Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (1 μέλη και 100 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Συνημμένα

• allou.jpg
    allou.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 26

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Περασμενα μεγαλεια !!! :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• DSC01786.JPG
    DSC01786.JPG
    126,6 KB · Εμφανίσεις: 24

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:-

Συνημμένα

• Picture 021.jpg
    Picture 021.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 24

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:'(

Συνημμένα

• Picture 022.jpg
    Picture 022.jpg
    110,3 KB · Εμφανίσεις: 29

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Για δεν δενει το κορδονι με το βυζι της ρε συ Τρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Σύμφωνα με το οι 2 ώρες είναι πλέον 450 Ευρώ από 500 που ήταν στα προηγούμενα τουρ, ή κάνω λάθος?

Πολύ καλά θυμάσαι και το πρόσεξα κι εγώ!
Άς όψονται τα παζάρια που της έκανα στο προηγούμενο τουρ της (τα ξέρει κι ο wings, για του λόγου το αληθές), που όμως τελικά δεν "ψώνισα", και το ψηστήρι που της έκανα στο gmail προχθές για τη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Όχι ότι της έλεγα ψέμματα, και κατάλαβα ότι τα σκεφτόταν σοβαρά αυτά που της έγραφα, αλλά τη 1η ώρα δεν την κατεβάζει με τίποτα, μου το ξεκαθάρισε, σ'αυτό είναι σκύλα, βέβαια χαλάλι της γιατί τ'αξίζει. Οπότε τελικά συμφέρει αναλογικά η 1,5 ώρα (350Ε), το 2ωρο ή και το 3ωρο ακόμα, που πιστεύω ότι κι αυτό το τελευταίο σηκώνει παζάρι.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Sorry δηλαδη αλλα μια φορα ειναι ενταξει αντε και δυο για να το εμπεδωσουμε αλλα μετα κατανταει μαλλον μαλακια να σκας τοσα οσο καλη κι αν ειναι η καθε κυρια.... γνωμη μου παντα.

[size=12pt]Τελικα και μετα απο σχετικη ερευνα εχω να πω τουτο :

Τα μορτακια στα στουντιο με 50 φλουρια γαμανε πολυυυυυυ  καλλιτερα μωρακια απο οτι εμεις οι ''εξυπνοι''  με τα 250 - 300αρια.

Τους βγαζω το καπελο,  ειλικρινα ομως !!!!!!
[/size]

Βεβαια ειμεις ειμαστε Large (ΜΑΛΑΚΕΣ) οπως αποδεικνυεται τελικα ..........

Αριμπα μας , ΤΡΟΜΑΡΑ μας ποσο  :jerking: ειμαστε !!!!!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Sorry δηλαδη αλλα μια φορα ειναι ενταξει αντε και δυο για να το εμπεδωσουμε αλλα μετα κατανταει μαλλον μαλακια να σκας τοσα οσο καλη κι αν ειναι η καθε κυρια.... γνωμη μου παντα.

Τα μορτακια στα στουντιο με 50 φλουρια γαμανε πολυυυυυυ  καλλιτερα μωρακια απο οτι εμεις οι ''εξυπνοι''  με τα 250 - 300αρια.

[/size]

Εξαρτάται από πολλά, όπως κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις γνωρίζοντας ότι έξω περίμένουν κι άλλοι.Επίσης τι να το κάνεις αν στο 10λεπτο τελειώσεις.Μετά τι γίνεται;Σκάς άλλα τόσα για 2ο γύρο ή περιμένεις να ξανάρθει η σειρά σου.Άσε που πας και μπορεί να περιμένεις πόση ώρα.Όντως σε πολλά στούντιο έχει καλύτερα κομμάτια τα οποία μπορείς να τσεκάρεις και να είσαι και σίγουρος από πριν τι θα συναντήσεις και φθηνά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Είναι πολλοί οι παράγοντες που συνεκτιμάς πριν αποφασίσεις που/ποια θα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

[/size]

Αυτά που λες τα έχω σκεφθεί κι εγώ  κι έχω αναρωτηθεί γιατί τη βρίσκω και με τα c.t. (γιατί τα studio που και που τα τιμάω κι αυτά, εάν δω ότι την ώρα που με βολεύει έχει βάρδια κάποια από τις "προτιμήσεις" μου ή κάποια που μου χτυπάει στο μάτι).
Κατ' αρχήν έχεις δίκιο. Όμως στο στούντιο με 50 φλουριά:
α) το πίπωμα δεν είναι ξεσκούφωτο ενώ δακτυλοσκόπηση συχνά δεν επιτρέπεται, ενώ αντίθετα στα c.t. κατά κανόνα σε αφήνουν,
β) το γλειφομούνι στο στούντιο το φοβάμαι, θα μου πεις και που ξέρεις ότι το c.t. είναι πιο καθαρό, δεν το ξέρω, είναι καθαρά θέμα τύχης, απλά στο στούντιο οι συνευρέσεις της τάνας είναι πολλαπλάσιες καθημερινά, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να αρπάξει κάτι,
γ) στο στούντιο "αγοράζεις" εκτόνωση, ενώ στο c.t. "αγοράζεις" χρόνο, άρα στο 10λεπτο, άντε στο τέταρτο σ' έχει ξεμπερδέψει, ακόμα κι αν είσαι "άδειος", αλλιώς η τάνα δυσανασχετεί, ενώ στο c.t., εφόσον δεν πέσεις σε καμμιά μαλακισμένη, το φχαριστιέσαι όσο αντέξεις στο 1ο γύρο, και έχεις και τον 2ο, που κατ' ανάγκη διαρκεί (πολύ) παραπάνω, όπου δίνεις τα ρέστα σου, πόσο μάλλον αν αντέχεις κι έχεις χρόνο και για 3ο,
δ) από ομορφιά, κατά τεκμήριο (αλλά όχι πάντα βέβαια) υπερτερούν τα c.t., και
ε) ποιός είπε ότι δεν προσπαθούμε όλοι εδώ μέσα να μη δίνουμε 250 και 300 Ε για 1 ώρα, αλλά λιγότερα, και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που και σ'αυτά τα λεφτά αξίζουν, άσε που τώρα τα παζάρια είναι ακόμα πιο πολύ της μόδας.
Όλα αυτά από έναν νέο σαν κι εμένα, που ξέρω ότι δεν σου λέω τίποτα καινούργιο (έλα παππού να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου), αλλά έτσι κουβέντα για να γίνεται. :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αυτά που λες τα έχω σκεφθεί κι εγώ  κι έχω αναρωτηθεί γιατί τη βρίσκω και με τα c.t. (γιατί τα studio που και που τα τιμάω κι αυτά, εάν δω ότι την ώρα που με βολεύει έχει βάρδια κάποια από τις "προτιμήσεις" μου ή κάποια που μου χτυπάει στο μάτι).
Κατ' αρχήν έχεις δίκιο.
Όμως στο στούντιο με 50 φλουριά:
α) το πίπωμα δεν είναι ξεσκούφωτο ενώ δακτυλοσκόπηση συχνά δεν επιτρέπεται, ενώ αντίθετα στα c.t. κατά κανόνα σε αφήνουν,
β) το γλειφομούνι στο στούντιο το φοβάμαι, θα μου πεις και που ξέρεις ότι το c.t. είναι πιο καθαρό, δεν το ξέρω, είναι καθαρά θέμα τύχης, απλά στο στούντιο οι συνευρέσεις της τάνας είναι πολλαπλάσιες καθημερινά, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να αρπάξει κάτι, και μαζί μ'αυτήν κι εσύ,
γ) στο στούντιο "αγοράζεις" εκτόνωση, ενώ στο c.t. "αγοράζεις" χρόνο, άρα στο 10λεπτο, άντε στο τέταρτο σ' έχει ξεμπερδέψει, ακόμα κι αν είσαι "άδειος", αλλιώς η τάνα δυσανασχετεί, ενώ στο c.t., εφόσον δεν πέσεις σε καμμιά μαλακισμένη, το φχαριστιέσαι όσο αντέξεις στο 1ο γύρο, και έχεις και τον 2ο, που κατ' ανάγκη διαρκεί (πολύ) παραπάνω, όπου δίνεις τα ρέστα σου, πόσο μάλλον αν αντέχεις κι έχεις χρόνο και για 3ο,
δ) από ομορφιά, κατά τεκμήριο (αλλά όχι πάντα βέβαια) υπερτερούν τα c.t., και
ε) ποιός είπε ότι δεν προσπαθούμε όλοι εδώ μέσα να μη δίνουμε 250 και 300 Ε για 1 ώρα, αλλά λιγότερα, και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που και σ'αυτά τα λεφτά αξίζουν, άσε που τώρα τα παζάρια είναι ακόμα πιο πολύ της μόδας.
Όλα αυτά από έναν νέο σαν κι εμένα, που ξέρω ότι δεν σου λέω τίποτα καινούργιο (έλα παππού να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου), αλλά έτσι κουβέντα για να γίνεται.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16

[/size]

Είμαι σε λάθος tread αλλά μιας και ο ρεμπέτης αναφέρθηκε σε στούντιο πρέπει να πώ οτί σήμερα ξημερώματα (μετά από σερί δεύτερο ξενίχτι διασκέδασης) ισμήνης και βουλιαγμένης στο στούντιο γάμισα ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ.

Όνομα Drosa Εθνικότητα: Ισπανία... Και όταν λέμε ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ !! Το εννοούμε χωρίς πολλά πολλά!!! Γύρω στο 1.75 (χωρίς highheels) περίπου 58κιλά μοιρασμένα στις καμπύλες. με ΚΟΡΜΪ ΛΑΜΠΑΔΑ και βίζί 3.5άρι στητό σιλικονάτο και ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΩΛΟ!!!!!

Σύνολο 100ευρώ για 45 λεπτά μιάς και ήμουνα ο τελέυταίος!!!! Όσοι ξέρουν για το συγκεκριμένο μωρό καταλαβαίνουν.. Διάθεση 10 και σχέση απόδοσης τιμής 100/10.... Και καλό παιδί που συντελεί στο σεβασμό προς τον πελάτη...

Θεικό πλάσμα.. ΜΕ απλά λόγια βάζει κάτω ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα τουρς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται όσον αφορά την εμφάνιση!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Εξαρτάται από πολλά, όπως κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις γνωρίζοντας ότι έξω περίμένουν κι άλλοι.Επίσης τι να το κάνεις αν στο 10λεπτο τελειώσεις.Μετά τι γίνεται;Σκάς άλλα τόσα για 2ο γύρο ή περιμένεις να ξανάρθει η σειρά σου.Άσε που πας και μπορεί να περιμένεις πόση ώρα.Όντως σε πολλά στούντιο έχει καλύτερα κομμάτια τα οποία μπορείς να τσεκάρεις και να είσαι και σίγουρος από πριν τι θα συναντήσεις και φθηνά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Είναι πολλοί οι παράγοντες που συνεκτιμάς πριν αποφασίσεις που/ποια θα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Όντως, κι αυτό με την ουρά που το πας, να χρειάζεται μισή ώρα ή και παραπάνω να περιμένεις για να γαμήσεις, εμένα μου έχει τύχει με την Αφροδίτη και την Τζέσυ του γκρουπ Συγγρού 144-Τριγγέτα-Βουλιαγμένης κλπ., κι όχι μόνο μια φορά. Γιατί κι όταν μπεις στο δωμάτιο, περιμένεις τουλάχιστον άλλο ένα τέταρτο σαν μαλάκας, μέχρις ότου έρθει η σειρά σου, σωστά;

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Ακριβώς. Άλλωστε πιστεύω ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν πάει με τις τουρίσρτιες έχουν πάει και κάποιοι πιθανόν εξακολουθούν να επισκέπτονται και τα στούντιο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η μεγαλύτερη διαφορά ξενοδοχείου-μαγαζιού είναι η άνεση χώρου-χρόνου.

Προτιμώ μια μέτρια στο δωμάτιό μου παρά μια μουνάρα σε μαγαζί,με κόσμο έξω να μπαινοβγαίνει,την τσατσά να μιλάει,πόρτες να ανοιγοκλείνουν κλπ

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Και πολλοί οι τρόποι να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις όπου το θέλεις.  ;)

Αυτο ειναι το ζουμι, τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες για την μαλακια μας.  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δεν με προσεχετε....  ;) ;)

Μακια !!!  :-* :-*

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom