καταλάβατε πιο τσόλι αρχαίο είναι...........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (6 μέλη και 111 επισκέπτες)
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Κόλπε.....γιας στο στόμα σου!!!
Έχω να διαβάσω τέτοια ....χρόνια!!!!!
Λακωνικότατος είναι
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
καταλάβατε πιο τσόλι αρχαίο είναι...........
Είστε κακοί άνθρωποι τελικά, έκανε ένα μικρό λάθος και δεν βγήκε αυτό που έγραψε.
Αμάν πια....με ποιους κάνετε παρέα και γίνατε έτσι?
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εισαι κακος ανθρωπος !!!Αρχαία? Δηλαδή πόσο αρχαία? Εποχή Αφροδίτης και έτσι?
Τι σου φταιει η αρχαια θεα !!!
Πορτοφολου βεβαια !!!
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αει να χαθειτε,δεν ντρεπεστε.....εχει γινει και μαμα πριν 1 χρονο περιπου......λοιπον αλλο θεμα,σαν συνταξιουχος πελατακος που ειμαι σκεφτηκα να κανω κατι παρομοιο με μπουρδελοτσαρκα,ας το πουμε χοτελοτσαρκα....προμηθευτηκα καρτουλες με 1 ευρω,αρκετες για 5-6 μνμ,αρχισα να κλεινω ραντεβουδακια....εχει να πεσει γελιο με τις μουφες!!!!! τα πρωτα αποτελεσματα απο πεμπτη....Εισαι κακος ανθρωπος !!!
Τι σου φταιει η αρχαια θεα !!!
Πορτοφολου βεβαια !!!
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Αρχηγέ άσχετο, αλλά που τις βρήκες τις κάρτες; γιατί για να τις χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι ήδη ενεργές (από τον περασμένο Νοέμβριο ισχύει ταυτοποίηση με ταυτότητα σε κατάστημα, άρα άστα καλύτερα για φρέσκες κάρτες...), υπάρχει και σε αυτό παραεμπόριο; αλλά και με 1 ευρώ δεν λέει...αει να χαθειτε,δεν ντρεπεστε.....εχει γινει και μαμα πριν 1 χρονο περιπου......λοιπον αλλο θεμα,σαν συνταξιουχος πελατακος που ειμαι σκεφτηκα να κανω κατι παρομοιο με μπουρδελοτσαρκα,ας το πουμε χοτελοτσαρκα....προμηθευτηκα καρτουλες με 1 ευρω,αρκετες για 5-6 μνμ,αρχισα να κλεινω ραντεβουδακια....εχει να πεσει γελιο με τις μουφες!!!!! τα πρωτα αποτελεσματα απο πεμπτη....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Ομονοια στα περιπτερα,με νουμερακι και με 1 ευρω κλεινω το ραντεβουδακι και μετα στα σκουπιδακια....ασε που η ταυτοποιηση εχει προθεσμια μεχρι ιουλιο και μαλιστα θα παρει και παραταση.....Αρχηγέ άσχετο, αλλά που τις βρήκες τις κάρτες; γιατί για να τις χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να είναι ήδη ενεργές (από τον περασμένο Νοέμβριο ισχύει ταυτοποίηση με ταυτότητα σε κατάστημα, άρα άστα καλύτερα για φρέσκες κάρτες...), υπάρχει και σε αυτό παραεμπόριο; αλλά και με 1 ευρώ δεν λέει...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
έχει προθεσμία (και πιθανή παράταση) για τα ήδη ενεργοποιημένα προ Νοεμβρίου 2009, όλα τα φρέσκα θέλουν ταυτότητα αλλοιώς δεν παίζουν... δηλαδή τα πουλάνε ήδη ενεργοποιημένα; να πάρω και εγώ μερικά να έχω ;)Ομονοια στα περιπτερα,με νουμερακι και με 1 ευρω κλεινω το ραντεβουδακι και μετα στα σκουπιδακια....ασε που η ταυτοποιηση εχει προθεσμια μεχρι ιουλιο και μαλιστα θα παρει και παραταση.....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
πριν μας τα διαγραψουν σαν ασχετα....παιζουν φιλε μου,παιζουν....πιστεψε με!!!μεχρι και αυτοσχεδιες διαφημισεις εχουν τα περιπτερα!!!έχει προθεσμία (και πιθανή παράταση) για τα ήδη ενεργοποιημένα προ Νοεμβρίου 2009, όλα τα φρέσκα θέλουν ταυτότητα αλλοιώς δεν παίζουν... δηλαδή τα πουλάνε ήδη ενεργοποιημένα; να πάρω και εγώ μερικά να έχω ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
καλα βρε επαιχτες, δεν περασε κανεις απο το πιπινι να μας ενημερωσει? Αποχη στην Αβα κανετε τωρα?
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
πάντως με αυτα τα σερβις, εγω δεν θα πηγαινα Lucκαλα βρε επαιχτες, δεν περασε κανεις απο το πιπινι να μας ενημερωσει? Αποχη στην Αβα κανετε τωρα?
kissing, sex in different position, strip show, massage, oral with condom, COB, CIF, 69, lesbien show with Laura, toys
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
πάντως με αυτα τα σερβις, εγω δεν θα πηγαινα Luc
kissing, sex in different position, strip show, massage, oral with condom, COB, CIF, 69, lesbien show with Laura, toys
Εγω ομως ειμαι..............πιπινολατρης, και την εχω κλεισει για πολυωρο! Θελω εντυπωσεις γιατι μπορει και να ακυρωσω!
καλα βρε επαιχτες, δεν περασε κανεις απο το πιπινι να μας ενημερωσει? Αποχη στην Αβα κανετε τωρα?
[/
Kυριακή μεσημέρι επισκέφθηκα νωρίς την Natalia από aaa-EuropeModels σε hotel μέτριο, χαμηλά στην Πανεπιστημίου.
Δε χάνεις και τίποτα αν δεν πας. Καμμία σχέση με φωτό. Μικρή (γύρω στα 20), αρκετά όμορφη αλλά πολύ κοντή (κάτω από 1,60 ύψος) αλλά από service απαράδεκτη. Πίπα κακή και μόνο με καπότα, στα 4 δεν θέλει γιατί πονάει κλπ απίστευτα. Στο 45λεπτο έφυγα απελπισμένος.
Καλή σου νύχτα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K