το PhD είναι οικονομικότερα στο UK !!!!!!!!!!Eδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε!
A ρε τι σούνε τα Βαλκάνια
το PhD είναι οικονομικότερα στο UK !!!!!!!!!!Eδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε!
Κάτι μου λέει ότι η πολυδιαφημισμένη πριγκιπέσα μας έχει αναδουλειές αυτό το καιρό (και πώς να μην έχει άλλωστε με τόσο ... συμφέρουσες τιμές ), κι αποφάσισε εκτός προγράμματος να προσφέρει το κουλουράκι της (κι όχι μόνον ) στα καρντάσια του Βορρά: . Α, ρε πουτάνα κρίση!
Μικρος ακομη...στη διαδικασια της μαθησης...ισως κακομαθα οσο εμενα εξω που οτι εβλεπες επαιρνες...
Υ.Γ. ΑΛΛΑΖΩ ΤΡΟΠΑΡΙ.....προειδοποιώ ότι από εδώ και μπρος όταν καταλαβαίνω μούφα κριτική θα γαμώ και θα δέρνω!!!!
Και είναι εύκολο ξέρετε...καθικάκια!!!!! ;) ;) ;)
Tres ομως με τα πουμε καποιοι την αληθεια η Εμμα τα εστειλα πισω τα κοριτσακια της κακην κακως και διεγραψε φωτο κτλ....αρα κατι μπορουμε να κανουμεΠαμε στο κυριος πιατο τωρα στα Νταβατζακια !!!
Το τι mail και sms εχω παρει για να τους γραψω μεχρι και σε Free fuck φτασανε τα τσογλανια !!
Και τα εχω κρατημενα εαν εχουν αντιρηση οι μαγκες !!
Τωρα για τους εδω μεσα ας μην αρχισουμε ποιος τα περνει απο την Antzelika την Mila την Καριολα του Eleven seconds κλπ κλπ γιατι θα γινουμε μανταρα !!
Οι εχοντες ματια ξερουν πολυ καλα και βλεπουν !!
Οχι τιποτα αλλο μην νομιζουν οτι ειμαστε και μαλακες !!
Δεν πειράζει...άστο θα τα γράψω εγώ λοιπόν!!!!!
Στέλνει η κάθε τσατσά τον άνθρωπό της στο airport να τσεκάρει τον κάθε αγαπούλη που πάει τρέχοντας να παραλάβει την καλή του!!!!!!
Βέβαια η καλή του στο κόλπο είναι αφού αυτή κάλεσε τον αγαπούλη στο airport!!!
Και αγαπούληδες και ΤΑΡΙΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Δεύτερον, έχει κατεβάσει η τσατσά όλο τον "στόλο" της στην Αθήνα και έρχεται και αυτή 1-2 μέρες μετά!!!
Και κάθεται στο λόμπι του χοτελιού και "φωτογραφίζει" τους πελάτες!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!!
Άλλη τσατσά που νομίζει ότι τα ξέρει όλα βρίσκει 2 κοριτσόπουλα στο Βίλνιους και τα φέρνει εδώ!!!!!
Και γίνεται το έλα να δεις.....καθόμαστε σαν μαλάκες(ξέρει ο άλλος συναγωνιστής ποιος είναι) και δασκαλέυουμε τις μικρές!!!!!
Και μετά η τσατσά γίνεται ΝΤΑΒΑΣ......ρε ουστ!!!
Υ.Γ. έχει και συνέχεια το παραμύθι!!!!
Κατι σας κανανε εσας τους δυο, νεο και παλιε ...... Ευχαριστιέμαι χοχοχοχοχοχοχοχο....
Γεια σου ρε Γκεοπα με τους ταριφες, γεια σου Τρες με τις φολες που εχεις φαει χιχιχιχιχιχιχι γεια μου και μενα που δεν ξερω τι μου γινεται χεχεχεχεχε
Ζητω το ΔΝΤ που θα μας γαμησει και δεν θα προκανουμε να σκεφτομαστε πουτανιτσες ..ωχωχωχωχωχωχωχωχ..........
Κατι σας κανανε εσας τους δυο, νεο και παλιε ...... Ευχαριστιέμαι χοχοχοχοχοχοχοχο....
Γεια σου ρε Γκεοπα με τους ταριφες, γεια σου Τρες με τις φολες που εχεις φαει χιχιχιχιχιχιχι γεια μου και μενα που δεν ξερω τι μου γινεται χεχεχεχεχε
Ζητω το ΔΝΤ που θα μας γαμησει και δεν θα προκανουμε να σκεφτομαστε πουτανιτσες ..ωχωχωχωχωχωχωχωχ..........
Εγω παντως το 100 το κραταω εδω και τρεις μερες και μου πηγαινει φινα τσοπανε !!!
Δεν σε ακουγα πιο πριν ο κοπανος !!
Υ.Γ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.....ΖΗΤΩ Η ΠΕΝΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!
Αεροπορε, το κοριτσι προσφερει πρωτα κουλουρι και μετα αμα θες μπορει, και λεω μπορει, να σου δωσει για επιδορπιο το νουνακι της. Δεν πρεπει να καταλαβα το νοημα απο αυτα που εγραψες.
Δεν πειράζει...άστο θα τα γράψω εγώ λοιπόν!!!!!
Στέλνει η κάθε τσατσά τον άνθρωπό της στο airport να τσεκάρει τον κάθε αγαπούλη που πάει τρέχοντας να παραλάβει την καλή του!!!!!!
Βέβαια η καλή του στο κόλπο είναι αφού αυτή κάλεσε τον αγαπούλη στο airport!!!
Και αγαπούληδες και ΤΑΡΙΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Δεύτερον, έχει κατεβάσει η τσατσά όλο τον "στόλο" της στην Αθήνα και έρχεται και αυτή 1-2 μέρες μετά!!!
Και κάθεται στο λόμπι του χοτελιού και "φωτογραφίζει" τους πελάτες!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!!
Άλλη τσατσά που νομίζει ότι τα ξέρει όλα βρίσκει 2 κοριτσόπουλα στο Βίλνιους και τα φέρνει εδώ!!!!!
Και γίνεται το έλα να δεις.....καθόμαστε σαν μαλάκες(ξέρει ο άλλος συναγωνιστής ποιος είναι) και δασκαλέυουμε τις μικρές!!!!!
Και μετά η τσατσά γίνεται ΝΤΑΒΑΣ......ρε ουστ!!!
Υ.Γ. έχει και συνέχεια το παραμύθι!!!!
Να σε βοηθήσω λοιπόν, παραθέτοντας το ποστ που έγραψα στον συμπαίκτη alexm4n, όταν αυτός μου υπενθύμισε ότι κι εγώ τα είχα δώσει κάποτε στην Carolina: . Ελπίζω μ' αυτό να καταλαβαίνεις γιατί δεν τρέφω αισθήματα συμπάθειας για πάρτη της.