Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
αμα κατεβασε τις τιμες φαντασου ποσα κιλα εβαλε!
Σύμφωνα με το οι 2 ώρες είναι πλέον 450 Ευρώ από 500 που ήταν στα προηγούμενα τουρ, ή κάνω λάθος?
Sorry δηλαδη αλλα μια φορα ειναι ενταξει αντε και δυο για να το εμπεδωσουμε αλλα μετα κατανταει μαλλον μαλακια να σκας τοσα οσο καλη κι αν ειναι η καθε κυρια.... γνωμη μου παντα.
[size=12pt]Τελικα και μετα απο σχετικη ερευνα εχω να πω τουτο :
Τα μορτακια στα στουντιο με 50 φλουρια γαμανε πολυυυυυυ καλλιτερα μωρακια απο οτι εμεις οι ''εξυπνοι'' με τα 250 - 300αρια.
Τους βγαζω το καπελο, ειλικρινα ομως !!!!!![/size]
Βεβαια ειμεις ειμαστε Large (ΜΑΛΑΚΕΣ) οπως αποδεικνυεται τελικα ..........
Αριμπα μας , ΤΡΟΜΑΡΑ μας ποσο ειμαστε !!!!!
Και πολλοί οι τρόποι να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις όπου το θέλεις. ;)Είναι πολλοί οι παράγοντες που συνεκτιμάς πριν αποφασίσεις που/ποια θα
Περασμενα μεγαλεια !!!
Sorry δηλαδη αλλα μια φορα ειναι ενταξει αντε και δυο για να το εμπεδωσουμε αλλα μετα κατανταει μαλλον μαλακια να σκας τοσα οσο καλη κι αν ειναι η καθε κυρια.... γνωμη μου παντα.
Τα μορτακια στα στουντιο με 50 φλουρια γαμανε πολυυυυυυ καλλιτερα μωρακια απο οτι εμεις οι ''εξυπνοι'' με τα 250 - 300αρια.
Αυτά που λες τα έχω σκεφθεί κι εγώ κι έχω αναρωτηθεί γιατί τη βρίσκω και με τα c.t. (γιατί τα studio που και που τα τιμάω κι αυτά, εάν δω ότι την ώρα που με βολεύει έχει βάρδια κάποια από τις "προτιμήσεις" μου ή κάποια που μου χτυπάει στο μάτι).
Κατ' αρχήν έχεις δίκιο. Όμως στο στούντιο με 50 φλουριά:
α) το πίπωμα δεν είναι ξεσκούφωτο ενώ δακτυλοσκόπηση συχνά δεν επιτρέπεται, ενώ αντίθετα στα c.t. κατά κανόνα σε αφήνουν,
β) το γλειφομούνι στο στούντιο το φοβάμαι, θα μου πεις και που ξέρεις ότι το c.t. είναι πιο καθαρό, δεν το ξέρω, είναι καθαρά θέμα τύχης, απλά στο στούντιο οι συνευρέσεις της τάνας είναι πολλαπλάσιες καθημερινά, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να αρπάξει κάτι,
γ) στο στούντιο "αγοράζεις" εκτόνωση, ενώ στο c.t. "αγοράζεις" χρόνο, άρα στο 10λεπτο, άντε στο τέταρτο σ' έχει ξεμπερδέψει, ακόμα κι αν είσαι "άδειος", αλλιώς η τάνα δυσανασχετεί, ενώ στο c.t., εφόσον δεν πέσεις σε καμμιά μαλακισμένη, το φχαριστιέσαι όσο αντέξεις στο 1ο γύρο, και έχεις και τον 2ο, που κατ' ανάγκη διαρκεί (πολύ) παραπάνω, όπου δίνεις τα ρέστα σου, πόσο μάλλον αν αντέχεις κι έχεις χρόνο και για 3ο,
δ) από ομορφιά, κατά τεκμήριο (αλλά όχι πάντα βέβαια) υπερτερούν τα c.t., και
ε) ποιός είπε ότι δεν προσπαθούμε όλοι εδώ μέσα να μη δίνουμε 250 και 300 Ε για 1 ώρα, αλλά λιγότερα, και υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που και σ'αυτά τα λεφτά αξίζουν, άσε που τώρα τα παζάρια είναι ακόμα πιο πολύ της μόδας.
Όλα αυτά από έναν νέο σαν κι εμένα, που ξέρω ότι δεν σου λέω τίποτα καινούργιο (έλα παππού να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου), αλλά έτσι κουβέντα για να γίνεται.
Και πολλοί οι τρόποι να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις όπου το θέλεις. ;)
Εξαρτάται από πολλά, όπως κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις γνωρίζοντας ότι έξω περίμένουν κι άλλοι.Επίσης τι να το κάνεις αν στο 10λεπτο τελειώσεις.Μετά τι γίνεται;Σκάς άλλα τόσα για 2ο γύρο ή περιμένεις να ξανάρθει η σειρά σου.Άσε που πας και μπορεί να περιμένεις πόση ώρα.Όντως σε πολλά στούντιο έχει καλύτερα κομμάτια τα οποία μπορείς να τσεκάρεις και να είσαι και σίγουρος από πριν τι θα συναντήσεις και φθηνά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Είναι πολλοί οι παράγοντες που συνεκτιμάς πριν αποφασίσεις που/ποια θα
Και πολλοί οι τρόποι να πάρεις τελικά αυτό που θέλεις όπου το θέλεις. ;)