Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 114 άτομα (3 μέλη και 111 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κλεισε για να την δεις γιατι ειναι αλλη απο τις φωτο !!

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Aleksa fully booked από την αρχή του tour, Gina fully booked μετά από τα reviews εκλεκτών μελών, Anna μικρή διαθεσιμότητα θέλει τύχη να βρεις ώρα, Anna X δεν απαντάει καν στα sms, Karo για να σε δει πρέπει να δώσεις ένα σωρό στοιχεία λες και θα σε παντρευτεί.......πάλι οικονομία θα κάνουμε!

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Τελικά η περιοχή του πολεμιστή δεν είναι του στυλ μου, δεν με σηκώνει το κλίμα εμένα στις υποβαθμισμένες περιοχές. Το "καλό" βράδυ άρχισε από την είσοδο του ξενοδοχείου όπου με σταμάτησαν να με ρωτήσουν που πάω. Τους είπα πως πάω να δω μια φίλη μου και μου είπαν να περάσω πρώτα από την reception να αφήσω ταυτότητα. Έστειλα SMS στη Linda, μου έστειλε το πραγματικό όνομα της Gina, την πήρα τηλέφωνο από την reception και η Gina κατέβηκε και ανεβήκαμε παρέα στο δωμάτιο. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι πότε δεν μου είχε τύχει κάτι αντίστοιχο.

Εμφανισιακά η Gina είναι σχεδόν όπως τις φωτογραφίες αλλά εμένα μου εμφανίστηκε σχεδόν αμακιγιάριστη και γενικά ατημέλητη κάτι που με χάλασε αφού δεν έχω μάθει έτσι. Σχεδόν 1.80 (χωρίς τακούνι), γλυκό προσωπάκι, σιλικονάτο στήθος (cup B) και δυο τατουάζ στην πλάτη ενώ στο θέμα επικοινωνίας τα Αγγλικά δεν τα κατέχει και πολύ καλά. Στο σεξ πρέπει να είναι καλή και λέω πρέπει γιατί την μέρα που πήγα ήμουν μάλλον το τελευταίο ραντεβού της ενώ κατά την διάρκεια της μέρας ήταν fully booked και η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενοι παίχτες από ότι έμαθα την είχαν ξεμουνιάσει – ξεκολιάσει με αποτέλεσμα η κοπέλα να τα έχει δει όλα από την κούραση.

Βέβαια το περίμενα αυτό γιατί ήταν το πρώτο (και μάλλον τελευταίο της tour) και προφανώς δεν ήξερε τι την περίμενε. Εγώ πάλι αφού πήγα αργά ήξερα πως δεν πρόκειται να μου πετάξει τα μάτια έξω από το γαμήσι αλλά δεν με ένοιαζε αφού ο μόνος λόγος που πήγα είναι επειδή ενημερώθηκα από τους παίχτες πως η πίσω πόρτα της ανοίγει διάπλατα, χωρίς παίδεμα ακόμα και για τα μεγάλα μεγέθη. Όντως έτσι ήταν, παρόλη την κούραση της όταν μπήκα από πίσω της ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει στροφές. Φαντάσου να μην ήταν και κουρασμένη. Η ουσία είναι πως ευχαριστήθηκα κώλο.

Με δυο λόγια: Μπορεί να πήρα αυτό που ήθελα και όπως το ήθελα αλλά δεν θα την ξαναπάρω γιατί εδώ που τα λέμε ο κώλος της Εβίτας είναι και καλύτερος και φθηνότερος.

MrBig

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε αποψη για την Vikki απο models-companion? Σιγουρα δεν ειναι 26 αλλα σε μερικες φωτο δειχνει δυνατο milf σε αλλες πολυ σπασμενη. 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ενημέρωση για αυτήν εδώ όπως την γουστάρουν κάποιοι εδώ μέσα!!!!
Το κορίτσι είναι λίγο πάνω από τα 20!!!!!!
Από Πολωνία!!!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!!!!!
Τραβάτε ανακαλύψτε τα!!!!!!
Kλεό,κοφτις μ...ες! ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τώρα...
Ρε,σαν τους γέρους στο Μuppet show θα καταλήξουμε!  :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Το "καλό" βράδυ άρχισε από την είσοδο του ξενοδοχείου όπου με σταμάτησαν να με ρωτήσουν που πάω.

Ο κώλος της Εβίτας είναι και καλύτερος και φθηνότερος.

Πως στο καλό τα καταφέρνετε και σας σταματάνε στο εν λόγω ξενοδοχείο και γιατί εμένα δεν με έχουν σταματήσει ΠΟΤΕ δεν καταλαβαίνω! Προφανώς πάτε φοβούμενοι πως θα σας σταματήσουν και κοντοστέκεστε και αυτοί το αντιλαμβάνονται.
Χθες το βράδυ αργά ήμουν στο εν λόγω "Ίδρυμα" (όχι σε τουρίστρια, δεν πάω πλέον από τότε που (πρόσφατα) κάποια μου διηγήθηκε διάφορες (ειλικρινά θλιμένες) ιστορίες και πλέον ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!!) κάτι "αυτοσχέδιο" είχα κανονίσει (μου αρέσει πάντως ο χώρος για πήδημα, είναι "βυζιτοκυριλέ" κατάσταση), μπαίνω και οι δύο σεκιουριτάδες ήταν στην είδοδο. ΔΕΝ τους κοιτάω καθόλου και (σαν να έμπαινα στην είσοδο του σπιτιού μου) πάω γρήγορα, αλλά όχι τρέχοντας, στο ασανσέρ και ανεβαίνω στον όγδοο όπου είχα κανονίσει.
ΚΑΝΕΙΣ δεν τόλμησε να με ρωτήσει που πάω!
Δοκιμάστε το! Τουπέ, άνεση, και φυσικότητα! Ο σκοπός είναι να σε κόψουν για κάποιον που μένει εκεί. Αποφεύγουν να "ανακρίνουν" τους πελάτες διότι (δικαιολογημένα) θα δυσφορήσουν. Αν όμως το δείχνεις πως ΔΕΝ είσαι πελάτης φυσικά θα σε ρωτήσουν. Η δουλειά τους είναι...

Το δεύτερο είναι αδιαμφισβήτητο!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είδα  2-3  νέες  αφίξεις  σε  μάυρο .
Bia ,Emma  και Βοnita

Ξέρει  κανένας  τίποτα ?

Επίσης  προβληματίζομαι διότι η Bia στο  site  το  κανονικό τα  έχει όλα  τα  έξτρα  στην τιμή , εδώ  δεν  γράφει  για  έξτρα .

ΚαΑξίζουν τίποτα ?  ή να  προτιμήσουμε  την εγχώρια  αγορά  που  είναι στο 1/2  της  τιμής ?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Welcome back home, Doc!
Eίναι γεγονός οτι έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο Αυτοκρατορικό,ειδικά βραδινές ώρες.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Welcome back home, Doc!
Eίναι γεγονός οτι έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο Αυτοκρατορικό,ειδικά βραδινές ώρες.

λογικο ειναι ρε μαγκες.μονο τα κοκκινα φωτακια δεν τους εχουμε βαλει απεξω,οταν γινονται αναφορες συνεχεια και φορα παρτιδα τα χοτελια ονομαστικα,και θρεντ για ξενοδοχεια που δεν ρωτανε κτλ κτλ...πρεπει και αυτοι να κρατουν τα προσχηματα.στη συγκεκριμενη περιπτωση του σουορντ νομιζω απλα επεσε σε πιο αυστηρο σεκιουριτα αλλα ειδικα τη νυχτα ενας λογος παραπανω για να ρωτησουν

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σίγουρα το βράδυ είναι που είναι πιο αυστηροί, αλλά και πάλι εξαρτάται από το τι κίνηση έχει γενικότερα εκείνη την ώρα στο ξενοδοχείο.Στο συγκεκριμένο έχει τύχει την ώρα που εφεύγα να έχουν σταματήσει στην πόρτα πελάτη, ο οποίος από ότι πρόλαβα να πιάσω ετοιμαζόταν να το κάνει θέμα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιαυτο να πηγαινετε το μεσημερακι να γαμησετε που την πεφτουν για υπνο !!!

Επισκέπτης
Γιαυτο να πηγαινετε το μεσημερακι να γαμησετε που την πεφτουν για υπνο !!!
μπααα..
TOTAL BLACK μεχρι να σεβαστουν τα ευρα μας..
εμεις ειμαστε οι πελατες & οχι οι τουριστριες..
εμεις πληρωνουμε τα δωματια & οχι τα πρακτορεια..
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ & ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ & ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα λεμε δυο στενα πιο κατω στην Ιασωνος Παιχτη !!! :grin: :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα