tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν ξερω ρε Παιχτη εμενα δεν μου λεει τιποτα !!!δε τη λες χαλια
Κατι τετοιο θεωρω ομορφο αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα !!!!! :-
Δεν ξερω ρε Παιχτη εμενα δεν μου λεει τιποτα !!!δε τη λες χαλια
Δεν ξερω ρε Παιχτη εμενα δεν μου λεει τιποτα !!!
Κατι τετοιο θεωρω ομορφο αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα !!!!! :-
Ποια είναι η Linda? Έχουμε χάσει την μπάλα με τα ονόματα...
ανημερωτος.....το ειπαν πολλοι αλλα σε αλλα θεματα.....ο μαλακοζουζουνας φαινετε βαρεθηκε να τα ακουμπαει.....Βρε βρε βρε....βούτηξαν τα στρουμφάκια το Λιζάκι και κανένας δεν λέει τίποτα?
Παίχτες πάει και το Λιζάκι.....αρχίζουν και στενεύουν τα πράγματα!!!!!
Μα και αυτή να βιντεοσκοπεί τα γαμησιάτικα της με τους πελάτες?
Απαπαπαπαπα....που φτάσαμε!!!!!!
Η Λίντα είναι μία από τις χειρότερες τσατσάδες!!!!
Αναγκάζει τα κορίτσα για free-fuck για καλές κριτικές!!!!
Για αυτό τις στέλνει πρώτα στο Παρίσι και μετά εδώ κατά 90%!!!!!
Αναγκάζει τα κορίτσα να συμπεριφέρονται αγενός στους πελάτες αφού τους κλείνει ραντεβού χωρίς ούτε 5 λεπτά διάλειμμα!!
Αναγκάζει τα κορίτσα να τις δίνουν ακόμα και το 60% των εισπράξεων!!!
Αναγκάζει τα κορίτσα να πληρώνουν έως και το 60% του ξενοδοχείου και τα εισιτήρια ταξιδιού έως και 100% μερικές φορές!!!!!
Εεεεεεε...λοιπόν για όλα τα παραπάνω και για μερικά άλλα που τα κρατάω για τον εαυτό μου ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙ ΤΑ @@!!!!!!
Και ειδικά στα 250 που τις φέρνει όλες!!!!!
Και επειδή οι περισσότερες από αυτά που περνάνε δεν έχουν κουράγιο να σε ικανοποιήσουν!!!!!
Τώρα όσοι πιστοί προσέλθετε....τι άλλο να πω!!!!!
Στο βρακί σας και στο πορτοφόλι σας δεν μπορώ να μπω.....μόνο η πουτάνα σας!!!!!
Επιλέξτε την λοιπόν σωστά!!!!!
ανημερωτος.....το ειπαν πολλοι αλλα σε αλλα θεματα.....ο μαλακοζουζουνας φαινετε βαρεθηκε να τα ακουμπαει.....
Φίλε Critis,
ρωτησες αν ενδιαφερουν κανεναν μας οι ετεροχρονισμενες κριτικες?
Και πανω απ'ολα αναρωτηθηκες κατα ποσο μας ειναι χρησιμες εφοσον γι αυτες που αναφερεσαι δεν ειναι καν εδω!!!
Και τελος πιστευεις οτι τις εκλαμβανουμε σοβαρα υποψιν εφοσον δεν σε ξερουμε και δεν εχεις κοινωνησει μαζι μας!!
Η Λίντα είναι μία από τις χειρότερες τσατσάδες!!!!
Αναγκάζει τα κορίτσα για free-fuck για καλές κριτικές!!!!
Για αυτό τις στέλνει πρώτα στο Παρίσι και μετά εδώ κατά 90%!!!!!
Αναγκάζει τα κορίτσα να συμπεριφέρονται αγενός στους πελάτες αφού τους κλείνει ραντεβού χωρίς ούτε 5 λεπτά διάλειμμα!!
Αναγκάζει τα κορίτσα να τις δίνουν ακόμα και το 60% των εισπράξεων!!!
Αναγκάζει τα κορίτσα να πληρώνουν έως και το 60% του ξενοδοχείου και τα εισιτήρια ταξιδιού έως και 100% μερικές φορές!!!!!
Εεεεεεε...λοιπόν για όλα τα παραπάνω και για μερικά άλλα που τα κρατάω για τον εαυτό μου ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙ ΤΑ @@!!!!!!
Και ειδικά στα 250 που τις φέρνει όλες!!!!!
Και επειδή οι περισσότερες από αυτά που περνάνε δεν έχουν κουράγιο να σε ικανοποιήσουν!!!!!
Τώρα όσοι πιστοί προσέλθετε....τι άλλο να πω!!!!!
Στο βρακί σας και στο πορτοφόλι σας δεν μπορώ να μπω.....μόνο η πουτάνα σας!!!!!
Επιλέξτε την λοιπόν σωστά!!!!!
Φίλε Critis,
ρωτησες αν ενδιαφερουν κανεναν μας οι ετεροχρονισμενες κριτικες?
Και πανω απ'ολα αναρωτηθηκες κατα ποσο μας ειναι χρησιμες εφοσον γι αυτες που αναφερεσαι δεν ειναι καν εδω!!!
Και τελος πιστευεις οτι τις εκλαμβανουμε σοβαρα υποψιν εφοσον δεν σε ξερουμε και δεν εχεις κοινωνησει μαζι μας!!
Νομιζω οτι κοπελα με την ομορφια και το service της Lolita δεν κυκλοφορει αυτη την στιγμη στα tours!!
γιατι δεν μπορω να βρς μια στα δικα της στανταρΘεός σχωρέστην! Όχι ότι πρόλαβα να τη γνωρίσω, αλλά μιας και δεν ... αυτήν τι σ' έκανε να τη θυμηθείς αδελφέ;
Την έχω βάλει βρε τσοπάνε...αφού το ξέρεις!!!!!Μπραβο Γκεοπα,, βαλε και την παρακατω παραμετρο και εισαι μαγκας... ;) ;)