Εχει δοκιμασει κανεις DUO με Alena και Liza? Η καθε μια χωριστα εχει μαγευψει τους εδω θαμονες αλλα για duo δεν εχω ακουσει?
Για διάβασε εδώ: . Νομίζω ότι είναι ακριβώς (ad hoc) αυτό που ζητάς και μάλιστα από τις πλέον έγκυρες πηγές γνώσης.
Εχει δοκιμασει κανεις DUO με Alena και Liza? Η καθε μια χωριστα εχει μαγευψει τους εδω θαμονες αλλα για duo δεν εχω ακουσει?
Αεροπόρε σου εγγυώμαι εγώ.....μια χαρά θα είναι!!!! ;)
Καλιμπραρισμένη και στρωμένη!!!
Αλλά να πας μετά το μεσημεράκι!!!!
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα προηγούμενα (από χθες το βράδυ) posts, αλλά μήπως πρόσεξε κανείς πόσο άδειο ή έστω φτωχό από κρατήσεις είναι το πρόγραμμα σχεδόν όλων των κοριτσιών του Ζουζούνα στην Αθήνα, πλην της Anna και εν μέρει της Natalee; Μου φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός που θα κατεβάσει την 1η ώρα στα 200 για τις περισσότερες (εκτός από τις "ντίβες"). Το έκανε ήδη με την Wendi που μέχρι προ ολίγου φαινόταν στο site του ως "τουρίστρια" στην Αθήνα, αλλά την απέσυρε προφανώς λόγω διαρκούς μυγοβαρέματος, όπως επίσης υποθέτω ότι το ίδιο συνέβη και με την Kriztyna, που επίσης εξαφανίσθηκε ως δια μαγείας.
Το πρόσεξα κι εγώ, αλλά υπέθεσα ότι μια Λευκορωσίδα πηδήχτηκε με έναν αράπη, συγγνώμη έγχρωμο ήθελα να πω , και υπερίσχυσε το χρωματικό dna του πατέρα, ή και το αντίστροφο (Λευκορώσος με μαυρούλα). Αποκλείεται στις μέρες μας; Γιατί κι εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλείστα όσα αντίστοιχα παραδείγματα αναμείξεων χρωμάτων και ρατσών;
Πραγματικες οι φωτο ή μουφα?
ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα οι φωτογραφιες της
Το τηλέφωνο που έχει ποσταριστεί εδώ για LIZA:
είναι αντίστοιχο με αυτό που είχε διατίθετο για επικοινωνία με τη Sara:
(τσέκαρε:
)
LOS MUFEN
Πολλά κοριτσάκια στην Αθήνα μαζεύτηκαν και βλέπω ότι και κάποια γραφεία ξεκίνησαν τις προσφορές και τις μειώσεις!
Καλά πάμε! ;)
Κρατάει ακόμα ο παλιοπ...ς! Τις βάζει για πλακομ...α να κρατιούνται σε φόρμα!... Μου φαίνεται ότι πλησιάζει ο καιρός που θα κατεβάσει την 1η ώρα στα 200 για τις περισσότερες (εκτός από τις "ντίβες"). Το έκανε ήδη με την Wendi που μέχρι προ ολίγου φαινόταν στο site του ως "τουρίστρια" στην Αθήνα, αλλά την απέσυρε προφανώς λόγω διαρκούς μυγοβαρέματος, όπως επίσης υποθέτω ότι το ίδιο συνέβη και με την Kriztyna, που επίσης εξαφανίσθηκε ως δια μαγείας.
Φίλε, μην ξαπλώσεις μ'αυτό το πλευρό...αναπληρώσεις και το κενό (?) του Τρεζ , γιατί απ' ό,τι έχω καταλάβει εσύ έχεις ακόμα μεγάλες αντοχές, όχι σαν κάτι γέρους σαν κι εμάς. ;) Βέβαια, χρατσα-χρουτσα, χρατσα-χρουτσα, όλο και κάτι κάνουμε ακόμα
δεν κανεις λαθος ,προφανες δουλεμα η ιστορια...Παιδιά, να ρωτήσω ξέρει κανείς τι παίζει με αυτές τις 2;
Δοκίμασε κανείς το duo;
Οι ίδιες είναι και στη Γαλλία-Ιταλία;
ή κάνω κάποιο λάθος;
Το πρόσεξα κι εγώ, αλλά υπέθεσα ότι μια Λευκορωσίδα πηδήχτηκε με έναν αράπη, συγγνώμη έγχρωμο ήθελα να πω , και υπερίσχυσε το χρωματικό dna του πατέρα, ή και το αντίστροφο (Λευκορώσος με μαυρούλα). Αποκλείεται στις μέρες μας; Γιατί κι εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλείστα όσα αντίστοιχα παραδείγματα αναμείξεων χρωμάτων και ρατσών;