Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (5 μέλη και 85 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:-

P1010301.JPG

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
H ιδια ειναι vrasidakos απλα απο εδω τα περνει ολα στην τσεπη και χωρις αντζεντη !!!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Πέρα από την επιβεβαίωση ότι είναι ίδια,
από υπηρεσίες λέει τίποτα πρόεδρε ή δεν
απλά πήγες είδες και την έκανες με ελαφρά;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οχι την εχω δοκιμασει 3 - 4 φορες πιο παλια οταν δεν ηταν τοσο γνωστη !!!
Τοτε ηταν δυνατη ,τωρα δεν εχω ιδεα μετα απο ενα χρονο τι λεει !!

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Γνωστη στο χωρο η γνωστη γενικα?? τελικα απο που ειναι κι απο υπηρεσιες λεει τίποτα???

vespucci

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Jasmin κατώτερη των προσδοκιών.
:pipa1: καλή αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στο  :fuck1:
Συμφωνώ με την κριτική του Geopa αλλα δεν συγκρίνεται με Vanessa και η Aleksa στο παιχνίδι καλύτερη

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Γνωστη στο χωρο η γνωστη γενικα??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες για την παραπάνω κοπέλα, έπεσα πάνω σε αυτό:

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με ενημέρωσε για τα εξής: 200€ για μία ώρα, all-inlcusive (που λένε και στα ξενοδοχεία...) CIM και anal και τα πάντα όλα...

Στην Κύπρια εκδοχή της τα έχει όλα extra. Τώρα θα μου πείτε, μπορεί να μην είναι η ίδια, απλά να έχουν τις ίδιες φωτό.
Πάντως με χάλασε λίγο η ομιλία της... Είχε το χαρακτηριστικό κόμπιασμα στη φωνή που έχουν τα ζάκιαπρε... Μπορεί και να κάνω λάθος όμως. Υπάρχει κανένας με περισσότερες πληροφορίες?

(υ.γ.: ένα ευχαριστώ στον tresurert για τα π.μ.)

Παιδες, και στις δυο περιπτωσεις οι φωτο ειναι απο ενα πολυ γνωστο cg στην Αθηνα. Δεν μπορει να ειναι αυτη γιατι δεν χρειαζεται να κανει τουρισμο!

Ρωταω μπας και καποις περασε να μας την περιγραψει και να μας πει εντυπωσεις.

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Παιδες, και στις δυο περιπτωσεις οι φωτο ειναι απο ενα πολυ γνωστο cg στην Αθηνα. Δεν μπορει να ειναι αυτη γιατι δεν χρειαζεται να κανει τουρισμο!

Ρωταω μπας και καποις περασε να μας την περιγραψει και να μας πει εντυπωσεις.
Και όμως Lucent αυτή είναι που εννοείς, αλλά το παίζει τώρα τουρίστρια για να ψαρέψει νέους πελάτες.Ανάγκη και κρίση γαρ....

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Και όμως Lucent αυτή είναι που εννοείς, απλά το παίζει τουρίστρια για να ψαρέψει νέους πελάτες. Ανάγκη και κρίση γαρ....(πριν έκανα λάθος και ένωσα τα posts)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Mάζεψα κατι οικονομιες  και (επειδή λόγω προσωπικών μπορεί να λείψω απο το αγοραίο στίβο για καιρό)
πήρα μία ώρα  ντουο Kate  & Mia  από Rob  , λογω προσφοράς  (300 Ε  /1h).
Oι  δυο κυρίες  ανησυχουν ότι επειδή πέφτει  το site  του Rob, δεν  θα τις  βρισκουν οι πελάτες και δεν θα γινει γνωστό το τουρ. Φεύγουν Παρασκευή πρωί
μετά την πρώτη  μέρα  άλλαξαν και  περιβάλλον διαμονής  για λόγους ασφαλείας. Συνολικά  οι επιδόσεις  και οι  εντυπώσεις απο το meeting = θετικές
εχω γράψει αναλυτική κριτική και  στις δυο - στην οικεία  θέση.  :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Διαβάζοντας για τα cg και βλέποντας τι επικρατεί και εδώ λέω τα εξής!!!!
Έχουμε μπλέξει την πούτσα με την βούρτσα!!!!
Είχα την εντύπωση ότι επειδή πληρώνουμε κάτι τις παραπάνω δεν ψάχναμε μόνο για ένα καλό στεγνό "καθάρισμα"!!!
Ψάχναμε για κάτι, λίγο πιο "σύνθετο"!!!!
Αυτό που αντιλαμβάνομαι όμως τώρα είναι ότι γράφουμε και ενημερώνουμε και εδώ για το ποια κάνει το καλύτερο γαμήσι και μόνο!!!!
Συγνώμη συμπολεμιστές αλλά για αυτό τον λόγο όλο και λιγότερα πραγματικά ct έρχονται πλέον!!!!
Μας πήραν χαμπάρι και μας στέλνουν καθαρόαιμα cg, που στις χώρες τους είναι στριπερ, χορευτριες, απλές πουτάνες σε στούντιο, τώρα τελευταία ήρθε και μία λουλουδού από μπουζουκτσίδικο της Ανατολής και τίποτα περισσότερο!!!!!
Και αυτές αντί να τις πληρώνουμε 100-150 γιούρια, τις πληρώνουμε 200-250 γιούρια!!!!
Γιατί?...επειδή κάποιοι επιδιώκουν μόνο το καλό γαμήσι!!!
Και μην μου πείτε για "καπέλα" επειδή είναι σε πεντάστερα χοτέλια!!!!.....αυτά σε άλλους!!!
Συγνώμη αλλά αυτό δεν μπορούμε να το βρούμε και αλλού?...πιο φθηνά μήπως?....σε στούντιο ή με cg?
Πόσα καλά cg υπάρχουν που σου πετάνε τα μάτια έξω?....αρκετά, διαβάζοντας τους από 'κει και έχοντας και μια μικρή εμπειρία με 2-3 εξ αυτών και πολύ καλές μάλιστα!!!!
Αλλά δεν της πλήρωσα 250......180 πλήρωσα για full service και με το ξενοδοχείο μέσα στην τιμή!!!!!
Μάλλον έχουμε .......εκτροχιαστή παίχτες!!!....περαστικά μας!!!!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Πολύ όμορφη κοπέλα, καμμιά σχέση με τις φωτογραφίες
Φοβερό sex-appeal, νεότατη, μπουμπούκι με λίγα λόγια
Δεν συνευρέθηκα μαζί της ερωτικά, οπότε επ'αυτού δεν μπορώ να σε διαφωτίσω
Την γνώρισα όμως μαζί με τη φίλη της (μένουν και κάνουν και ντούο μαζί) στο μπαλκόνι του μπαρ ξενοδοχείου με την ωραιότερη θέα στην ΑΘήνα
Δεν μας αποκάλυψαν την "επαγγελματική τους" ταυτότητα, και έτσι δεν τις ρωτήσαμε περισσότερα, και πίναμε τα ποτά μας συζήτώντας περί "ανέμων και υδάτων". Από την πλευρά τους δεν μας έκανανν καμία νύξη για κάτι πιο "ιδιαίτερο" μετά, παρά μόνο για τη διάθεση τους να πάμε για χορό σε κλαμπ με R&B  μουσική.

ΥΓ: αρνητικό το ότι πίνουν πολύ ή δεν αντέχουν το ποτό και η συμεριφορά τους λίγο χαλάει. Νέες κοπέλες που μάλλον δεν είναι συνειδητοποιημένες και δεν τα έχουν και τόσο καλά με τον εαυτό τους με αυτό που κάνουν, όπως άλλες πιο "ώριμες" του χώρου. Έτσι βρίσκουν μάλλον αυτό τον τρόπο για να ξεφύγουν....

Απο εδω δεν περασε κανεις? Αυτη παει συχνα Παρισι και αποτι θυμαμαι εχει καλες κριτικες. Εντυπωσεις απο τους παιχτες?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Yποψηφιότητα για "Post της χρονιάς"
Τα σέβη μου, Νεαρέ!  :grin:
Είχα την εντύπωση ότι επειδή πληρώνουμε κάτι τις παραπάνω δεν ψάχναμε μόνο για ένα καλό στεγνό "καθάρισμα"!!!
Αυτό που αντιλαμβάνομαι όμως τώρα είναι ότι γράφουμε και ενημερώνουμε και εδώ για το ποια κάνει το καλύτερο γαμήσι και μόνο!!!!
Συγνώμη συμπολεμιστές αλλά για αυτό τον λόγο όλο και λιγότερα πραγματικά ct έρχονται πλέον!!!!
Μας πήραν χαμπάρι και μας στέλνουν καθαρόαιμα cg, που στις χώρες τους είναι στριπερ, χορευτριες, απλές πουτάνες σε στούντιο, τώρα τελευταία ήρθε και μία λουλουδού από μπουζουκτσίδικο της Ανατολής και τίποτα περισσότερο!!!!!
Και αυτές αντί να τις πληρώνουμε 100-150 γιούρια, τις πληρώνουμε 200-250 γιούρια!!!!
Και μην μου πείτε για "καπέλα" επειδή είναι σε πεντάστερα χοτέλια!!!!.....αυτά σε άλλους!!!
Συγνώμη αλλά αυτό δεν μπορούμε να το βρούμε και αλλού?...πιο φθηνά μήπως?....σε στούντιο ή με cg?
Πόσα καλά cg υπάρχουν που σου πετάνε τα μάτια έξω?....αρκετά, διαβάζοντας τους από 'κει και έχοντας και μια μικρή εμπειρία με 2-3 εξ αυτών και πολύ καλές μάλιστα!!!!
Αλλά δεν της πλήρωσα 250......180 πλήρωσα για full service και με το ξενοδοχείο μέσα στην τιμή!!!!!
Μάλλον έχουμε .......εκτροχιαστεί παίχτες!!!....περαστικά μας!!!!!!
Τέτοια ενάργεια σκέψης μόνο το καλό γαμήσι σου  δίνει!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Yποψηφιότητα για "Post της χρονιάς"

Για όποιον ενδιαφέρεται το "ποστ της χρονιας" έχει "απαντηθεί" (στην εκεί "έκδοσή" του) στο θρεντ "Μαργαρίτα", στους "παρακατιανούς", "από 'κει"!! :o :o :o

Μην τα ξαναγράφω. Και βαριέμαι και δεν θα φέρει αποτέλεσμα...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.190
Πόντοι
25.165
Μάλλον έχουμε .......εκτροχιαστή παίχτες!!!....περαστικά μας!!!!!!

Μερικοι απο εδω μεσα μαλλον εχουν χοντρα λεφτα. Εγω δν καταλαβαινω πως με τετοια υφεση στην χωρα μας ακομα το μουνι πουλαει, π.χ η Τζουλια σε 4 μερουλες 4 εκατομυρια ευρω... δλδ ημαρτον.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για όποιον ενδιαφέρεται το "ποστ της χρονιας" έχει "απαντηθεί" (στην εκεί "έκδοσή" του) στο θρεντ "Μαργαρίτα", στους "παρακατιανούς", "από 'κει"!! :o :o :o

Μην τα ξαναγράφω. Και βαριέμαι και δεν θα φέρει αποτέλεσμα...
Να τα γράφεις & να τα ξαναγράφεις, Doc!!!
Oι αθώοι  :grin: χρειαζώμαστε να διαβάζουμε την αλήθεια ξανά & ξανά...χωρίς φόβο και πάθος!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Μερικοι απο εδω μεσα μαλλον εχουν χοντρα λεφτα. Εγω δν καταλαβαινω πως με τετοια υφεση στην χωρα μας ακομα το μουνι πουλαει, π.χ η Τζουλια σε 4 μερουλες 4 εκατομυρια ευρω... δλδ ημαρτον.
Αμα πληρώνει τους φόρους με γειά της & χαρά της!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δεν είναι 4 μύρια . είναι 4 δβδ χ διακοπενη= ι μυριο . θα δούμε αλλα τρία .χωρίς ποσοστά  :rockon:
αυτά μεχρι στιγμής

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom