Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αυτο με τα αστερια δεν το καταλαβα !!! :think:
Τι σημασια εχουν !!!

Κατά τεκμήριο κάποιος με 20.000 ποσταρίσματα θα έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο στο σάιτ και θα έχει αποκομίσει γνώσεις που θα τον βοηθούν να αποφεύγει να αγοράζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. ;) ;) ;)

Όταν αποφασίσει να μπει και ο Πλε στο σάιτ θα το διαφωτίσει το θέμα με την δική του "επιχειρηματολογία"!  :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ισχυει αυτο αλλα δεν πειραζει αν εσυ το πιστευης οτι ειναι ετσι !!!
Μπορω να σου βαλω Παιχτες με λιγοτερα απο 1000 post που ειναι πολυ καλυτεροι και απο σενα και απο μενα !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eνα μικρο δειγμα !!!

FANTOM12    230 post

yiaramis    945  post

gismo1972   658 post

rebetis     590 post

vasigeorge    83 post

jorgekavlares 473 post

nio           28 post

palaios       46  post

xaf           166 post

Ετσι για να μην λεμε μπουρδες !!! ;)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου, όταν όλα τα Ct ζητάνε 250-300, άρα αυτή είναι η τιμή της αγοράς, τότε ναι, τα 180 μου φαίνονται λίγα!
Και συγνώμη αν δεν "ακολούθησα την πορεία από την αρχή"... Δεν ήξερα οτι έπρεπε......

αμα σου λεει ο τρεζ να πας,να πας. ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Eνα μικρο δειγμα !!!

yiaramis    945  posts

gismo1972   658 posts

rebetis     590 posts

vasigeorge    83 posts

jorgekavlares 473 posts

nio           28 posts

Ετσι για να μην λεμε μπουρδες !!! ;)

Προχείρως θυμάμαι πως ο Ρεμπέτης ΕΙΝΑΙ τιμημένος παρά τα 590 ποστς (ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι εκ των ανωτέρω που αγνοώ). Επίσης δε, είπα "κατά τεκμήριο" (επί λέξει!).

Απλά πριν λίγο μιλούσα με π.μ. με κάποιον ο οποίος μου είπε πως η συνολική του επαφή με τον "πληρωμένο έρωτα" (αν το κατάλαβα καλά) είναι 10 σίτιτουρς και that's all.

Aγνοούσε δε και την ύπαρξη θρεντς για τα λόκαλ call girls.

Δεν θα επεκταθώ! Όποιος μπορεί να καταλάβει τί λέω το έχει ήδη καταλάβει...

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Και επίσης δεν είναι απαραίτητο όποιος έχει ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή να είναι μέλος από τα παλιά. Έχω πολλούς φίλους με "πείρα" που πριν κανα χρόνο άρχισαν να ασχολούνται με υπολογιστές κι αν δεν είμασταν κάποιοι πιο σχετικοί με τους υπολογιστές μπορεί να μη μάθαιναν
ποτέ για το site.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα αστερια αδελφε ειναι Πουτσες !!!
Και στο λεω εγω που εχω 13 απο αυτα !!!
6 φανερα και 7 κρυφα !!! ;)

roboot

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
10
Κορυφή!

ωεωε περνω Γερμανια ομωσ δεν με χαλασε,μου ειπανε τη και πος και σε μια ωρα η κοπελλα που ηθελα ητανε στο μερος που ζηταγα κανενα προβλιμα δεν ειχα στην ομελια μαζη της και ας λεγαμε και αγγλικα κατα τα αλλα επαρχουν και αλλεσ εκει παλια επερνα τακτικα και παντα ειτανε ολλα τελια.... παιδια ετσι πρεπη θελουμε και εχουμε......

:zfuck:

vespucci

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προχείρως θυμάμαι πως ο Ρεμπέτης ΕΙΝΑΙ τιμημένος παρά τα 590 ποστς (ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι εκ των ανωτέρω που αγνοώ). Επίσης δε, είπα "κατά τεκμήριο" (επί λέξει!).

Απλά πριν λίγο μιλούσα με π.μ. με κάποιον ο οποίος μου είπε πως η συνολική του επαφή με τον "πληρωμένο έρωτα" (αν το κατάλαβα καλά) είναι 10 σίτιτουρς και that's all.

Με όλο το σεβασμό, οθκ εν τω πολλω το ευ......
Χαιρετώ όλα τα μέλη  :rockon:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει 50.000 ποστ για να είναι αξιόπιστος. εξέχοντες παίχτες όπως λέει και ο tres γράφουν πολύ λίγο.
Από την άλλη, είναι λογικό κάποιος να αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, θα έλεγα στα πρώτα 50 ποστ του. Υπάρχουν "παίχτες" που εμφανίζονται, ποστάρουν 20 φορές (συνήθως στη διάρκεια ενός και μόνο τουρ  ;) ;) ;) ) και μετά "εξαφανίζονται".

Η ουσία όμως νομίζω των λεγόμενων του gianevan είναι το θέμα τιμής και κατά πόσο τελικά είναι αυτό που λέμε Value for Money. και ότι μπορεί κάποιος να βρει παρόμοια εμφάνιση και υπηρεσίες με λιγότερα από αυτα που πληρώνουμε για CT.

εδώ θα κάνω quote τον tres: "Αν δεν βρεξεις κωλο ,ψαρι δεν τρως !!!"

:rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ισχυει αυτο αλλα δεν πειραζει αν εσυ το πιστευης οτι ειναι ετσι !!!
Μπορω να σου βαλω Παιχτες με λιγοτερα απο 1000 post που ειναι πολυ καλυτεροι και απο σενα και απο μενα !!!

ο φίλτατος γιανεβαν στη παρουσα φαση δυναται ή θελει να επεξεργαζεται μονο τα προφανη και εξωφθαλμα, μη του βαζεις δυσκολα τωρα και συ και τον μπλοκαρεις!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει 50.000 ποστ για να είναι αξιόπιστος. εξέχοντες παίχτες όπως λέει και ο tres γράφουν πολύ λίγο.
Από την άλλη, είναι λογικό κάποιος να αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, θα έλεγα στα πρώτα 50 ποστ του. Υπάρχουν "παίχτες" που εμφανίζονται, ποστάρουν 20 φορές (συνήθως στη διάρκεια ενός και μόνο τουρ  ;) ;) ;) ) και μετά "εξαφανίζονται".

Η ουσία όμως νομίζω των λεγόμενων του gianevan είναι το θέμα τιμής και κατά πόσο τελικά είναι αυτό που λέμε Value for Money. και ότι μπορεί κάποιος να βρει παρόμοια εμφάνιση και υπηρεσίες με λιγότερα από αυτα που πληρώνουμε για CT.

εδώ θα κάνω quote τον tres: "Αν δεν βρεξεις κωλο ,ψαρι δεν τρως !!!"

:rockon: :rockon: :rockon:
σόρρυ αλλά τρώω χωρίς να βρέξω κώλο .το πλερώνω και έρχεται και καθαρισμένο. Κάτι σαν ct :2funny: ;)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ο φίλτατος γιανεβαν στη παρουσα φαση δυναται ή θελει να επεξεργαζεται μονο τα προφανη και εξωφθαλμα, μη του βαζεις δυσκολα τωρα και συ και τον μπλοκαρεις!

please, ας μη ξεφύγουμε.

Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε εδώ και δεν έχει κανένα νόημα το τι καταλαβαίνει ο ένας ή ο άλλος..

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

φιλε gianevan με το συμπαθειο,το επιχειρημα σου ειναι εντελως αστοχο.το αν εχω 1000 ποστ και τα 800 αφορουν την τζουλια αλεξανδρατου δεν με κανει αυτοματα και οτι ξερω να ψωνιζω κολ η σιτυτουρ.το θεμα ειναι απλα οτι οι νεοι δεν ψαχνουν τη δουλεια οπως οι παλιοι γιατι θεωρουν οτι θα τα βρουν ετοιμα ολα εδω.εδω βλεπεις στη ιδια σελιδα πανω πανω π,χ καποιος να ποσταρει μια μουφα και 3ποστ πιο κατω να ρωταει καποιος αλλος τι παιζει με την κυρια.εγω αν λειψω καποιες ωρες η μερες καθομαι και διαβαζω ολες τισ προηγουμενες σελιδες οπωσ ειπα πιο πολυ για χαβαλε.ασχουλουμαι περιπου 5 χρονια με τουρ χωρις να εχω τη δυνατοτητα να παιρνω πανω απο 6-7 το χρονο.εμαθα για το σαιτ πριν 2 χρονια περιπου και απλα το χρησιμοποιω σαν επιπλεον ενημερωση αλλα και πιο πολυ ως διασκεδαση.ψαχνω μονος μου τη δουλεια μεχρι εκει που μπορω και αν νομιζω οτι πρεπι να ρωτησω ρωταω .μου αρεσει να βλεπω σαιτ με πουτανες γιατι μου αρεσει το γυμνο και το ματι.και λεφτα εχασα και φολα εφαγα, ολα ηταν ομως για 1μονο φορα.απλα χρειαζονται για να μαθεις

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οι μονοφαγαδες δεν βλεπω να λενε τιποτα για τα χτεσινα τους meeting............η' μηπως κανω λαθος?  :huh: :huh:
Κ μου θελουν κ χλιδατη εξοδο το ΣΚ.............Ντροπη σας!  :tickedoff:
ΜΟΥΝΟΦΑΓΑΔΕΣ.....................

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Και επίσης δεν είναι απαραίτητο όποιος έχει ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή να είναι μέλος από τα παλιά. Έχω πολλούς φίλους με "πείρα" που πριν κανα χρόνο άρχισαν να ασχολούνται με υπολογιστές κι αν δεν είμασταν κάποιοι πιο σχετικοί με τους υπολογιστές μπορεί να μη μάθαιναν
ποτέ για το site.

Και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ, που βέβαια μπορεί να μην έχω την "τρελλή" διαδρομή μέχρι σήμερα στον πληρωμένο έρωτα, αλλά καλώς ή κακώς τα έσκαγα συχνά-πυκνά στα διάφορα studio τα τελευταία 12-13 χρόνια που είμαι παντρεμένος, που αρχικά τα έβρισκα από τις αγγελίες που είχαν στις εφημερίδες. Απλά, δεν με κάλυπτε αυτή η μορφή συνεύρεσης (καλύτερα εκτόνωσης να το πω) και μόλις ανακάλυψα το site και τα περί cititours και c.g. που έχεις την (ψευδ)αίσθηση ότι ζεις κάτι πιο πλήρες, ενσωματώθηκα στη παρέα σας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
please, ας μη ξεφύγουμε.

Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε εδώ και δεν έχει κανένα νόημα το τι καταλαβαίνει ο ένας ή ο άλλος..

σωστον! δε προκειται να ξεφυγω, οπως ξερω οτι δε θα ξεφυγει και ο γιανε.  :thumbsup:

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τα αστερια αδελφε ειναι Πουτσες !!!
Και στο λεω εγω που εχω 13 απο αυτα !!!
6 φανερα και 7 κρυφα !!! ;)

Οπα ρε, κρυψε κ τιποτα! Τι εισαι? Ο ουρανος μας?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Respect δασκαλε!!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom