rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Για παρε λιγο ματι Παππου !!!
Μεγαλη ειναι...
Υ.Γ. Ασε που μου εβαλε ο αλλος ιδεες με τα σιδερακια...
Για παρε λιγο ματι Παππου !!!
Καλα παρε μια στα γουστα σου τοτε !!!
Πωπω θα μας την πεσει ο Doc !!!
Ειναι μονο για τους της ηλικιας του Τσοπανου !!!!!
Ποιός φώναξε?!!!Ειναι μονο για τους της ηλικιας του Τσοπανου !!!!!
O Yorgos είναι παλιό και εξαιρετικό μέλος. We go a long way back έξω από το site, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να μπω σε αντοπαράθεση μαζί του μέσα στο site.
Δυστυχώς τυχαίνει να είναι και κολλητος του παραγωγού..
Κατά τα άλλα δεν αναίρεσε το παραμικρό από όσα έγραψα.
Υorgo wellcome back
μας εχεις λείψει μαν!
Πέρασα χθες από Ροξάνα/Κρύσταλ και αν και έγραψα κριτική δεν ανέβηκε στην κεντρική σελίδα,δεν ξέρω γιατί. H γυναίκα είναι σούπερ και πολύ έμπειρη,ξέρει να σε ανάβει και να διαβάζει το νου σου.Έκλεισα πρώτη φορά στην ζωή μου τρίωρο και το ευχαριστήθηκα,με έσκισε η μουνάρα. Έχει τρομερό μαύρο μακρύ μαλλί,καυλώφατσα και αυτό που λέμε τσιμπουκόχειλα...Είναι πάντως και για ήρεμες καταστάσεις αν θέλει κάποιος,αλλά το ατού της είναι τα άγρια πράγματα πχ domination και το foot fetish. Σίγουρα μια καλή επιλογή και πιστεύω και καλή τιμή 500Ε για 3 ώρες.
για το αίνιγμα, εκτός από αυτό, έχετε ξεθάψει τπτ άλλο?
Welcome back Ζωρζ!Είσαι πάντα μία σκέψη μπροστά.Σωστός.
Όχι δεν το έκανα.
Και η επόμενη είναι η λευκή. Μετά από 2 άκυρα του best, ρίχνω αλλού ζαριά πρώτα.
καλά μιλας σοβαρα ?? ή να βαλω τις φωνες ?? Angry Angry Angry καραμπαζο ολικης και επιπλο και βρομορουμανα Angry Angry , ημαρτον
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση,στο σώμα και ιδίως στην κοιλιά έχει ένα προβληματάκι-το λέει και η ίδια-και έχει γερασμένη φάτσα.ΑΛΛΑ είναι καυλόφατσα και βγάζει ερωτισμό αρκετό πιο πολύ από πολύ νεώτερες και ομορφότερές τηςΓνώμη σου μεγάλε.Εγώ μία χαρά πέρασα.Την έχεις δοκιμάσει ή έτσι το λες?
Μα δεν έκατσα...Ρε αλανι Αντι ΓΙΑΤΙ εκατσες στο παλιοθήλυκο;
Υ.Γ. Μερσι ομως γιατι τα σιδερακια κατι μου εκαναν.......