεις τις παπαριες. Καποιοι το ειδαν εργολαβια οτι θα παιξουν με τις πουτανες, οι πουτανες το ειδαν εργολαβια οτι θα παιξουν με τους πελατες. Τυχαιο το "στη πουτανα πουτανιες δε κανεις?" Δε κοιταμε να γαμησουμε, θελουμε και τη γαρνιτουρα στο μυαλο μας. Θελουμε να πιστευουμε και οτι τις δουλευουμε. Θελουν και αυτες να νομιζουν οτι μας δουλευουν.
ΧΑΧΑΧΑ γελαμε ολοι. και εμεις και αυτες. Πιο πολυ ομως γελαει αυτος που βλεπει τη παρασταση απο το θεωρειο.
Tipos, μιλάνε οι καθαροί ουρανοί!
Οι συγγενείς του κρεμασμένου αυτολογοκρίνονται!
Κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον Εκτορ
Το πιο ωραιο ειναι να ''σφαζομαστε'' μεταξυ μας για τα ματια μιας πουτανας, και αυτο δυστυχως εχει γινει πολλες φορες εδω μεσα, καποτε συμμετειχα και εγω (ω!! μαλακας) .
Το θεμα ειναι απλο, πολυ απλο, δεν ασολουμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ με ΚΑΜΙΑ, εδω μεσα λεμε μαλακιες μεταξυ μας και τις εχουμε ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, γιατι και το καλο και το κακο σχολιο παλι διαφημηση ειναι, παλι φερνει στην επιφανεια την υπαρξη καποιας στην Αθηνα.
Τις ΓΡΑΦΟΥΜΕ στα αρχιδια μας και δεν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.... απλο ειναι !!!!!!!