Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγώ λέω να πάρουμε τα νεροπίστολα και να τις ....τιμωρήσουμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Από αγαπούληδες άλλο τίποτα.....

Άντε γιατί καλοκαίριασε και έβγαλαν τον κώλο τους όλες έξω να πάρει.....αέρα!!!! :grin: :grin: :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλα το έχουμε πει και εσύ είσαι αγαπουλης! :2funny:
και εμενα με είπε ο άλλος αγαπουλη! :2funny: να δω ποιος είναι ο αντρας ο πολλα βαρυς του σαιτ :2funny: :2funny: καημο το έχω  :dancing: :dancing:
Εγώ λέω να πάρουμε τα νεροπίστολα και να τις ....τιμωρήσουμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Από αγαπούληδες άλλο τίποτα.....

Άντε γιατί καλοκαίριασε και έβγαλαν τον κώλο τους όλες έξω να πάρει.....αέρα!!!! :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κάποιοι επιμένουν.......ελληνικά!!!! :headbang:
Γαμώ το φερλέκι μου γαμώ!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
άντε βρε παίχτες....και αν είναι η ίδια.....σφυρίχτε κλέφτικα στον Στρος-Καν!!!!
Θα δώσει τα δις....τσάμπα!!!!! :grin: :grin: :grin:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
πιπέρι στο στόμα :2funny: :2funny:
κανονισε τωρα να αρχισουν οι αγαπούληδες της lindi να ανεβάζουν κριτικές για να μας πουν ότι είναι μικρότερη! :2funny: :2funny: :2funny:
το service ok! :dancing: :dancing:
Δεν πα να λένε ότι θέλουν οι αγαπούληδες!!!!Εγώ έχω δει και ταυτότητα!!!
Προσωπικά θεωρώ την Lindi από τα πολύ δυνατά και αχτυπητα κομμάτια που κυκλοφορούν και την επισκέπτομαι σε κάθε της tour γιατί είναι από τις αγαπημένες μου και περνάω φανταστικά κάθε φορά που είμαι μαζί της.Και τα λέω αυτά γιατί δεν με ενοχλεί που είναι 30+ και όχι 25 27 όπως λέει ο Ζ.Και όλα αυτά τα είπα ότι για να προμοτάρω την Lindi(λες και με έχει ανάγκη) αλλά ως μέτρο σύγκρισης για τα ληξιαρχικά "λάθη" του Ζ

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Κάποιοι επιμένουν.......ελληνικά!!!! :headbang:
Γαμώ το φερλέκι μου γαμώ!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
άντε βρε παίχτες....και αν είναι η ίδια.....σφυρίχτε κλέφτικα στον Στρος-Καν!!!!
Μου κάνεις μια χάρη...???
Σταυρώνεις τα δάχτυλα να ευχηθείς να είναι αυτή στην φωτο και κλείσε ένα ραντεβουδάκι!!!χαχαχαχα!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι τα γραφει ο δυσμοιρος απο κατω για να τα διαβασετε ρε Παιχτες !!!

Den einai i kopela tis fotografias.Omorfi alla pathitiki sto sex,sorry den sinistateangry she isnt the same girl from photo she is veeery passive and shes not for this job

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν θα μας παρεις τις Βυζιτες και τα Καγιεν ......Ολι Ρεν  .....Ολι Ρεν  !! :rockon:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Τι τα γραφει ο δυσμοιρος απο κατω για να τα διαβασετε ρε Παιχτες !!!

Den einai i kopela tis fotografias.Omorfi alla pathitiki sto sex,sorry den sinistateangry she isnt the same girl from photo she is veeery passive and shes not for this job
Καναμε τα στραβά μάτια...!!!χεχε
Οπως κάνεις εσύ όταν σε ρωτάμε ποια είναι αυτή στο avatar σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν κακοπέρασες πάντως...Αν κατέβει θα την τιμήσω...Να σου πω την αλήθεια είμαι και κοντοπουτανολάγνος
Αλλά προηγούνται Dolce & Alexa!
Στειλε sms και ζητατην με ενα 100μπαλο Παιχτη και σιγουρα την εχεις δικια σου !!!
Και με τα ρεστα παμε για μπυρες !!!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
ZTOD !!

!!!!  :rockon: :rockon:
Παιχταρα μου καλως ηρθες !!!!
Πολυ χαρηκα ρε  , ολα καλα ?

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ZTOD !!

!!!!  :rockon: :rockon:
Παιχταρα μου καλως ηρθες !!!!
Πολυ χαρηκα ρε  , ολα καλα ?
Αγορίνα μου!!!!
Και είχα απογοητευτεί!!Λέω πάει εγκατέλειψε αυτός!!!
ΟΛΑ goooooooooooooooooooooooooooood and niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Εχεις pm!!

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Στειλε sms και ζητατην με ενα 100μπαλο Παιχτη και σιγουρα την εχεις δικια σου !!!
Και με τα ρεστα παμε για μπυρες !!!
Ωπα...τι tip είναι αυτό που έδωσες!!!Σαμπανίτσα στο lobby θα σου κρατήσω δροσερή δροσερή!

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10
www.bourdela.tv/content/view/1359/1/#jreview_14570]http://www.bourdela.tv/content/view/1359/1/#jreview_14570[/url]

Μόδιστρε, μη με παρεξηγείς, αλλά είναι δυνατόν νά' ζησα τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ'ότι περιγράφεις;!!!
Το μόνο που συμπίπτουν οι εμπειρίες μας ήταν τα ουρλιαχτά της άλλης απατεώνισσας από δίπλα...

Koίτα όπως έχουν πει κι άλλοι όλα είναι θέμα χημείας και συγκυριών με την κάθε κοπέλα.Είναι από αυτές που κάθε φορά που πηγαίνεις και  γίνεται όλο και καλύτερα.
Φόλες έχουμε φάει όλοι πχ κάτι ανάλογο με την Carmen που έχω γράψει και σηκώθηκα κι έφυγα πριν καν αρθρώσει λέξη.Ούτε καν μπήκα στον κόπο να περάσω μέσα να σπάσει ο πάγος και λοιπές παπαριές.Το θέμα πρώτα να βλέπεις πάνω κάτω αυτό που περιμένεις διότι με το photoshop που παίζει στις φωτογραφίες των κοριτσιών είσαι σχεδόν βέβαιος πως δεν πρόκειται να δεις την εν λόγω αλλά κάποια μπορεί να έμοιζε μαζί της πριν από μερικά χρόνια.
Για την Carol όπως θα διαπιστώσεις 12 στους 14 έχουν βάλει πάνω από 7.
www.bourdela.tv/content/view/1359/1]http://www.bourdela.tv/content/view/1359/1[/url] Κοίταξα και τη δική σου κριτική κι από ότι κατάλαβα σε είχε ξενερώσει απίστευτα η λογοδιάρροιά της.Την έχω πατήσει κι έγω πολλές φορές για αυτό δεν αφήνω πάνω από 5 λεπτά για το λεγόμενο σπάσιμο του πάγου.Αν θέλω να της μιλήσω το κάνω και στο διάλλειμμα για το δεύτερο μπαλάκι.Στην αρχή νόμιζα πως είναι αγένεια να διακόπτω την κάθε κορασίδα όταν μου μιλά και θέλει- ενδιαφέρεται να μάθει για μένα αλλά τελικά είδα πως είναι χοντρή μαλακία (αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις) και είναι μόνο ροκάνισμα χρόνου ώστε να μου φάει χρόνο από το ραντεβού.Να πληρώνω για να κάτσω να με ρωτά κάποια για μένα που δεν θα την ξαναδώ στη ζωή μου εεε δεν είναι κι ότι το πιο οικονομικά συμφέρον.
Σε μένα η Carol έκανε σαν παρθένα που διψά για δυνατές δόσεις πούτσου.Επίσης σε αντίθεση με σένα δεν χησιμοποίησε καθόλου χέρι στην πίπα το μόνο χέρι που έπαιξε στην όλγ φάση ήταν το δικό μου που μου το άρπαξε ώστε να της βάζω το κεφάλι ως τά κάτω για να επιτευχθεί deepthroat  και chocking.Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό με άλλη ταναπού.Την πρώτη φορά ήταν πολύ φιλική και GFE,τη δεύτερη φορά πιο kinky,ώσπου τώρα γίναμε πουταναριό  :grin:
Τέσπα οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες..ο καθένας έχει τη δική του ;)

Α ναι για την Άννα που δεν την έχω δει από κοντά ακουγόταν το παλικάρι να δίνει ρεσιτάλ στο πήδημα .Ακούγονταν γερά κωλοσκάμπιλα να της ρίχνει.Χτυπήματα στον τοίχο κλπ.Είχα σκάσει στο γέλιο.Μου θύμισε fuckhotel που περιμένεις να έρθει η ταναπού κι ακούς αριστερά και δεξιά όλοι να ξεπατώνονται  :sunglasses:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Eπαρκέστατες εξηγήσεις! Οχι οτι χρειάζονταν αλλά εκτιμούνται!  :grin:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εκτός του ότι είναι fake και δεν είναι η κοπέλα των φωτογραφιων και το έχουν γράψει 3-4 ανθρωποι τι πληροφοριες ψάχνεις παιχτη μου :think:
έσβησαν και την κριτικούλα που το έλεγε βέβαια...

peter13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
275
Πόντοι
291
Για αυτή την Cherry από Planetdreams, ξέρει κανένας συναγωνιστής τίποτα? Μήπως έχει περάσει παλιότερα με κανα άλλο όνομα?

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
τιποτα αλλο με καλυψες. κριμα που δεν ειναι real η καταχωριση, πολυ ωραιο νιμου ειναι αυτιη στην φωτο!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για αυτή την Cherry από Planetdreams, ξέρει κανένας συναγωνιστής τίποτα? Μήπως έχει περάσει παλιότερα με κανα άλλο όνομα?
Με 5 διαφορετικα ονοματα και πρακτορεια !!!
Kαπου στο Slovak θα την βρεις αν ψαξεις !!
Και εχει παρει και κιλα !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom