Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (7 μέλη και 153 επισκέπτες)

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
από φίλο...
no kissing , no fingering, λαστιχο στην πίπα, booking πολυ καιρο πιο πριν
1100 στην Πράγα το δύωρο μάντεψε πόσο θα είναι εδώ...

Στο Λονδίνο ζητούσε 500 λιριά την ώρα :headbang:

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
από φίλο...
no kissing , no fingering, λαστιχο στην πίπα, booking πολυ καιρο πιο πριν
1100 στην Πράγα το δύωρο μάντεψε πόσο θα είναι εδώ...

Σε άλλες που έχει τιμές για Παρίσι είναι 500λίρες η 1ώρα
και 750λίρες το δίωρο.Με +50-60 μας βγαίνει σε ευρώ νομίζω.
Έχω όμως κολλήτο που έχει φάει κόλλημα με Halston κι έχει γενέθλια,
οπότε λέμε να του κάνουμε δωράκι, αν πράγματι έρθει και από τα μέρη μας.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παίχτη είμαι της αποψης, έκπτωση για όλους όχι για μερικούς εκλεκτους...
και μιλούσα και για την mila αλλά και γενικά...βρίσκουν και τα κάνουν...
διαβάζεις, κρίνεις, επιλεγεις ανάλογα με το τι ζητάς και τα χρήμτατα που διαθέτεις και κλίνεις...
ακολουθεις  2-3 παίχτες που ταιριάζουν τα γουστα σου (πότε δεν ταυτίζονται) και τους ακολουθείς

Η Αlena μία καλη λυση και δεν περνάς άσχημα ισα ίσα αν αποδεχτείς κάποια μειονεκτήμτατα θα περάσεις πολύ καλά.
Απλά δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά όπως θα έπρεπε για αυτα τα χρηματα που ζητάει.

εγώ δεν έχω τον χρόνο, το χρήμα αλλά και ίσως την διάθεση για να κάτσω να ξεκλειδώσω το κάθε μωρό που συναντώ, τα θέλω όλα ορθάνοιχτα...
άλλοι πιο έμπειροι και δυνατοι παίχτες τα κάνουν αυτά, και βγάζουν πιο καλά γουστα και με την Alena ίσως...

για το δάκτυλο ίσως και να φοβάται μην τραυματίσει το μν της και έχει μολύνσεις και τέτοια, αλλά αν είναι σημαντικό για σένα...

Προλαβα και διαβασα το μηνυμα που εγραψες και μετα αμεσως διαγραψες. Σιγουρα αυτα θα παιζουν που εγραψες γιατι ειναι πολλα τα λεφτα. Αλλα αν καποιος σε βαζει σε μαυρη λιστα επειδη ζητησες εκπτωση, τοτε καλυτερα να τον βαζουμε εμεις σε μαυρη λιστα.  Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω γιατι δεν γνωριζω σε ποιους αναφεροσουν.
   Εγω δεν ειπα να μην ''ψωνιζουμε '' απο πουθενα. Απλα αν κατι μας φαινετε ακριβο ,(οπως αυτη η γρια που ελεγε ο Luc και θελει 500 ευρω το διωρο), δεν παμε απλα. Και μετα θα καταλαβει η Μιλα (ή η κοπελα, γιατι μπορει αυτη να διαμορφωνει τις τιμες) χωρις να της μιλησει κανενας.

Υ.Γ. σε ευχαριστω για την κριτικη σου για Alena. Ηθελα να την κλεισω με ολα αυτα που ειχα διαβασει,καποια στιγμη, και με εσωσες... Δεν ειναι τοσο το "no kiss , no party". Aλλα το γεγονος το οτι δεν αφηνει δαχτυλα. Με ξενερωνει απιστευτα αυτο. Αμα δεν αφηνει φιλια και δαχτυλα παμε και με cg. Σε ευχαριστω για την αναλυτικη κριτικη μιας και κανεις δεν το ειχε αναφερει

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνω μαζι σου. Αλλα αν καποιος ψωνιζει συνεχεια απο ενα γραφειο και εχει χωσει του κοσμου τα λεφτα, ειναι λογικο καποια φορα να ζητησει και να παρει  μια εκπτωση . Την οποια εγω που δεν εχω ψωνισει ποτε δεν θα παρω. Τελοσπαντων. Ξεκινησαμε απο την γρια της Μιλας και το γενικευσαμε. Εγω ειπα οτι οταν μια που δεν το αξιζει ζηταει τοσα λεφτα , δεν κανεις παζαρια για εκπτωση, απλα δεν πας. Και μετα θα καταλαβει η Μιλα (ή η κοπελα οτι πρεπει να ριξει τις τιμες). 

Οσο για την Αλενα , δεν με απασχολει καθολου πια και ας ειναι η καλυτερη . Το γεγονος οτι δεν δεχεται δαχτυλακια, τη βαζει σε "μαυρη λιστα"

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
11.555
Συμφωνω μαζι σου. Αλλα αν καποιος ψωνιζει συνεχεια απο ενα γραφειο και εχει χωσει του κοσμου τα λεφτα, ειναι λογικο καποια φορα να ζητησει και να παρει  μια εκπτωση . Την οποια εγω που δεν εχω ψωνισει ποτε δεν θα παρω. Τελοσπαντων. Ξεκινησαμε απο την γρια της Μιλας και το γενικευσαμε. Εγω ειπα οτι οταν μια που δεν το αξιζει ζηταει τοσα λεφτα , δεν κανεις παζαρια για εκπτωση, απλα δεν πας. Και μετα θα καταλαβει η Μιλα (ή η κοπελα οτι πρεπει να ριξει τις τιμες). 

Οσο για την Αλενα , δεν με απασχολει καθολου πια και ας ειναι η καλυτερη . Το γεγονος οτι δεν δεχεται δαχτυλακια, τη βαζει σε "μαυρη λιστα"
Να συμπληρώσω επίσης ότι πίπα ξεσκούφωτη δεν κάνει εύκολα οπότε...  :birdman:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
[size=12pt]tais

αφιερωμενο εξαιρετικα στον εξερευνητη και καλο κουραγιο ρε μορτη!!!!!!
[/size]

παρακαλω να μεινει κενο το νημα μεχρι να το διαβασει ο τυχερος κασκαντερ εχεις και την συμπονια του varnalis :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η Jennifer Stone έχει ξαναέρθει παλιά.
Oh yes!

Tελικα εισαι μεγαλη πουτανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλακα μεχρι κ γω ειχα ξεχασει το ονομα της.
Christine βασικα.
Ηταν η γκομενα που πριν φυγεις σε περιμενε στην πορτα κ σου επιανε τον πουτσο(και γαμω τις χαιρετουρες) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τρελή χαιρετούρα!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαλλον επρεπε να κατσω σπιτι να διαβασω κανενα βιβλιο !!! :grin: :grin: :grin:

URL]]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παμε στα αλλα τωρα !!!
Συμφωνω για την γραια της Mila και γενικα για την Mila οτι εχει παρει ψηλα τον αμανε αν και εχει παρει τα αρχιδια μου γενικα απο τοτε που της φυγαν οι πρωτο κλασσατες απλα ειχε ,εχει και θα εχει αυτο το Τουπε οποτε γραψτε την στα αρχιδια σας οπως την εγραψα και εγω και οι πιο πολλοι !!
Τωρα για την γραια πρωτα απο ολα να την αποκαλειται κοντη γιατι ειναι 1,50 αλλα οτι το κατεχει η Ολλανδεζα αυτο να λεγεται και να με συγχωρειται !!!
Βεβαια στον κωλο ζοριστικε με το παραπανω αλλα για καλη της τυχη εγω την ξεγραψα την Mila οποτε δεν της το ξανασκιζω !!! :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαι Sorry alex !!! :think:

Συνημμένα

• IMG_9451.JPG
    IMG_9451.JPG
    126,5 KB · Εμφανίσεις: 35

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
O καθένας με τον πόνο του!!!!! :headbang:
Χόρχε.....βάλε μια τάξη σε παρακαλώ!!!!! :rockon:
Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε....τουλάχιστον να είμαστε....οργανωμένοι!!!!!
Ξέρετε το ανέκδοτο.......
"Ρε παιδιά να οργανωθούμε...έχω "φάει" 10 και δεν έχω "ρίξει" καμία"!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom