gammodo banaiasu and sistossu
Κύριοι,
συγχωρέστε με για το καθυστερημένο της παρέμβασής μου, αλλά σήμερα άνοιξα το thread από προχθές και είδα τι έχει "παιχτεί" μέχρι σήμερα.
Όταν στις 3/1 ρωτούσα για την κυρία, μεταξύ άλλων, προκειμένου να την συναντήσω, γιατί διάφορα θετικά σχόλια γι' αυτήν μου είχαν κινήσει τη προσοχή, ο Tresurert μου έδινε την παρακάτω απάντηση:
Δεν μπορεί κάτι θα ήξερε από τότε!
Τώρα, αν πω ότι αυτή η ξαφνική μεταστροφή της από χθες μέχρι σήμερα μου φαίνεται μούφα και προσποιητή, θα με πείτε εμπαθή;
Γιατί άραγε όλες, όταν συνειδητοποιούν ότι με τον τσαμπουκά και το βρωμόστομα που διαθέτουν στο τέλος θα βγουν χαμένες, επικαλούνται τα ίδια κλισέ επιχειρήματα, για να σώσουν τα προσχήματα και να μη χάσουν τα φράγκα;
"Άλλος απάντησε αντί για μένα, που ήξερε τάχα μου και το account και το password μου (πώς άραγε;), που με μισεί θανάσιμα και ήθελε να με εκδικηθεί, ενώ εγώ δεν φταίω σε τίποτα, με ξέρετε εγώ τι κορίτσι από σπίτι είμαι" (ναι, λες και δεν ξέρουμε), κλπ., κλπ. και οι παπαριές πάνε σύννεφο.
Και πως η κυρία πήρε
τώρα (που είδε ότι την κράζουν όλοι, ακόμα κι αυτοί που δεν ήταν αρχικά εναντίον της) χαμπάρι ότι υπάρχει κάποιος που την διαβάλει και την δυσφημεί, ποστάροντας στο site αντ' αυτής, κι απαντάει τάχα μου η ίδια πλέον, ενώ μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει άχνα; Είναι λέτε τυχαίο αυτό; Τα συμπεράσματα δικά σας.
Λυπάμαι που το γράφω, αλλά αυτή η ανταλλαγή πυρών "ένθεν κακείθεν", και ιδιαίτερα από τη πλευρά της κυρίας, μ' έκανε να νιώσω ότι συναναστρεφόμαστε σ' αυτό το άθλημα με πολύ χαμηλής ποιότητας ανθρώπους (για να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη αποβράσματα) ορισμένες φορές.
Και δεν εννοώ μ' αυτό τους συμπαίκτες που της απάντησαν, για να μη παρεξηγηθώ.