Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κάτι μου λέει ότι η πολυδιαφημισμένη πριγκιπέσα μας έχει αναδουλειές αυτό το καιρό (και πώς να μην έχει άλλωστε με τόσο ... συμφέρουσες τιμές  :headbang:), κι αποφάσισε εκτός προγράμματος να προσφέρει το κουλουράκι της  :zfuck: (κι όχι μόνον  :s&m_2:  :lheel:) στα καρντάσια του Βορρά: . Α, ρε πουτάνα κρίση!

Αεροπορε, το κοριτσι προσφερει πρωτα κουλουρι και μετα αμα θες μπορει, και λεω μπορει, να σου δωσει για επιδορπιο το νουνακι της.  :2funny: :2funny: Δεν πρεπει να καταλαβα το νοημα απο αυτα που εγραψες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν ζήτησα από GES την Αρίνα στα 200 για μία ώρα!!!!
Απάντηση..."Όχι, 250/1h και 200/30min"!!!! :headbang: :headbang:
Τι λές ρε παίχτη?
Που τα έμαθες αυτά τα μαθηματικά? :think: :think:
Σοβαρολογείς ότι ζητάς για newcomer 250?
Και τα μισά από το σέρβις στα extra? :rockon: :rockon:
Ρε δεν πα να είναι η μούνα του αιώνα.....ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΛΑ?
Και ποιος νομίζεις ότι θα το πει αυτό?
Ο κάθε ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ που μπαίνει εδώ και γράφει την κάθε παπαριά του και δίνει τα 10αρια σαν στραγάλια?
Η περιμένεις να γράψουμε καλή κριτική για discount? :birdman: :birdman:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....το καταλάβατε ότι έχουμε γαμήσει τις γκόμενες σας για 100 γιούρια και μετά γράψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ? :rockon: :rockon:
Αλλα που να καταλάβετε....τι να πρωτοθυμηθώ!!!!
Βγαίνουν τα νταβατζάκια εδώ μέσα να μας κατηγορήσουν....ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ θα τις παιρνάμε ρεεεεεεεεεε!!!!
Και όταν θα τις γαμούμε στα 100 με 50 τιπ για το κουλούρι θα τις ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!! :rockon: :rockon:
Και άντε μαζέψτε τα μετά....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .....ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΖΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. ΑΛΛΑΖΩ ΤΡΟΠΑΡΙ.....προειδοποιώ ότι από εδώ και μπρος όταν καταλαβαίνω μούφα κριτική θα γαμώ και θα δέρνω!!!!
Και είναι εύκολο ξέρετε...καθικάκια!!!!! ;) ;) ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Υ.Γ. ΑΛΛΑΖΩ ΤΡΟΠΑΡΙ.....προειδοποιώ ότι από εδώ και μπρος όταν καταλαβαίνω μούφα κριτική θα γαμώ και θα δέρνω!!!!
Και είναι εύκολο ξέρετε...καθικάκια!!!!! ;) ;) ;)

Μην γινεσαι κακος τωρα γιατι κατι .............doctor δεν θα ξαναγραψουν κριτικες για την Ελισαβετ/Καρμεν :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και ομως ο Doc ειναι καθαρος Luc απλα με τους βαθμους δεν τα πηγαινε καλα γιατι ηταν κακος μαθητης στο σχολειο !!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παμε στο κυριος πιατο τωρα στα Νταβατζακια !!!
Το τι mail και sms εχω παρει για να τους γραψω μεχρι και σε Free fuck φτασανε τα τσογλανια !!
Και τα εχω κρατημενα εαν εχουν αντιρηση οι μαγκες !!

Τωρα για τους εδω μεσα ας μην αρχισουμε ποιος τα περνει απο την Antzelika την Mila την Καριολα του Eleven seconds κλπ κλπ  γιατι θα γινουμε μανταρα !!

Οι εχοντες ματια ξερουν πολυ καλα  και βλεπουν !!

Οχι τιποτα αλλο μην νομιζουν οτι ειμαστε και μαλακες !!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν πειράζει...άστο θα τα γράψω εγώ λοιπόν!!!!!
Στέλνει η κάθε τσατσά τον άνθρωπό της στο airport να τσεκάρει τον κάθε αγαπούλη που πάει τρέχοντας να παραλάβει την καλή του!!!!!!
Βέβαια η καλή του στο κόλπο είναι αφού αυτή κάλεσε τον αγαπούλη στο airport!!! :birdman: :birdman:
Και αγαπούληδες και ΤΑΡΙΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :grin: :grin:
Δεύτερον, έχει κατεβάσει η τσατσά όλο τον "στόλο" της στην Αθήνα και έρχεται και αυτή 1-2 μέρες μετά!!!
Και κάθεται στο λόμπι του χοτελιού και "φωτογραφίζει" τους πελάτες!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!! :rockon: :rockon:
Άλλη τσατσά που νομίζει ότι τα ξέρει όλα βρίσκει 2 κοριτσόπουλα στο Βίλνιους και τα φέρνει εδώ!!!!!
Και γίνεται το έλα να δεις.....καθόμαστε σαν μαλάκες(ξέρει ο άλλος συναγωνιστής ποιος είναι) και δασκαλέυουμε τις μικρές!!!!!
Και μετά η τσατσά γίνεται ΝΤΑΒΑΣ......ρε ουστ!!!

Υ.Γ. έχει και συνέχεια το παραμύθι!!!! :rockon: :rockon:

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Παμε στο κυριος πιατο τωρα στα Νταβατζακια !!!
Το τι mail και sms εχω παρει για να τους γραψω μεχρι και σε Free fuck φτασανε τα τσογλανια !!
Και τα εχω κρατημενα εαν εχουν αντιρηση οι μαγκες !!

Τωρα για τους εδω μεσα ας μην αρχισουμε ποιος τα περνει απο την Antzelika την Mila την Καριολα του Eleven seconds κλπ κλπ  γιατι θα γινουμε μανταρα !!

Οι εχοντες ματια ξερουν πολυ καλα  και βλεπουν !!

Οχι τιποτα αλλο μην νομιζουν οτι ειμαστε και μαλακες !!
Tres ομως με τα πουμε καποιοι την αληθεια η Εμμα τα εστειλα πισω τα κοριτσακια της κακην κακως και διεγραψε φωτο κτλ....αρα κατι μπορουμε να κανουμε

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Στέλνει η κάθε τσατσά τον άνθρωπό της στο airport να τσεκάρει τον κάθε αγαπούλη που πάει τρέχοντας να παραλάβει την καλή του!!!!!!
Βέβαια η καλή του στο κόλπο είναι αφού αυτή κάλεσε τον αγαπούλη στο airport!!! :birdman: :birdman:
Δεύτερον, έχει κατεβάσει η τσατσά όλο τον "στόλο" της στην Αθήνα και έρχεται και αυτή 1-2 μέρες μετά!!!
Άλλη τσατσά που νομίζει ότι τα ξέρει όλα βρίσκει 2 κοριτσόπουλα στο Βίλνιους και τα φέρνει εδώ!!!!!
Και γίνεται το έλα να δεις.....καθόμαστε σαν μαλάκες(ξέρει ο άλλος συναγωνιστής ποιος είναι) και δασκαλέυουμε τις μικρές!!!!!

:think: :think: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι σας κανανε εσας τους δυο, νεο και παλιε ...... Ευχαριστιέμαι χοχοχοχοχοχοχοχο....

Γεια σου ρε Γκεοπα με τους ταριφες, γεια σου Τρες με τις φολες που εχεις φαει χιχιχιχιχιχιχι γεια μου και μενα που δεν ξερω τι μου γινεται  :P χεχεχεχεχε

Ζητω το ΔΝΤ που θα μας γαμησει και δεν θα προκανουμε να σκεφτομαστε πουτανιτσες ..ωχωχωχωχωχωχωχωχ..........

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατι σας κανανε εσας τους δυο, νεο και παλιε ...... Ευχαριστιέμαι χοχοχοχοχοχοχοχο....

Γεια σου ρε Γκεοπα με τους ταριφες, γεια σου Τρες με τις φολες που εχεις φαει χιχιχιχιχιχιχι γεια μου και μενα που δεν ξερω τι μου γινεται  :P χεχεχεχεχε

Ζητω το ΔΝΤ που θα μας γαμησει και δεν θα προκανουμε να σκεφτομαστε πουτανιτσες ..ωχωχωχωχωχωχωχωχ..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100........ΑΚΟΥΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ? :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....ΖΗΤΩ Η ΠΕΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!! :rockon: :rockon: :birdman: :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω παντως το 100 το κραταω εδω και τρεις μερες και μου πηγαινει φινα τσοπανε !!! :thumbsup:
Δεν σε ακουγα πιο πριν ο κοπανος !! :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Εγω παντως το 100 το κραταω εδω και τρεις μερες και μου πηγαινει φινα τσοπανε !!! :thumbsup:
Δεν σε ακουγα πιο πριν ο κοπανος !! :2funny: :2funny: :2funny:

Κλασική ύβρις που δηλώνει τον μειωμένης αντίληψης άνθρωπο.

Την εποχή της Τουρκοκρατίας υπήρχε στην Αθήνα ένας Αλβανός που γύριζε στα διάφορα σπίτια των ελλήνων και μάζευε τον καθιερωμένο κεφαλικό φόρο. Ονομαζόταν Κιουλάκ Βογιατζή. Ήταν δύο μέτρα περίπου ψηλός και το άγριο πρόσωπο του ήταν κατάμαυρο και βλογιοκομμένο. Ο Κιουλάκ Βογιατζή κρατούσε πάντοτε στα χέρια του ένα κοντόχοντρο κόπανο και με αυτόν απειλούσε τον κόσμο. Έλεγε δηλαδή ότι θα τους σπάσει το κεφάλι, αν δεν του έδιναν μια χρυσή λίρα ή δύο φλουριά, όπως απαιτούσε ο κεφαλικός φόρος κάθε έξι μήνες.

Ο Κιουλάκ όμως αυτός ήταν τόσο κουτός, ώστε δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα διάφορα νομίσματα της εποχής εκείνης. Έτσι πολλοί Έλληνες που δεν είχαν να πληρώσουν, του έδιναν μερικές μπρούτζινες δεκάρες, που τις γυάλιζαν προηγούμενα για να φαίνονται χρυσές, και τον ξαπόστελναν. Από τότε, λοιπόν, έμεινε η φράση που τη λέμε συνήθως για τους ελαφρόμυαλους: τα μυαλά σου και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος. «Μπογιατζής» δεν ήταν άλλος από το Κιουλάκ Βογιατζή με τον κόπανο του.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αεροπορε, το κοριτσι προσφερει πρωτα κουλουρι και μετα αμα θες μπορει, και λεω μπορει, να σου δωσει για επιδορπιο το νουνακι της.  :2funny: :2funny: Δεν πρεπει να καταλαβα το νοημα απο αυτα που εγραψες.

Να σε βοηθήσω λοιπόν, παραθέτοντας το ποστ που έγραψα στον συμπαίκτη alexm4n, όταν αυτός μου υπενθύμισε ότι κι εγώ τα είχα δώσει κάποτε στην Carolina: . Ελπίζω μ' αυτό να καταλαβαίνεις γιατί δεν τρέφω αισθήματα συμπάθειας για πάρτη της.

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1

Τι παραμυθι ρε φιλε , εγω γιατι νομιζω οτι λες αληθειες ?  :2funny: :2funny:
Ευτυχως αυτην την εποχη δεν εχω αυτοκινητο και γλιτωνω τις μετακινησεις  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Να σε βοηθήσω λοιπόν, παραθέτοντας το ποστ που έγραψα στον συμπαίκτη alexm4n, όταν αυτός μου υπενθύμισε ότι κι εγώ τα είχα δώσει κάποτε στην Carolina: . Ελπίζω μ' αυτό να καταλαβαίνεις γιατί δεν τρέφω αισθήματα συμπάθειας για πάρτη της.

Ασε μεγαλε εχουμε φαει  ηττες γενικα αλλα γενικα η κυρια τα αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της
Για μενα Νο1 σε σερβις , σε ολα...
Τουλαχιστον σεβεται τα χρηματα που δινεις , οχι σαν κατι αλλες που μας τα παιρνουν στεγνα ...
Και ξερω οταν παω τι θα δωσω ( ευροπουλα ) αλλα ξερω και τι θα παρω ....
Το προτιμω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με το καθε παρτσακλο  που ερχεται και παριστανει το  ct ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom