Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (4 μέλη και 138 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• arxidia.jpg
    arxidia.jpg
    149,9 KB · Εμφανίσεις: 28

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Πάντως, και ανεξάρτητα από το γεγονός πως οι καταγγελίες της δεν επιδέχονται αποδείξεως οπότε απλά είναι ο λόγος της εναντίον του όποιου αντιλόγου, και μυαλό έχει και "άποψη".
Θα μου πεις τόσα χρόνια στο κλαρί αφού άντεξε θα είχε μυαλό, αλλιώς θα είχε χαθεί προ πολλού.
Τα κονόμησε κι όλας και απέκτησε και άποψη. Η πουτανιά είναι μεγάλο σχολείο και η συγκεκριμένη πρέπει να έχει 2 πτυχία και 3 μεταπτυχιακά, η δε οικονομική άνεση σου δίνει την δυνατότητα να λες ότι γουστάρεις.
Θα φοβηθεί μήπως θυμώσει κάποιους;
Η καρριέρα έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει, άσε που όταν τελειώνει μια μεγάλη "αθλήτρια" γίνεται καλή κώουτς! ;) ;)

Ξαναθέτω όμως το ερώτημα που ανέφερα σε παρακείμενο θρεντ. "Ντίβα ποιοι την έκαναν, αν όχι εμείς;"

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ντιβα η Νταβα ?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.771
Πόντοι
3.715
από μένα δεν έχουν δει φράγκο αμφότερες πάντως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν το πιστεύω ότι έχουμε ανοίξει κουβέντα ...  :headbang: :headbang: :headbang:

Μήπως είναι ώρα να ανοίξουμε θεματάκι με "CT in Greece - Απαντήσεις θιγομένων από κριτικές?"

:2funny:

γιατι, ειναι κακο μη βγει καμια βρωμα απο το τι μαλακιες λεμε κατιδιαν στις τουριστριες και μας χαλασει το ιματζ εδω μεσα ε?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aν ειναι για τα ματια της μονο !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι έχει μια 40άρα ανάμεσα στα πόδια της που δεν έχει μια 20άρα?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαλακιας το αναγνωσμα...
τις προαλλες ειχε βγει μια αλλη και εκραζε τον αισμαν επειδη εγραψε ενα σχολιο για τη μυτη της. :headbang:.. :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακιας το αναγνωσμα...
τις προαλλες ειχε βγει μια αλλη και εκραζε τον αισμαν επειδη εγραψε ενα σχολιο για τη μυτη της. :headbang:.. :jerking:

το κλου ειναι αλλο. σαφως και κουβαλανε ολες σκατα στο κεφαλι τους, αλλη λιγοτερο αλλη περισσοτερο. αναμενομενο στο επαγγελμα. Αλλα μη παμε να βγουμε και μεις στον αφρο ντε και καλα. Παιζει τρελο παρασκηνιο και ολοι ξερουνε κομματακια κομματακια απο αλλους, ειτε απο κουβεντα "καφενειο", ειτε απο κουβεντες που λενε οι τουριστριες, ειτε απο κουβεντες που λενε οι τουριστριες ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ οι συναθλητες βρωμα για αλλους συναθλητες.
Και φυσικα το τι κανει ο καθενας στα κατιδιαν το ξερει για τον εαυτο του καλυτερα απο τον καθενα  ;)

ετσι για να ξερουμε και τι λεμε παιχτες.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
γιατι, ειναι κακο μη βγει καμια βρωμα απο το τι μαλακιες λεμε κατιδιαν στις τουριστριες και μας χαλασει το ιματζ εδω μεσα ε?

αγαπητέ παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. πρώτος πρώτος έχω πει να μη μιλάμε, γιατί και αυτές μιλάνε.  ;)

όμως αν αρχίσει η κάθε μια τους να λέει "μου ζήτησε ακάποτο, δεν το έδωσα και γι αυτό μου έβαλε 5άρια", "παραλίγο να με πνίξει - να μου σπάσει το χέρι", "βούτηξε τα 50 από τα 250 που είχε αφήσει και έφυγε", "βρώμαγε και για αυτό δεν του έκανα OWO", "ήρθε με γάμισε και έφυγε χωρίς να πληρώσει"....

...γιατί να είσαι σίγουρος ότι θα πάει σύννεφο η παπαριά....

...τότε πάνε βγάλε άκρη εσύ...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Πρόταση μόνο για κείνη εννοεί, αποκλειστική! (για κορίτσι της! όνομα & μη χωριό, Καρίνα! )
Αφού σε ξέρει! Μη μας το παίζεις "μωρή παρθένα" ξαφνικά!  :grin: :grin: :grin:  :2funny:
Aν ειναι για τα ματια της μονο !!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Tipos, μιλάνε οι καθαροί ουρανοί!
Οι συγγενείς του κρεμασμένου αυτολογοκρίνονται!  :grin:
αγαπητέ παραβιάζεις ανοιχτές πόρτες. πρώτος πρώτος έχω πει να μη μιλάμε, γιατί και αυτές μιλάνε.  ;)

όμως αν αρχίσει η κάθε μια τους να λέει "μου ζήτησε ακάποτο, δεν το έδωσα και γι αυτό μου έβαλε 5άρια", "παραλίγο να με πνίξει - να μου σπάσει το χέρι", "βούτηξε τα 50 από τα 250 που είχε αφήσει και έφυγε", "βρώμαγε και για αυτό δεν του έκανα OWO", "ήρθε με γάμισε και έφυγε χωρίς να πληρώσει"....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Το αθλημα ειναι να γαμησεις και να φυγεις, οχι να βγαζεις ακρες και μεσες και να ψαχνεις τις παπαριες. Καποιοι το ειδαν εργολαβια οτι θα παιξουν με τις πουτανες, οι πουτανες το ειδαν εργολαβια οτι θα παιξουν με τους πελατες. Τυχαιο το "στη πουτανα πουτανιες δε κανεις?"  Δε κοιταμε να γαμησουμε, θελουμε και τη γαρνιτουρα στο μυαλο μας. Θελουμε να πιστευουμε και οτι τις δουλευουμε. Θελουν και αυτες να νομιζουν οτι μας δουλευουν.

ΧΑΧΑΧΑ γελαμε ολοι. και εμεις και αυτες. Πιο πολυ ομως γελαει αυτος που βλεπει τη παρασταση απο το θεωρειο.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον Εκτορ  :2funny: :2funny:

Το πιο ωραιο ειναι να ''σφαζομαστε'' μεταξυ μας για τα ματια μιας πουτανας, και αυτο δυστυχως εχει γινει πολλες φορες εδω μεσα, καποτε συμμετειχα και εγω (ω!! μαλακας)  :headbang: .

Το θεμα ειναι απλο, πολυ απλο, δεν ασολουμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ με ΚΑΜΙΑ, εδω μεσα λεμε μαλακιες μεταξυ μας και τις εχουμε ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, γιατι και το καλο και το κακο σχολιο παλι διαφημηση ειναι, παλι φερνει στην επιφανεια την υπαρξη καποιας στην Αθηνα.

Τις ΓΡΑΦΟΥΜΕ στα αρχιδια μας και δεν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.... απλο ειναι !!!!!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Το αθλημα ειναι να γαμησεις και να φυγεις, οχι να βγαζεις ακρες και μεσες και να ψαχνεις τις παπαριες. Καποιοι το ειδαν εργολαβια οτι θα παιξουν με τις πουτανες, οι πουτανες το ειδαν εργολαβια οτι θα παιξουν με τους πελατες. Τυχαιο το "στη πουτανα πουτανιες δε κανεις?"  Δε κοιταμε να γαμησουμε, θελουμε και τη γαρνιτουρα στο μυαλο μας. Θελουμε να πιστευουμε και οτι τις δουλευουμε. Θελουν και αυτες να νομιζουν οτι μας δουλευουν.

ΧΑΧΑΧΑ γελαμε ολοι. και εμεις και αυτες. Πιο πολυ ομως γελαει αυτος που βλεπει τη παρασταση απο το θεωρειο.

Στο ενδιάμεσο των 2 ποστ κάτι πήρες έτσι?  :) :)

Στο πρώτο απάντησα.
Με το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mόρτη, μόλο το σέβας, ό,τι βγάζει γέλιο είναι καλοδεχούμενο!

Κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον Εκτορ  :2funny: :2funny:

Το πιο ωραιο ειναι να ''σφαζομαστε'' μεταξυ μας για τα ματια μιας πουτανας, και αυτο δυστυχως εχει γινει πολλες φορες εδω μεσα, καποτε συμμετειχα και εγω (ω!! μαλακας)  :headbang: .

Το θεμα ειναι απλο, πολυ απλο, δεν ασολουμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ με ΚΑΜΙΑ, εδω μεσα λεμε μαλακιες μεταξυ μας και τις εχουμε ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, γιατι και το καλο και το κακο σχολιο παλι διαφημηση ειναι, παλι φερνει στην επιφανεια την υπαρξη καποιας στην Αθηνα.

Τις ΓΡΑΦΟΥΜΕ στα αρχιδια μας και δεν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.... απλο ειναι !!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom