Χωρίς να έχω δοκιμάσει τη Jasmin, καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς και ίσως το ρήμα "σκοτώσω" στο δικό μου post να την αδικεί, όμως φίλε Geopa, άμα είναι να πρέπει να χαλάσω μερικά (να μη πω αρκετά) χιλιάρικα και μερικές μέρες από τη ζωή μου, όπως ενδεχομένως είσαι σε θέση να κάνεις εσύ, για να την "ξεκλειδώσω" και να της βγάλω από μέσα της αυτά που λες (και σε πιστεύω) ότι μπορεί να δώσει, αλλά κατ' αρχήν δεν δίνει, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα μπορούσε, sorry αλλά εγώ δεν θα πάρω, τουλάχιστον όχι σ' αυτή τη φάση της ζωής μου, και με τις προτεραιότητες που έχω θέσει καλώς ή κακώς στον εαυτό μου ως οικογενειάρχης.
Μου αρκεί ένα τίμιο κι εργατικό πουτανάκι, όμορφο αλλά σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακό όπως Jasmin, που θα τιμήσει τα λεφτά μου και θα με κάνει να περάσω 1 ή 2 ώρες καλά, κι ας μην κάνει τη διαφορά από άποψη εμφάνισης και class, όπως η Jasmin.
Αν όμως ήμουν στη θέση σου (ηλικιακά και από άποψη υποχρεώσεων, όπως πιθανολογώ), ή αν η Jasmin ήταν πιο "λυμένη" στο κρεβάτι από την αρχή (έστω και όχι κατά 100%), κι έκανε και σ'αυτό τη διαφορά, γιατί σ'αυτό κατάλαβα ότι υστερούσε, τότε να είσαι σίγουρος ότι αυτή θα διάλεγα, κι ας κοστίζει παραπάνω. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά.