Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (1 μέλη και 93 επισκέπτες)

bet

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
thanks path!

ένα από αυτά που έχω εντοπίσει είναι το
μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να το χρειαστώ

απ' όσα έχω δει μου φαίνεται το καλύτερο

Αν το ελέγξεις σύντομα αυτό το πρακτορείο , δώσε μας τα φώτα σου, γιατί δείχνει΄2-3 πολύ καλές τις οποίες κι έχω δει σε ταινιούλες. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστο, γιατί δεν υπάρχουνε πουθενά κριτικές για αυτό το γραφείο...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αξιόπιστο, γιατί δεν υπάρχουνε πουθενά κριτικές για αυτό το γραφείο...
Aσε που κάπου μέσα στα FAQ γράφει το ακόλουθο:

"First time clients have to send our DEPOSIT OF THE 50% in advance Western Union Advertisement"

Άρα? Eκτός κι αν σας περισευουν 500άρικα ή σας βαραίνουν τα 1000άρικα της προκαταβολής, αγοράστε ελευθερα. Μετά ελάτε να μας κλαφτείτε οτι σας εξαπατήσανε. Εμείς εδώ είμαστε και θα σας παρηγορήσουμε αναλόγως.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Aσε που κάπου μέσα στα FAQ γράφει το ακόλουθο:

"First time clients have to send our DEPOSIT OF THE 50% in advance Western Union Advertisement"

Άρα? Eκτός κι αν σας περισευουν 500άρικα ή σας βαραίνουν τα 1000άρικα της προκαταβολής, αγοράστε ελευθερα. Μετά ελάτε να μας κλαφτείτε οτι σας εξαπατήσανε. Εμείς εδώ είμαστε και θα σας παρηγορήσουμε αναλόγως.

ΠΕΣΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ
γιατί ΟΣΕΣ φορες και να το γράψουμε οι ΝΕΟΙ δεν ακούν.... Ασε που πριν είδα οτι ΚΑΠΟΙΟΣ φίλος ρώταγε για Ladies tours αν είναι καλό πρακτορείο και
τα κορίτσια καλά. ΣΩΣΤΑ του απάντησησες τι να ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΩΤΑ.... μόνον παρηγοριά μετά!!

bet

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι κοπέλες που διαφημίζει αυτό το σάιτ είναι πραγματικά πολύ καλές, όμως αμφίβολο αν ανήκουν στο συγκεκριμένο γραφείο...

Ενδεικτικά δείχνω την εξής διεύθυνση:
Θα δείτε μερικές που διαφημίζει αυτό το lily.lo.to

Κάποια στιγμή ήθελα να ρισκάρω ώστε να κλείσω, αλλά ζητώντας μου την προκαταβολή με ξενέρωσε και τα είχα ρίξει στο Χ2 της Ελλάδας με τη Νορβηγία :2funny:

Επισκέπτης
Ηθελα κατι καλο γιατι εχω πολυ καιρο να παρω CT γιαυτο καθησα και μελετησα πολυ πριν διαλεξω.
Τελικα αποφασισα να κεντρισω την Kendra και καλα εκανα.
Το κοριτσι σε ξενοδοχειο διπλα στο γραφειο οτι πρεπει , βεβαια μικρο δωματιο αλλα ποιος δινει σημασια σε αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
Λοιπων το κοριτσι το εχει και με το παραπανω.
1.30 ωρα 3 μπαλακια και δεν με αφηνε να φυγω.
Ατου μεγαλο το γλωσσιδι της το οποιο ειναι θανατος και το δουλευη παντου .
Στενη με το παραπανω και με πολυ καλο σωμα σφιχτο θα ελεγα αθλητριας.
GFE καργα.
Μπορει να δοκιμασω και την φιλεναδα της.
Βεβαια δεν εχει πολυ μπλα μπλα γιατι τα αγγλικα της ειναι φτωχα αλλα τελικα αυτο ειναι μεγαλο ατου γιατι δεν σου τρωει χρονο με μαλακιες και μπαινει αμεσως στο ψητο.
Α... ξεχασα εμφανιση πολυ καλη με υποδεχτηκε με μπειμπυ ντολ στριγκακι και μαυρους τακους απο κατω που με απογειωσαν αμεσως.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Ηθελα κατι καλο γιατι εχω πολυ καιρο να παρω CT γιαυτο καθησα και μελετησα πολυ πριν διαλεξω.
Το κοριτσι σε ξενοδοχειο διπλα στο γραφειο οτι πρεπει , βεβαια μικρο δωματιο αλλα ποιος δινει σημασια σε αυτα ερχονται σε δευτερη μοιρα.
GFE καργα.
Βεβαια δεν εχει πολυ μπλα μπλα γιατι τα αγγλικα της ειναι φτωχα αλλα τελικα αυτο ειναι μεγαλο ατου γιατι δεν σου τρωει χρονο με μαλακιες και μπαινει αμεσως στο ψητο.
Α... ξεχασα εμφανιση πολυ καλη με υποδεχτηκε με μπειμπυ ντολ στριγκακι και μαυρους τακους απο κατω που με απογειωσαν αμεσως.

μεγαλη μερα σημερα!!!!!!!

εχουμε επιστροφη του BABY στα citytours!!!!!!  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Επισκέπτης
GFE καργα.
εχειs καποιο τηλεφωνο να παρω απευθειas και ποσο πηγε 1,30

Επισκέπτης
Εγω απο zuzuna μονο Julia και Pearl στα σιγουρα με τον μαλακοκαβλι για να ξερουμε και τι μας περιμενει.
Τωρα αυτα τα φρεσκα που φερνει ειναι δικοπο μαχαιρι.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Τζένιφερ απο Σουζάνα.Την Παρασκεύη έγινε η συνάντηση στο ξενοδοχείο της στην Αθήνα, 2 ωρίτσες. Άλλο επίπεδο, απο ιπποφορβείο εχει βγει το κορίτσι. Ειναι πορνοστάρ, μου έδειξε και φωτογραφίες της και εξώφυλλα που εχει κάνει. Το τελευταίο 20άλεπτο κάναμε τσιγαρο και μιλάγαμε για τη δουλειά της. Απομυθοποίησα τις πορνοστάρ.

Επισκέπτης
Τζένιφερ απο Σουζάνα.Την Παρασκεύη έγινε η συνάντηση στο ξενοδοχείο της στην Αθήνα, 2 ωρίτσες. Άλλο επίπεδο, απο ιπποφορβείο εχει βγει το κορίτσι. Ειναι πορνοστάρ, μου έδειξε και φωτογραφίες της και εξώφυλλα που εχει κάνει. Το τελευταίο 20άλεπτο κάναμε τσιγαρο και μιλάγαμε για τη δουλειά της. Απομυθοποίησα τις πορνοστάρ.

Και που να παρεις και καμμια καλη.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775

σαν ποια?  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι δε κατάλαβα, λίγη πέφτει για την αφεντιά σου η Τζένιφερ?

Επισκέπτης
Παρε λιγο Louise  και λιγο Bibi και το ξανασυζηταμε. :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.149
Πόντοι
42.697
:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

ειδικοτερα η bibi ειχε παρει και βραβειο!!!!!!!!!!!!!

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

να έχετε το νού σας για την bibi γιατι μάλλον εχει πάρει και άλλα "βραβεία"....
κάπου πήρε το αυτί μου πωςέχει ηπατύτιδα...
η πηγη είναι αρκετά έγκυρη οπότε το νου σας...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom